Nieuw

Chagrijnige religie

Dat is wat mij steeds vaker te binnen schiet bij het lezen van alle ellende die de islam wereldwijd veroorzaakt. Een mens vraagt zich af wat mensen beweegt zich daaraan te onderwerpen.

Om te beginnen is er al een groot verschil met alle andere religies; normaal ‘geloven’ mensen ergens in maar moslims hebben zich ‘onderworpen aan’. Dat scheelt een slok op een borrel. Maar los daarvan, muziek is verboden, dansen is verboden, plezier hebben is verboden, drank is verboden, varkensvlees is verboden. En ik vrees dat er nog wel wat verboden zijn waar ik geen weet van heb.burka-117519_640 Vrouwen moeten aan allerhande absurde eisen voldoen en zijn altijd het eigendom van, eerst van de vader of de broers en daarna van haar man. Liefde of liefhebben komt in de hele koran niet voor. Vijf maal daags verplicht bidden (zou er daarboven iemand zitten die dat bijhoud?)

Kortom het leven onder de islam is geen pretje, eigenlijk is het geen wonder dat ze zelfmoordterroristen voortbrengen, als je al gelooft dat je ergens heengaat na je dood dan kan het alleen maar een vooruitgang zijn in vergelijking met het leven op aarde. Veel akeliger dan dat kan het niet worden.

Het straalt ook een beetje van hun geestelijk leiders af, zo kan ik me bijvoorbeeld geen afbeelding van ayatollah Khomeiny voor de geest halen waarop hij lachte, hij keek altijd boos of chagrijnig. (of beide) Ook imams die hun gelovigen toespreken zijn nog naargeestiger dan de meest stijf gereformeerde dominee.life-940427_640

De meeste godsdiensten hebben flink wat feestdagen en daar steekt de islam toch wat schril bij af, het suikerfeest is het enige dat me te binnen schiet. Wat een lol! arab-883766_640Islam is liefde hoor je moslima’s met enige regelmaat beweren, voor wat dan? Daarbij is het niet slim om als vrouw als maagd te sterven want dan wordt je toegewezen aan een martelaar. Nou daar ben je dan mooi klaar mee.

 

 

 

 

 

 

 

Heb je onverhoopt iets gestolen? Oh dan hakken we je hand even af!01

Ontrouw geweest? Dan graven we je even in en gooien je dood met kleine stenen, het kan even duren en het kost een hoop stenen maar dan heb je ook wat! Wat een feest!

Nee het is geen wonder dat moslims van niet-moslims eisen dat ze hun gewoonten ook naleven. Die denken ook; ik geen lol in mijn leven dan jij ook niet!

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (464 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

11 Comments on Chagrijnige religie

 1. Precies beschreven hoe die barbaarse islam is.
  Ook dat stenigen….wat een lol hebben ze toch, echt een leuk feest.
  En zo iets barbaars wordt hier door onze regeringen naar binnen gehaald.

  Like

 2. fascistische veroveringsideologie.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // april 7, 2017 om 15:13 //

  Logisch

  Geen nicotine
  Geen alcohol
  Enkel thee
  Verder niets
  En bidden
  X keer per dag

  Logisch
  Dat iemand sadistische
  Moordlust krijgt
  Hoofden afsnijdt
  En als een wilde
  In het rond schieten gaat

  Mensen zijn
  Geen machines
  Mensen hebben
  Iets nodig
  Voordat emoties
  Hen krankzinnig maakt

  © 2013 Boris Summeritch

  Like

 4. Ik moet weg, jij mag 😉

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // april 7, 2017 om 15:39 //

  Verwarde man gok ik.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // april 7, 2017 om 15:43 //

  Daar gaan we al, dit meld het AD: Onduidelijk is nog of het een terreurdaad betreft. Volgens de krant Expressen zouden er zeker drie doden zijn gevallen. Ooggetuigen spreken van mensen die levenloos op straat liggen. Het voertuig zou een warenhuis zijn binnengereden.

  Like

 7. Alphons Mantel // april 7, 2017 om 16:28 //

  islamitische terreur heeft volgens wethouders en de politie niets met de islam te maken

  Like

 8. “Ontrouw geweest? Dan graven we je even in en gooien je dood met kleine stenen, het kan even duren en het kost een hoop stenen maar dan heb je ook wat! Wat een feest!”

  Dat is de gematigde islam, die van de radicale gooien met grotere stenen.

  Even voor de nuance 😉

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // april 7, 2017 om 22:49 //

  Nou als het dan toch moet gebeuren zou ik kiezen voor de grotere, des te sneller is het voorbij, maar ja iedereen heeft zijn eigen nuances natuurlijk…. !

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // april 7, 2017 om 22:51 //

  En voor nog meer nuance, op de vrachtwagen schijnt een reclame te staan voor koud bier

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: