Nieuw

De gearresteerde truckterrorist heeft een dubbele identiteit – werd in januari asiel geweigerd

Eén van de meest bezochte alternatieve sites in Zweden weet meer details te onthullen van de moslimterrorist die in Märsta gearresteerd is. Volgens een betrouwbare bron heeft de 39-jarige Oezbeekse burger een dubbele identiteit, wat een typisch kenmerk is voor terroristen.

Volgens de bron heeft de man afgelopen januari een negatief besluit gekregen op zijn asielaanzoek, maar kon ondanks deze beslissing als zogenaamde “papperslös” (papierloze, zonder officiële identificatie) in Zweden verblijven. Op Facebook heeft hij zijn sympathie geuit voor de islamitische terreurgroep IS. Verder wordt door de bron vermeld dat in de truck een gerei is aangetroffen wat sterk doet denken aan een IED (Improvised explosive device).

Bron:

http://avpixlat.info/2017/04/07/avpixlat-avslojar-den-gripne-hade-dubbla-identiteter-fick-avslag-pa-asylansokan-i-januari/

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3917 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

17 Comments on De gearresteerde truckterrorist heeft een dubbele identiteit – werd in januari asiel geweigerd

 1. JackvanderVeen // april 8, 2017 om 06:03 //

  Jammer dat het onschuldigen ook hun leven kost, anders zou ik beweren:”goed zo, en nog veel meer van deze ongein. Laat de lynxen niet inslapen, maar toon dat de opzet van de multiculti onvoorwaardelijk geslaagd is voor degenen die de europese autochtonen kapot willen moorden.

  Like

 2. polderboy // april 8, 2017 om 07:41 //

  “A suspected terrorist targeted young children deliberately…witnesses claimed last night.”
  “Infants’ buggies were sent “flying through the air”, one Swedish broadcaster reported, as the vehicle zigzagged along the pedestrianized Queen Street shopping district…”
  “…the suspected attacker was a 39-year-old father-of-four from Uzbekistan.”
  http://www.asiantribune.com/node/90323

  Deze illegaal in Zweden verblijvende vader van vier kinderen poogt met zijn zware truck volgens getuigen gericht babies te doden?
  De babykiller komt uit Oezbekistan, voor 96% moslimland, en gezien de ligging onderdeel van de grotere Turks-Oeigoerse gemeenschap, waarvan duizenden via Turkije Syrië binnenstromen, om als rebel te strijden tegen Assad. Dit doen ze in allerlei losse groepen, welke laatste groepen bestaan uit o.a. genocide plegers volgens de UN, zoals vastgesteld t.a.v. de Yazidi’s.

  Rutte, die eerder riep dat we in oorlog zijn, heeft wel gelijk dat hij stelt iedereen zich dan toch aan de wet moet houden. Dat geldt dus ook voor Erdogan sympathisanten, die ons als Nazi’s beschouwen en graag onze baby’s doden.

  Like

 3. Duidelijk is dat onze zogenaamde democratische regeringen hun volken opofferen aan het waanzinnige “ideaal” om samen te leven met het moordlustige moslimvolk.
  Kennen deze politici de geschiedenis van deze gewelddadige religie niet.
  Door de eeuwen heen heeft deze ideologie tientallen miljoenen slachtoffers gemaakt in hun ongebreidelde veroveringszucht en toch blijft men deze moordenaars importeren.
  Is het het geld van de saoudi’s en qatari’s, een gebrek aan kennis, slapheid of zien ze de moslimterreur als een mogelijkheid om de diverse volkeren lam te slaan en verder te werken aan een europese superstaat?.

  Like

 4. trebor2110 // april 8, 2017 om 08:54 //

  Gelukkig is het maar een kleine aanslag
  GVD geen enkele aanslag is klein
  https://pbs.twimg.com/media/C80U3LSXoAEUFjY.jpg:large

  Like

 5. Mooi rommel heb jouw artikel op de DDS geplaatst daar kunnen ze nog wat van opsteken, keepup the good job your’e doing.

  Like

 6. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 7. polderboy // april 8, 2017 om 10:02 //

  Wat in Zweden gebeurt, is afschuwelijk, lees ik hier:
  http://www.smh.com.au/world/sweden-truck-attack-tests-ideas-of-inclusion-and-openness-20170408-gvgs5m

  De journalist spreekt eerst over het slachtoffer: we weten absoluut niet wat de arme kerel bezielde: IS, mentale verwarring of persoonlijke problemen?
  Wel zegt hij, stel het is een IS aanhanger, uit een moslimland, dan ligt er een “uitdaging”.

  Maar genoeg gepraat over de verwarde sloeber, want er schijnt een partij in Zweden aan populariteit te winnen, Democraten heten ze, “set up by avowed racists and Nazi sympathisers, which has only recently laundered its rhetoric.”
  Daar ligt de dreiging: racisme, Nazisme, islamofobie, verval, terreur, het einde…

  Like

 8. polderboy // april 8, 2017 om 10:35 //

  Vervolg
  Wat me zo opvalt aan het artikel beschreven onder 10:02, is het compleet gebrek aan enig medeleven voor de doden die op straat liggen. Er wordt geen woord aan vuil gemaakt.

  Het belang is immers het strijden voor de juiste ideologie, multicultuur en openheid, en daarbij de afkeurenswaardigen en critici, met alle middelen in alles als bijzonder slecht te beschrijven en te veroordelen.
  Islam, die met alle middelen niet moslims als bijzonder slecht en met alle middelen te bestrijden, beschrijft.
  Nazi’s, die met alle middelen critici en tegenstanders als bijzonder slecht en met alle middelen te bestrijden, beschrijft.
  Voor de slachtoffers, de doden, heeft met geen sympathie, die zijn onbelangrijk, zoals Joden, of de vele ongelovigen, hooguit stapels meurend vlees, op de weg naar het verheven doel, het derde rijk, het rijk gods, de multicultuur…

  Like

 9. Wachteres // april 8, 2017 om 11:38 //

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27963227/___Explosieven_in_truck_Stockholm___.html

  Explosieven in truck Stockholm’
  2 uur geleden

  STOCKHOLM – In de vrachtwagen die vrijdag werd gebruikt bij de aanslag in Stockholm, zijn explosieven gevonden. Dat meldt de Zweedse televisie op basis van bronnen binnen de politie.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // april 8, 2017 om 12:09 //

  Ik las het ook vanmorgen Wachteres en dan komen we weer terug bij wat ik al eens in een artikel schreef, we moeten ons gelukkig prijzen dat het vaak zulke klungels zijn en dat het daaraan te danken is dat er tot nog toe niet veel meer slachtoffers zijn gevallen bij de diverse aanslagen. Als je van plan bent in Parijs mensen neer te maaien met een kalasjnikov dan is het misschien wel slim eerst wat te oefenen met zo’n wapen, als je een explosief in elkaar knutselt moet je wel zeker weten dat die afgaat en ga zo maar door. Kennelijk hebben de daders niet vooraan gestaan bij het uitdelen van intellect. Het is niet zo dat die aanslagen in een opwelling gebeuren. Het is niet zo dat ze op een ochtend naar hun werk gaan en plots besluiten om maar eens een zooi mensen te vermoorden. Er zit voorbereiding aan vast, en gelukkig voor ons gaat daar een hoop mis. Vanuit het perspectief van de walgelijke daders zou het toch slimmer zijn om als je dan slachtoffers wilt maken in een winkelstraat dat dan te doen op een topdag en niet op zomaar een doordeweekse dag. Hun perspectief is zoveel mogelijk slachtoffers, simpel nadenken en je weet dat je meer slachtoffers maakt als je inrijd op een menigte van laten we zeggen duizend dan wanneer je dat doet als er honderd mensen op de been zijn.

  Like

 11. Psychologische verklaringen voor de linkse multicul-politiek van islamisering en waarom er zoveel moslim-knuffelaars zijn

  Door Generaal P.Pardon

  – Links heeft via de Resolutie van Straatsburg (Oliecrisis 1973) islamitische massa-immigratie afgesproken in ruil voor olie, toont Bat Ye’or aan in haar boek Eurabia. De afhankelijkheid van Arabisch olie wordt gebruikt door de olielanden om via EU en VN Europa te islamiseren.

  – Ideologisch gesproken gaat links uit van een klassenstrijd tussen onderliggers of “armen” die beschermd moeten worden tegen bovenbazen of “rijken”, tegenwoordig in termen van de “zwakste schouders” tegenover de “meest draagkrachtigen” (werknemers tegen werkgevers). Als zodanig is links gericht tegen de gevestigde orde, en daar zit een match met de islam, die eveneens beoogt de (niet-islamitische) wereldorde omver te werpen.

  – Het is niet zo dat linksen zichzelf behoeven te rekenen tot de slachtoffers van machthebbers. Bij de oude socialisten waren in principe de arbeiders de slachtoffers met als vijand de kapitalist. De binnenstromende moslims zijn voor links de nieuwe zieligen met als vijand Geert Wilders. Zoals voorheen beoogd werd het geestelijk leven van de arbeidersklasse te verheffen, zo gelooft links tevens de islam te kunnen hervormen (“Europese islam”, “gematigde moslims”) door de islam te paaien met gunsten (zelfcensuur, zelfislamisering).

  – Links vindt zich “kosmopolitisch”, wat neerkomt op cultuurnihilistisch, en daarom moeten alle andere gelijkwaardig geachte culturen binnen mogen stromen. Het linkse dogma is dat alle culturen vreedzaam kunnen samenleven. Links dogma betreft de maakbare waarheid, net zoals dat bestaat in de islam. Links is anti-nationalistisch dus hoe meer Nederland ontkend wordt des te beter.

  – Links heeft een zwak voor collectiviteit zoals die zichtbaar is binnen de islam. Linkse sociaalheid en humaniteit gelden bij klassiek links (communisten) slechts totdat zij de macht hebben, want daarna worden ze juist wat ze zeiden te bestrijden: dictators (vroegere DDR, Sovjet-Unie, Cuba, thans China).

  – De West-Europese en Nederlandse cultuur is nog niet vrij van het oude calvinisme, waarin veel linksen zijn opgevoed. Het calvinisme is doortrokken van expliciete zelfhaat (zie de geschriften van Calvijn). Mede deze geest leidt bij linksen tot afwijzing van eigen culturele identiteit. Links heeft een onbewust minderwaardigheidsgevoel (dat in ethische hoogmoed wordt gemaskeerd). Dit wordt geprojecteerd op de doelgroep moslims zijnde slachtoffers, die tegelijk Nederland veroveren (bevrediging van links cultuurnihilisme).
  Veel linksen uit gereformeerde milieus nemen wraak voor hun autoritaire ouders op Nederland, en handhaven tevens het bijbehorende onwrikbare geloof in eigen superieure gelijk (de inhoud verschilt maar de vorm niet: linkse ideologie).

  – Links voelt zich deugdzaam door tolerant te zijn jegens IN-tolerantie (psychiaters noemen dit het “Stockholmsyndroom”)

  – Links maakt al decennia succesvol gebruik van het bestaande holocaust-trauma om andersdenkenden aan het schrikken te maken met nazi-gerelateerde termen (fascist, racist). Wie het niet eens is met de islamisering heet: extreem-rechts. Het zijn nooit de andersdenkenden zelf die zich deze etiketten aanmeten. Links is degene die bepaalt of je extreem-rechts bent (maar noemt zichzelf nooit extreem-links).

  – Links heeft goedbetaalde banen als asiel-advocaat, directeur van een subsidiepot of slachtofferstichting, quiz-entertainer, journalist of talkshow-gastheer bij de publieke omroep. Al deze functioniarissen voelen zich bedreigd door de PVV, en omdat die de islamisering terugdringt liggen deze mensen juist politiek correct met de islam in bed, zogenaamd als lobbyist tegen “stigmatisering”.

  – Links bewoont villa’s in het groen en preekt dat de autochtoon in de volkswijk solidair moet zijn met allochtone underdogs. Femke Halsema van Groen Links reed b.v. in een klassieke brandstofslurper naar haar pleidooi voor milieupolitiek en verhuisde haar kinderen van een zwarte naar een witte school.

  – Links wordt gedragen door islam-kiezers want die hebben stemrecht gekregen van links en nu kan links niet meer terug zonder gezichtsverlies.

  – Links probeert het afleggen van de oogkleppen zo lang mogelijk uit te stellen want anders zou links verantwoordelijkheid moeten gaan nemen voor de multiculturele immigratie en islamisering en de daaruit voortvloeiende chaos.

  – Links heeft een hekel aan wetenschap, want echte wetenschap dwingt tot het zien van feiten. De wetenschapper Wouter Buikhuisen is b.v. door links doelbewust kapot gemaakt. Pseudo-wetenschappelijke huurlingen schrijven af en toe voor de minister een anti-PVV “rapport”.

  – Links voelt zich te elitair om echte argumenten te moeten opvoeren dus mensen die het oneens zijn worden aangeduid als neo-nazi’s of met één der vele eufemismen daarvan (intolerant, xenophobisch, fascist, islamophobisch, haatzaaier). Andersdenkenden krijgen van links een beurt ridiculiseren, demoniseren en criminaliseren.

  – Links heeft een autoriteitsconflict tegen bovenbazen en wil als regent zelf de dienst uitmaken, tot heil van het volk, maar andersdenkenden zijn al spoedig “racisten” (de islam wordt graag gehanteerd als ‘ras’). Links rekent zich rijk met het privilege om een ander uit te mogen schelden voor “fascist” dus rechts mag dat niet afpakken door de islam fascistoïde te noemen, want dan zijn het racisten.

  – Het linkse geloof is te vergelijken met gereformeerdheid: het taboe op immigratiekritiek is net zo krampachtig als het vroegere taboe op praten over sex, gemaskeerd door de houding van morele meerderwaardigheid. Daarom voelt links zich ook voortreffelijk genoeg om verplicht te zijn “tegendemonstraties” te houden tegen rechts (waar zie je een rechtse tegendemonstratie?)

  – In het linkse geloof lijden zowel de Linkse Kerk als de islam-ideologen aan grootheidswaan (die een minderwaardigheidsgevoel maskeert), welke echter na de islamoverwinning in het nadeel zal uitpakken van links, omdat hedonistische linksen volgens de islam brandstof zijn voor de hel. In de ogen van de islamisten zijn linkse handlangers “nuttige idioten”.

  – Links is net zo bang als een islamiet om ongelijk te krijgen, en tegelijk is links zelf ook doodsbang voor de islam, dus geeft er liever zo veel mogelijk ruimte aan in plaats van de islam te confronteren met zijn anti-westerse haat tegen andersdenkenden, joden, homo’s en vrouwen. Daarmee krijgt links tevens steeds meer politiek correcte islamvrienden. De tegenstanders daarvan noemt links telkens extreem-rechts. Dit gaat zo door totdat de islam dominant is.

  – Links kan zelf de islam verafschuwen, maar toch gaat links met de islam naar bed, alleen maar omdat rechts islam-gerelateerde politieke items hanteert (immigratiebeperking, minarettenreferendum enz.). Wat links nog meer verafschuwt dan de islam is het politieke programma en de potentiële democratische overwinning van rechts. Links geeft er daarom prioriteit aan als partisaan voor de islam op te treden onder een aureool van beschermheer der godsdienstvrijheid en gelijkberechtiging.

  Like

 12. Horatius // april 8, 2017 om 13:47 //

  Voor de zoveelste keer blijkt dat de daders van de aanslag op de radar stonden bij de autoriteiten en de diverse Veiligheidsdiensten. Met het volgende vaste profiel: uitgeprocedeerd, staatloos dus niet uitzetbaar, illegaal en had een ‘zekere sympathie’ voor het gedachtegoed van de radicale Islam.

  Gezien de reeks van aanslagen gepleegd sinds 9-11 meer dan genoeg redenen om dergelijke tikkende tijdbommen in preventieve hechtenis te nemen voor onbepaalde tijd onder zeer sobere omstandigheden. Het woord ‘interneringskamp’ moeten we maar zien te vermijden, want dat zou een zekere link kunnen leggen met ‘concentratiekamp’ en dat ligt uiteraard zeer gevoelig, zeker in een land als Duitsland.

  Eigenlijk realistisch gezien niets tegen in te brengen, al kampt men b.v. bij de AIVD met een personeelstekort om dit in de praktijk te kunnen uitvoeren. Want hoeveel moslims komen er dan in aanmerking voor deze humane vorm van internering?
  Tientallen, honderden, duizenden, tienduizenden of zelfs honderdduizenden?
  Niet iedere moslim is natuurlijk een potentiele terrorist maar iedere terrorist is wel een moslim, dat zou zelfs Peter Breedveld en Jesse Klaver in een (mogelijk) helder moment moeten toegeven.

  Langzamerhand zou toch ook bij de verantwoordelijke Overheden de gedachte moeten plaatsvinden dat wij met het toelaten van miljoenen moslims in onze Westerse samenleving een onoplosbaar probleem over ons hebben afgeroepen. Maar dit zullen zij nooit openlijk toegeven want er is al jaren geleden een situatie ontstaan vanuit een politieke correctheid dat dit gegeven niet meer teruggedraaid kan worden tot enigszins beheersbare proporties.

  Met de desastreuze gevolgen zullen we moeten leren leven. De media doen echter hun uiterste best om de zaak zoveel mogelijk te bagatelliseren. Alsof het hier zou gaan om een nieuw soort verkeersongelukken die nu eenmaal horen bij een zeer diverse samenleving. Waar we toch met zijn allen voor gekozen schijnen te hebben, anders zouden de Duitsers toch niet achter Merkel blijven staan en GroenLinks en D66 niet momenteel deelnemen aan informatiegesprekken voor het uiteindelijk formeren van een nieuw kabinet zonder een koerswijziging t.a.v. het huidige beleid van open grenzen en het bijbehorende ruimhartige asielbeleid?

  Die Interneringskampen of Detentiecentra zullen er nooit komen, eerder kampementen voor PVVers en andere aanhangers van de z.g. populisten. Want daar schijnt volgens de Linkse kerk het grote gevaar van te komen; een tweedeling van de samenleving, haatzaaien, discriminatie en uitsluiting van bepaalde kwetsbare culturele minderheden.

  Er hangt een prijskaartje aan de zoveel geprezen multiculturele samenleving met een dominante rol voor de politieke, dus radicale Islam.

  En dat prijskaartje houdt in dat we ons moeten zien aan te passen aan een continu aanwezige sfeer van angst en dreigend onheil. Met de overigens schrale troost dat alleen Denemarken en Nederland tot dusverre de dans zijn ontsprongen om redenen die voorlopig passen in de agenda van de Moslimbroederschap, de Salafisten en andere aan de IS verwante organisaties.

  Like

 13. N.E. Derlander // april 8, 2017 om 14:15 //

  @Adriaan Jansens

  Sinds de jaren 60/70 van de vorige eeuw is de luid uitgedragen boodschap van de progressieven: GOD IS DOOD. Die progressieven zitten al een aantal decennia aan de stuurknuppels van Nederland. De Islam, de christelijke kerkleiders en de progressieven beweren (nu) dat GOD =ALLAH. Maar als GOD dood is, wat is ALLAH dan………?

  De progressieven hebben zich keer op keer laten ver- en misleiden. En wat zo jammer voor hen is: de weg terug is heel moeilijk begaanbaar. De christelijke kerkleiders, die beweren dat GOD = ALLAH dienen niet God van Israël. De islamieten, die denken dat GOD =ALLAH zijn al heel lang onwetend gehouden door hun islamitische kerkleiders.

  God (van Israël) is verre van dood. GOD is niet hetzelfde als ALLAH.

  Links (PvdD/GL/CPN/SP/PvdA/SDAP/D66, CU/CDASGP en VVD) zoeken in de formatie een manier om de volksverlakkerij van 2012 in een formatiepoging opnieuw te kunnen verdoezelen.
  Van het ogenschijnlijke kordate optreden van de premier tijdens de Rotterdam overval door de Turken, zo vlak voor de verkiezingen van de Tweede Kamer is hoegenaamd niets meer over nu (net zo min als dat er was voor de verkiezingscampagne).

  Links huilt weer mee met het Zweedse volk, maar wat doet links concreet om een zelfde laffe daad door (veelal ALLAH aanbiddende) waanzinnigen te voorkomen in Nederland? Thee drinken of halfslachtig “boe” roepen.

  Gezien de verkiezingsuitslag nemen veel linkse Nederlanders zich zelf niet meer serieus en laten het gebeuren. Het Nederlandse volk krijgt de regering, die het verdient.

  Ik stem PVV

  Like

 14. Krelis // april 8, 2017 om 17:53 //

  Zweden is van de immigranten, aldus een oud-premier. Arm volk…
  https://mobile.twitter.com/undefined/status/850440683215257602

  Like

 15. Krelis // april 8, 2017 om 17:59 //

  En dan te bedenken dat die kale in dat filmpje, Fredrik Reinfeldt, tot de gematigde centrumrechtse stroming wordt gerekend. Arm Zweden…

  Like

 16. Oh, ik zie dat Krelis hem al geplaatst heeft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: