Nieuw

Geile ouwe Zweedse wijven

Al die ouwe wijvenlultekort actietantes van diverse organisaties zoals ‘we kunnen het niet uitstaan’, ‘stop de deportaties’, etc., zien eruit alsof ze op een romancevakantie zijn in Gambia maar dan in Zweden – even ter verduidelijking, Gambia staat in Zweden bekend als vakantiedoel voor veel Zweedse oudere dames waar ze voor 50 euro per week een toyboy kunnen huren om de grijze klitleraar te plezieren .

En dan moeten we nu al jaren aanzien hoe deze ouwe geile linkse taarten een zogenaamd alleenstaand vluchtelingjongetje in huis nemen om te “verzorgen” en met bevredigde tronies met hun neukaapje op Facebook verschijnen.

Ze zien eruit alsof ze met een paal in hun slip rondlopen. Het spijt me om het deze manier uit te drukken, maar zo zien ze er echt uit. Waarom zegt hier niemand iets van? Waarom mogen deze activistische geiltantes overal hun vaginavocht verspreiden zonder dat iemand van de media dit in vraag stelt? Is het dan al zover dat alle Zweedse journalisten en reporters in een batikgewaad rond een kampvuur een Afrikaanse dans springen? Met een riante premie van de Zweedse feministische regering nemen deze overjarige besjes voor eigen genoegen een vluchtelingenlul in huis en lachen zich halfdood dat Björn en Ingrid met belastinggeld het jeuk in hun gleuf betalen.

Als ze dan zo graag tropische toyboys in hun nest willen genoegen moeten ze er zelf voor betalen, en niet de belastingbetaler opschepen met hun neukdrift. Van alle kanten weten activistische geiltroela’s de Zweedse mannen te bekritiseren en verrot te schelden die naar Thailand reizen om seks te kopen. Dat zijn die soortgelijke lelijke zweefteven die een kutmuts op hun kop zetten en met schrille schreeuwstemmetjes eisen dat ze ook een eigen Afghaan in Zweden willen hebben. Alsof het huisdiertjes zijn worden de Afghaanse levende dildo’s vertoont aan hun Facebook-vriendinnen. Op kosten van Jan Lul de belastingbetaler. De slachtoffers van de blauwe envelop moeten voor het seksavontuurtje betalen!

Hoe zou het eruitzien als het jonge Thaise vrouwen waren geweest die beweerden dat ze 14-18 jaar oud zijn, die naar Zweden kwamen, en tal van middelbare leeftijd en oudere Zweedse mannen er omheen zwermden met fonkelende oogjes, met een ongezonde interesse in hun welzijn? Die ze met veel liefde in huis willen opnemen, constant omhelzen en met druppels uit de gulp liefdevol aanschouwen. Papa genoemd worden, en de zogenaamde vader liefdevol over zijn nieuwe Thaise dochter met hartstocht in de media predikt?

Als het lekkere jonge wijfies waren geweest uit Thailand en mannen van rijpere leeftijd die daar vrijwillig de verantwoording voor willen nemen, met alle lust en last, had het plaatje er heel anders uit gezien. Dan was het verontwaardigde gekrijs van de feministische kutmutsjes niet van de lucht geweest. Werd er weer is een opgezwollen tampon uit de gleuf getrokken en met veel gezwaai in je smoel gesmeten. Of een taart met menstruatiebloed. Boze vrouwen gaan altijd in de strijd met hun geheime wapen. Wat onder ons mannen al veel slachtoffers heeft geëist. Wat bijna niemand weet is dat de meeste oorlogen voor vrouwen zijn uitgevochten. Hitler deed het voor Eva, en Ceasar voor Cleopatra, met in het achterhoofd Napoleon met zijn minnares Joséphine. Waar ik weer is afdwaal in onzinnig gekudt. Ik heb niets tegen vrouwen, integendeel, er is niet mooiers op deze aard dan vrouwen, het blijft me boeien, raak er niet op uitgekeken, fascinerende wezentjes op deze planeet. Maar soms denk ik wel is, gebeurt meestal tijdens die sporadische momenten dat ik met stimulerende middelen tot een diep besef kom, met behulp van mijn grote vriend Johny Walker, uiteindelijk in een diepe bezinning beland, waar ik meestal de volgende ochtend met een hoofdpijn wakker van word, en tot de conclusie kom dat vrouwen zich beter met neuken kunnen bezighouden.

Bron:

Een verwarde man.

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Geile ouwe Zweedse wijven

 1. Kutwijven, allemaal, en zeker die nette tantes met ‘Ooh, zou ik nu nooit doen’. Was honderd jaar geleden al zo dat je d’r ziektes van opliep: https://breinbrouwsels.nl/de-viezegrootmoederspandemie/

  Like

 2. Is dan zeker in Istanbul ook het geval,kun je als alleenstaande vrouw niet over straat,als je vriendin ziek is,wordt je op één dag door 4 broekies lastig gevallen in 1996,nou dat land kom ik dus nooit meer.Laat ze met hun treintjes gaan spelen.

  Like

 3. Vroeger werden geile wijven hysterisch genoemd.
  Moetsen naar de dokter om hun kwaal te laten behandelen.
  http://www.geschiedenisbeleven.nl/hysteria-voor-een-orgasme-ging-je-naar-de-dokter/

  Like

 4. Het leven draait om seks, zo verwonderlijk is het dus niet.

  Like

 5. @ ojjo ‘Het leven draait om seks, zo verwonderlijk is het dus niet.’
  Ook daar wordt aan gewerkt via die transgender agenda – het wordt (weer?) een vredig paradijs op aarde.
  Dat er dan nog een tweedeling is tussen mensen weten alleen de ‘have it all’s’ want ook de onderwijs-, media- en censuur/justitie-agenda gaan sterk – uitroeing/gelijkschakeling van een onwillige, kritische, maar ook domme en soms uiterst gevaarlijk midden- en onderlaag aan mensen.

  Like

 6. Eh…goed uitziende en onderhouden dames van stand hebben toch mijn voorkeur, maar Rommel als je nog een leuk videootje hebt van vrouwen zo rond de 40 j. met dezelfde bovengenoemde condities dan zie ik ze graag.

  Like

 7. Ofschoon er ongetwijfeld Zweedse vrouwen zullen zijn, die “op die egocentrische basis” hun politiek bazen en die van de EU in hun “behoeftes” hebben gestimuleerd IS DIT EEN HOAX.
  De OORZAAK van (ook) in Zweden voortgaande ISLAMISERING is te wijten aan POLITICI, die “HUN EU-maten” slaafs steunden in HUN EU-BELEID om (naar hun Linkse Sovjet-Model Staat tijdens de “Koude Oorlog” periode !) het vergrijzende Europa (letterlijk gedwongen NIEUW LEVEN wilde inblazen EN … VEEL GOEDKOPE ARBEIDERS vanuit overbevolkte M.O. en Afrikaanse landen! Het kan de EU-Elite GEEN BAL SCHELEN of daarmee de hele autochtone (blanke!) Europese bevolking mee wordt uitgemoord … als “ZIJ” maar hun “Linkse Heilstaat “Eurabie” zien verwezenlijkt en hun vermeende “Socialistische dictatuur” met uitsluitend miljoenen Staatsafhankelijke “uitkeringstrekkers” kunnen manipuleren en (onder hun “KGB-dwangsysteem”) kunnen houden!
  (BV: Stalin deporteerde- en vermoordde 20 miljoen “Sovjetburgers” tijdens zijn dictatuur!)
  “Hitler Erdogan” doet precies het zelfde! ( Die dreigt nu OOK al HEEL EUROPA! )
  De grote fout zit bij ALLE kortzichtig egocentrische REGERINGEN van de “EUROPA OPGEDRONGEN” Europese landen, die voor zich alleen maar een lucratieve extra politieke carrière in “Brussel” zagen!
  Met leugens en bedrog van alle kiezers ( de meesten van hen zijn n.m.m. net zo kortzichtig, politiek naïef en “wegkijkend van alles in de wereld”, dat ze telkens WEER de foute keuzes maken!)
  Weer gebleken afgelopen 15 maart! “Groen -Links” is daar het voorbeeld van! Meeste jonge vrouwelijke kiezers: “Leuke donkere jongen die Jess Klaver! Daar stem ik op”!
  Dat ze straks door hem in een “burka” moeten lopen “Komt niet eens in ze op!”
  Maar dat is ook met AL die domme kiezers DIE NIET OP DE PVV GESTEMD HEBBEN!
  NB: Wat te denken van een PvdA Asscher (nu gedecimeerd achter in de Kamer!) DIE NU OPEENS WEL NAAR DE PVV-VOORSTELLEN WIL GAAN LUISTEREN!?
  N.m.m. zijn politici de grootste opportunistische leugenaars die er rond lopen en die “paar” wat meer “eerlijk” worden door de anderen “gedemoniseerd, verketterd en/of van alle door hen gesubsidieerde Media uitgesloten!
  “Klokkenluiders” zijn voor hen de meest verachtelijke wezens, die “geen rechten moeten hebben/krijgen!” (Net zoals alle burgers, die “kritiek op hen of hun beleid durven uiten”!)
  Politici blijven de “Varkens” in de romen van Orwell, die “Iedereen gelijk noemden”!
  Kortom de autochtone Zweden zijn ZELF SCHULD aan hun huidige “Zweedse IS”!
  Het kan alleen nog maar een “voorbeeld” zijn wat alle andere “lidstaten” te wachten staat!

  Like

 8. Ik ben van mening, dat het laag bij de gronds fascistoide gedrag is, jegens de Zweedse man van middelbare leeftijd, die nu gedwongen wordt om vrouwen in burqa’s te bespringen of een duur ticket naar Thailand te boeken, of als ie geen geld heeft prostaatproblemen door dit onverantwoorde gedrag kan op lopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: