Nieuw

Rommel’s muziekbox gaat op zwart

De diepe bezinking in het denken van een zwart gat, een gebied waaruit niets, zelfs licht niet, kan ontsnappen. Waar alles wat recht is krom wordt en de waarnemingshorizon in meer dan een lichtsnelheid langs je voorbij glijdt. Als je snel genoeg bent kan je terugkijken, naar het verleden, het begin van de ellende. De big bang in het niets en alle rottigheid wat daaruit is voortgevloeid. Het materiaal waar alles op verduisterd. Niemand heeft om dit leven gevraagd. En toch worden we steeds weer als resultaat van seksuele lust op deze planeet geschopt. Als eindresultaat van een ordinaire neukdrift. Ergens in een benauwend donker nauw gat word je door een stijve lul tot leven geschopt en moet je voor je leven zwemmen. Terwijl het meeste zaad op de klippen slaat. In een omgeving waar geen licht is te zien en alles om je heen kleeft, plakt en blijft hangen, en moet vechten voor een geslaagd resultaat, in het donker. Mensen die het zich nog kunnen herinneren, op weg door de duisternis naar een eicel, weten wel wat ik bedoel. Dat gevoel.

 

Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4171 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

22 Comments on Rommel’s muziekbox gaat op zwart

 1. JackvanderVeen // april 8, 2017 om 05:55 //

  Die Mary Servaes, wtf een racist was zij. Wel spreekt ze de waarheid:”zwarten zijn niet pluis, daarom haal je ze niet in huis! Het zijn maar zwarten, daarmee moet je jenoodlot niet tarten!”

  Like

 2. JackvanderVeen // april 8, 2017 om 05:59 //

  WIJ HEBBEN DIT ALLES WEL GEDAAN EN DOEN HET NOG STEEDS! Met bakken vol, middellandsezeetaxies noemen we dat. Anderen met rollende gevaarten vanuit het verre zwarte oosten.
  Feit is, die Mary, ooit nog onze buurvrouw van de hoek, had het allemaal reeds in de gaten, voordat Janmaat zijn eerste rochel wegwerkte in de 2eKamer, om dit onderwerp te belichten.

  Like

 3. Greengo // april 8, 2017 om 21:46 //

  Enjoy …

  Like

 4. Like

 5. Voor Pasen dan:

  Like

 6. Republikein // april 16, 2017 om 22:50 //

  Mooi hé, die Fender.

  Like

 7. Greengo // april 19, 2017 om 14:47 //

  Like

 8. Greengo // juli 23, 2017 om 19:13 //

  Like

 9. Voor den regenachtige zondag enjoy  Like

 10. Hoog Sammy, kijk omhoog Sammy, kijk eens naar de ‘blauwe lucht’ .. tada tadadada …

  https://petities.nl/petitions/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie-nu

  Like

 11. Great band from Armenië, with lyrics:

  Like

 12. Like

 13. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: