Nieuw

Gaan we Duitsland achterna?

De persvrijheid als ook de vrijheid van meningsuiting komt in het gedrang. Komt dit nu allemaal voort uit de beweging die Duitsland lijkt te maken met enorme censuur op social media of heeft het te maken met het zojuist gevoerde racismedebat in de Tweede Kamer? Hoe dan ook, de grootste jankerts wanneer het gaat om racismekaarten die worden getrokken zijn uiteindelijk altijd de islamieten in grote getale. Een voortvloeisel vanuit de Sharia-wetgeving is ook hier in zicht, en het ergste is dat de hele kliek politiek correcten daar vol in meegaat. Ontwaakt mensen, ontwaakt en vecht voor het vrije woord…

 • OM wil columnisten slopen

Doe mee met 7.639 andere volgers

About Zeepertje (1220 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Gaan we Duitsland achterna?

 1. Het is niet tegen te houden en zal tot oorlog leiden

  Like

 2. Greengo // april 7, 2017 om 17:46 //

  Strategie tegen whistleblowers:

  Liked by 1 persoon

 3. Oorlog is de enige kans voor de west europese volken om aan de islam te ontkomen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: