Nieuw

De wereld is een zottenkot en de zwaarste patiënten maken er nog steeds de dienst uit

Volslagen achterlijk de ene islamitische terreuraanslag na de andere en eenieder kijkt even op en slaapt weer rustig verder. De Amerikaanse president leek een geschikte of beter gesteld een minder ongeschikte leider van zijn land te zijn als zijn voorganger en zijn eveneens verstandelijk beperkte tegenkandidaat echter bij het eerste het beste vermoeden gooit ook hij de bommen de verkeerde kant op om op die manier de moslimbroederschap, is, isis of hoe al die andere islamitische terroristen bolwerken ook heten te helpen in hun strijd tegen de menselijkheid en vrijheid.

Vrede hoop en broederschap is dat wat wij de Syriërs moeten schenken en ja ze hebben een leider die niet bepaalt zuiver op de graat is maar de beste man doet er wel alles aan om zijn onderdanen te helpen in de meest gruwelijke en verschrikkelijk oorlog die ook nog een op selectieve wijze via de media te volgen is. Inderdaad selectieve verslaggeving want wij mogen zeer zeker niet alles weten en enkel dat wat ons voorgeschoteld wordt door terroristenpropaganda kanalen zoals CNN, BBC en NOS. Is er bewijs waar het gifgas vandaan komt en is het 100% zeker dat dit niet lag opgeslagen daar waar de Syriërs hun bommen hebben laten vallen? 1969 in het jaar dat ik geproduceerd ben wisten ze overigens al wat er nodig is echter weet men kennelijk nog steeds niet wie dit nodig heeft aangezien de steun nog steeds de verkeerde kant opgaat .

Nee het maakt mij geen donder uit hoeveel terroristen er worden uitgemoord, deze mensen vragen er zelf om en verdienen een langzame pijnlijke dood voor dat wat ze onschuldige mensen hebben aangedaan en nog steeds doen. Het lijkt echter wel of enkel de slachtoffers en de Russen dit kunnen of willen begrijpen.

Wederom een aanslag met een vrachtwagen als dodelijk wapen en terwijl ik aan dit stukje wil beginnen lees ik tot mijn grote verontwaardiging een berichtje hier op Fenixx dat de Belgen de dader van Antwerpen niet eens meer vervolgen als moslim terrorist. Het had kennelijk niets met de islam te maken. Belgium DROPS terror charges against Muslim ‘who drove a car loaded with an assault rifle and knives into a crowd’ in Antwerp Dus het kan nog steeds maar gekker en de timing van de Belgen is perfect.

Drottninggatan in Stockholm weerhield mij even van het plaatsen van onzinnige berichten gisteren aangezien ik er gewoon geen zin in had. Een unheimlich gevoel hield ik er aan over, een vieze smaak in me bek kreeg ik er van.

1.jpg

De wereld staat in vuur en vlam, al langere tijd, ons land heeft een nieuwe regering nodig die er net zo een puinhoop van gaat maken als de vorige maar wel noodzakelijk is in deze tijd. En de een of andere achterlijke half Marokkaanse droplul van Groen Links is van mening dat hij een papa dag moet hebben op vrijdag aangezien vijf dagen werken voor de luie rot hond wel een beetje veel van het goede is.

Leg dat godverdomme maar eens uit aan die kinderen wiens ouders door islamitische terroristen zijn afgeslacht. Die kinderen die nu op straat wonen, in weeshuizen wonen of als kindhoertje worden misbruikt door islamitische pedofielen in Syrië  maar ook in Turkije of je thuisland Marokko. Meneertje Groen Links leg dat maar eens uit aan de papa’s en mama’s wiens kinderen zijn vermoord of wiens kinderen gevangen worden gehouden door Boko Haram en worden misbruikt door dit tuig. Ach nee dat interesseert je natuurlijk geen donder dat staat ook in je partij programma. Je wilt samen met die andere onderhandelaars MEER MEER en nog veel MEER moslims en islam in Nederland en nee dan moet je die pedofiele moordenaars in hun eigen land met rust laten en niet afmaken, gelijk dat je hebt en nu snel op naar de volgende papa dag.

Groen Links een extreem gevaarlijk terrorisme netwerk met eigen moordenaars en sturmtruppen om een ieder met een afwijkende mening het zwijgen op te leggen. Ja dan durft niemand je het recht op een papa dag te ontzeggen.

1

Snel het kasje pakken en de treurbuis door zappen naar de een of andere ‘feel good’ show en vooral niet te veel nadenken over de rest van de wereld je zult er nog eens wroeging door gaan krijgen en dat kun je niet hebben want komende vrijdag is het weer papa dag, ja voor jou wel.

De wereld is een zottenkot, een gekkenhuis en de ene na de andere maf mag bepalen welke kant het met de wereld opdraait en elk klein luikje heeft zijn eigen zot om een radertje zijn richting op te brengen en er zelf beter van te worden.

