Nieuw

Gaan we Duitsland achterna?

De persvrijheid als ook de vrijheid van meningsuiting komt in het gedrang. Komt dit nu allemaal voort uit de beweging die Duitsland lijkt te maken met enorme censuur op social media of heeft het te maken met het zojuist gevoerde racismedebat in de Tweede Kamer? Hoe dan ook, de grootste jankerts wanneer het gaat om racismekaarten die worden getrokken zijn uiteindelijk altijd de islamieten in grote getale. Een voortvloeisel vanuit de Sharia-wetgeving is ook hier in zicht, en het ergste is dat de hele kliek politiek correcten daar vol in meegaat. Ontwaakt mensen, ontwaakt en vecht voor het vrije woord…

 • OM wil columnisten slopen


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Gaan we Duitsland achterna?

 1. Het is niet tegen te houden en zal tot oorlog leiden

  Like

 2. Greengo // april 7, 2017 om 17:46 //

  Strategie tegen whistleblowers:

  Liked by 1 persoon

 3. Oorlog is de enige kans voor de west europese volken om aan de islam te ontkomen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s