Nieuw

Could that be the reason they’re always a bit “smelly”?

According to the Quran every muslim (or moslem if you want) has to follow their greatest example in every detail. We’re talking about Mohammed here of course, the sex-addict, murderer, sadist and pedophile, just to mention a few things…

Anyway, this pedoprophet suggested camel urine as a cure for many many things. Beside, with 1.5 billion muzzies, I see a real market challenge here for a certain company. And no worry, it’s halal anyway but storage beside the kafir beer could cause another problem… Cheers!

 • Fun Islamic Facts 4: Drinking Camel Urine (David Wood)


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Could that be the reason they’re always a bit “smelly”?

 1. skeeter // april 8, 2017 om 23:45 //

  Ze moeten bij de winkel deuren een stink tester plaatsen, gaat het stink alarm af kom je er niet in.

  Like

 2. polderboy // april 9, 2017 om 08:32 //

  Hier wordt gezegd dat modern medisch onderzoek heeft bewezen dat kamelen pis hepatitis geneest, huidziekten et cetera en goed is als shampoo, tandpasta en noem maar op:
  https://islamqa.info/en/83423

  De WHO is er kort over: “Camel urine…could be deadly.”
  https://www.usnews.com/news/articles/2015/06/10/stop-drinking-camel-urine-world-health-organization-says

  Neem aan, met al die gestoorde maf klappers hier in de regering en op universiteiten, dat kamelen zeik binnenkort als halal geneesmiddel vergoed gaat worden uit de zorgverzekering.

  Like

 3. De urinetherapy is jaren geleden door Patricia Paay uitgevonden en het slikken van de eigen ochtendurine of die van een veel jonger manneke zorgde voor een prachtige rimpelloze huid, schitterende heldere ogen, grote tieten en smalle enkels met bijpassende nauwheid in de hogere regionen. Ze slikt ’t al lang niet meer, hoorde ik laatst toen haar laatste film op ’t net werd gekwakt. En dat is jammer want Patries is een van de mooiste zeikwijven die ik ken.
  Daarentegen levert het nuttigen van kamelenzeik een verbluffende gelijkenis op met het uiterlijk van de producent. Mannen die deze zeik nuttigen zie je dan ook rondlopen met een kamelenkop en vrouwen krijgen, naast een paar reuze bulten, ook nog eens van die gevaarlijke en gigantische kamelentenen met nagels waar de inlegmatrassen aan blijven haken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s