Ach over uiterlijk vier jaar zijn er weer verkiezingen en kan een ieder zich weer voor de gek laten houden door de gevestigde orde, er verandert toch niets en dat is nou exact de reden dat ik gisteren naar het nieuws over Stockholm even geen letter uit me toetsenbord geramd kon krijgen.

met groet Bolo

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

9 Comments on De wereld is een zottenkot en de zwaarste patiënten maken er nog steeds de dienst uit

 1. Bob Fleumer // april 8, 2017 om 15:10 //

  Ik geef Bolo hartgrondig gelijk, we zijn in oorlog en de slapjanussen in de regering kijken als verlamd in de koplampen van de islam, wat een lammelingen!

  Like

 2. Misantroop666 // april 8, 2017 om 15:14 //

  SPOT ON 👍 H

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 8, 2017 om 16:34 //

  We dansen allemaal al decennia lang naar de pijpen van het SA koningshuis te Mekka. Waarom? Simpel daar krijgen al onze grootheden en hun lakeien als Rutte hun centjes vandaan.

  Like

 4. Ge zoudt er eigenlijk moedeloos van worden

  Like

 5. polderboy // april 8, 2017 om 18:05 //

  De officier van justitie in Antwerpen zei nog dat: “the attack would be treated as a terrorist case unless proved otherwise.”

  Er is echter absoluut niet “anders bewezen”?

  Ik las dat hier 4 miljoen naar “boer zoekt vrouw” hebben gekeken.
  Afgezien daarvan, om iets te noemen, wonen hier een een paar honderd duizend Erdogan Turken, die afstemmen op de Turkse televisie en daar zien dat ze in een door islamofobe Nazi’s bezet land leven, waar kruisvaarders onschuldige moslims vermoorden, volgens Erdogan. En al die andere niet te integreren moslims die naar Hamas TV kijken, Al Qaeda Lingo, het Salafistische rad van fortuin, het ISIS journaal, en ga zo maar door…

  Tja, die 4 miljoen en overige schapen, daar zit het wel goed mee.
  Maar die jagers op islamofobe Nazi’s, zoals die Antwerpse terrorist, die kun je als gezag maar beter te vriend houden, want ze kunnen zich eens tegen je keren:
  “Case closed; free to go and kill others, but not us, because we showed to you, we are your friends and no Muslim murdering Nazi’s…”

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // april 9, 2017 om 00:19 //

  Het eerste wat ik dacht bij het lezen van de kop? Eerlijk? Ik dacht; “die Bolo woont duidelijk dichter bij België dan ik”! 🙂

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // april 9, 2017 om 00:49 //

  De vraag die overblijft is; wat gaan we doen? Gaan we aan symptoombestrijding doen? Alle drukke plaatsen afschermen met pollers of andere maatregelen om te voorkomen dat vrachtwagens op het publiek kunnen inrijden? Dat heeft geen effect, dan zoeken ze een andere manier, hoeveel slachtoffers kun je maken als je met een volgeladen vrachtwagen moedwillig op medeweggebruikers inrijd? Er zijn in onze maatschappij zoveel dingen te bedenken waarbij je vele onschuldige slachtoffers maakt. Als je na elke aanslag die mogelijkheid moeilijker of zelfs onmogelijk maakt dan verzinnen ze wel wat anders, the sky is the limit. Of wordt het onderhand eens tijd om te benoemen wie onze vijand is? Die is niet zo moeilijk te bedenken; de islam. En nee, ik maak geen onderscheid tussen “gematigde” en “geradicaliseerde” of “fundamentalistische” moslims want ook die aardige Turkse groenteboer op de hoek kan van de ene op de andere dag net even een tandje hoger schakelen in zijn onderworpenheid aan allah, en hetzelfde geld voor die Marokkaanse shoarmaboer.
  Ik maak niet langer zoals Wilders verschil tussen moslims, voor mij zijn het allemaal mogelijke terroristen, misschien vandaag niet, maar als hij morgen gaat luisteren naar een idiote imam dan kan het overmorgen gebeurd zijn.
  Conclusie; we moeten van de islam binnen Europa af. Hoe? Door remigratie, eerst op vrijwillige basis, misschien zelfs met een oprotpremie, maar als dat niet helpt dan maar met dwang. Punt is dat als we dat niet doen we de ellende over onszelf afroepen.

  Like

 8. copywriter // april 9, 2017 om 05:10 //

  Hier een longread van de Komsomolskaya Pravda over Zweden.
  Kan ik iedereen aanbevelen zo op de zondag ochtend.
  https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.kompravda.eu%2Fdaily%2F26660%2F3681500%2F

  Like

 9. Ik krijg ook nauwelijks iets over Stockholm uit mijn toetsenbord, ik kan nauwelijks volgen. We hadden het nog over Sint-Petersburg en onmiddellijk daarna hadden we al een vervolg op deze langdradige moslimfilm.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: