Nieuw

Breek: Trump goes all McCain op Syria, het regent Tomahawks

Zit je je al de hele avond te verbazen dat Donald Trump taal uitslaat alsof die een mannetje in zijn hoofd heeft dat McCain heet en hoe dat nou weer uit te leggen. En net voor je aan een stukje begint regent het kruisraketten op Syrië.

Trump statement (update):

De gifgasaanval was een hoax. Het had Palmedia written all over it. Alleen dit keer door de Oscar winnende White Helmets, die Al-Qaeda afdeling die door Bert Koenders met 6 miljoen gespekt werd.

Trump draait binnen 48 uur zijn buitenland beleid 180% om. Dit is nog nooit vertoond. Laten we even kijken wat hij in het verleden gezegd heeft over de oorlog in Syrië (al die uitspraken zijn klikbaar, klik er een aan en je kunt met pijltjes links rechts ..):

Eerder vandaag kondigde minister van buitenlandse zaken, Tillerson, al aan dat de gifgasaanval gevolgen zou hebben. Hij zegt dat Assad weg moet. En dat komt een week nadat Trump gezegd heeft dat dat niet hoefde:

RT rapporteert dat de Russen van tevoren op de hoogte gesteld zouden zijn. De Russen hebben een s-400 luchtafweersysteem op hun luchtmachtbasis in Latakia staan. Ik moet nog even zoeken of die ook kruisraketten uit de lucht kan halen, maar de s-300 waar ze een heel schip vol van voor de kust hadden liggen tot nu toe om hun vloot mee te beschermen kan dat zeker.

Bereik van de s-400:

Eerder vandaag kwam de heks haarzelf uit haar hol:

De heks die zelf een ‘olie-belang’ heeft bij deze oorlog:

Nog een keer de meest eenvoudige en simpele reden waarom het Assad regime de ‘gifgasaanval’ niet gepleegd heeft. Het is een Klassieke false flag met als daders Al-Qaeda, of een van die 600 andere gematigde ‘rebellengroepen’ die zich in Syrië verzameld hebben om Clinton van haar pijpleiding te voorzien (zie ook het filmpje van dezelfde man wat we gisteren al plaatsten):

Het lijkt er op dat de aanvallen door de Dems op de cruciale posities in de Trump-administratie hun uitwerking niet missen.

Trump lijkt zich geconformeerd te hebben aan de neo-cons, dezelfde zittende macht die ook Obama aanstuurde. De globalisten. Steve Bannon werd verwijderd uit de veiligheidsraad, omdat die klaar zou zijn met zijn werk, het begeleiden van general Mike Flynn. Bannon en Flynn waren de hardste islam-critici. Twee mannen die begrepen waar islam voor staat. Het werd nog gespind alsof ze dan achter de schermen … , en ik geeft toe dat ik dat ook graag wilde geloven. Maar vanaf de aanstelling van McMasters (Rusland is de vijand, de Irandeal is okay, islam is geen probleem maar terrorisme wel) voor Flynn, was het eigenlijk gewoon hartstikke mis.

Updates volgen zo.

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

37 Comments on Breek: Trump goes all McCain op Syria, het regent Tomahawks

 1. Trump gaat de verkeerde kant op. Dit had ik niet van hem verwacht.

  Like

 2. Ik zit me al 24 uur op te vreten.

  Maar zo snel had ik het niet verwacht.

  Ik geef je een ‘leuke’ tweet:

  Klik even voor ’s mans andere commentaar. Die Engelsman is er ook zijn bed voor uitgekomen.

  This is wrong as wrong can be.

  Like

 3. Terwijl de president van China nu in Mar-el-Lago op bezoek is.

  oooh man.

  Like

 4. Met een beetje pech worden we morgen wakker in een derde wereldoorlog waar geen normaal mens op zit te wachten, bemoei je niet met die onderlinge oorlogen van islamieten, laat het lekker zelf uitvechten.

  Like

 5. Ik had nog wel mijn hoop gevestigd op Trump:
  https://fenixx.org/2016/11/07/donald-trump-is-de-laatste-kans-voor-het-vrije-westen/

  Omdat het vanuit Europa niet gaat komen. Ik riep het al na dat gifgasstukje dat hij het niet ging doen, maar nu is het helemaal zeker. wat ziek, hoe kun je zo je kiezers verraden. Voor velen was een van de belangrijkste redenen om op Trump te stemmen dat ze dat eeuwige oorlogvoeren zat waren.

  Nu gaat die nog wat stappen verder dan Obama. Vanmiddag nog had die nota bene McCain aan de lijn. Overal waar die kerel langskomt gaan complete landen naar de hel.

  Like

 6. Het is wel goed voor de economie.

  Ik zal er geen flauwe slogans als America First en Make America Great Again naast plaatsen …

  Like

 7. Werd tijd.
  Go Trump go !
  Hij heeft ze gewaarschuwd.

  Like

 8. skeeter // april 7, 2017 om 06:25 //

  70.5 million aan tomahawks uitgeven is nog altijd beter dan het aan ontwikkelings hulp besteden.

  Like

 9. Het is natuurlijk wel handig om even te doen terwijl je met China onderhandelt dat ze iets aan Noord-Korea moeten doen.

  Want kijk, anders …
  Flikkeren we er zelf wat bommen op.

  Like

 10. Like

 11. copywriter // april 7, 2017 om 06:41 //

  De centrale vraag hier is heeft Assad deze gifgas aanval uitgevoerd of is hier sprake van een false flag?
  Gezien de timing lijkt het inderdaad een false flag.
  – De aanval vond plaats op de vooravond van een internationale conferentie over Syrie. Publicitair natuurlijk een gunstig moment.
  – Een blogspot WithinSyriaBlog wist een dag van te voren al te melden dat deze aanval zou plaatsvinden. Iets met een glazen bol of zo?
  – Internationale pers wist binnen enkele uren al te melden dat het hier ging om een sarin aanval van de Syrische luchtmacht terwijl een onderzoek nog niet eens was begonnen.

  Verder is op foto’s te zien hoe hulpverleners met besmette lijken omgaan zonder handschoenen. Sarin word gemakkelijk door de huid opgenomen dus rijst de vraag hoeveel hulpverleners hebben het loodje gelegd.

  https://pauwnieuws.nl/news/518/gifgas-in-syrie-onduidelijke-toedracht-mogelijk-false-flag

  Liked by 1 persoon

 12. Mooi artikel Fubar, dik twee maanden later na zijn inauguratie komt de aap uit zijn mouw, kon niet uit blijven, daarom ben ik ook niet teleurgesteld, ‘k wist dat Trump zich zou conformeren aan de heersende Neocon moraal.

  Like

 13. Trump kan beter die dolle turkse hond euthanaseren, die wordt met de dag gevaarlijker.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/04/06/erdogan-europa-is-verrot-continent-centrum-nazisme/

  Like

 14. polderboy // april 7, 2017 om 09:09 //

  De VS heeft een gerichte en gecontroleerde actie uitgevoerd. Het lijkt een waarschuwing te zijn voor extremistisch gedrag, wat vooral kenmerkend is onder niet tot de vredelievende Mohammedanen behorende lui in het Midden Oosten, en zovele verwarde mannen en lone wolves. Zelf mensen die op een gouden schijthuis pissen in Ankara kunnen last krijgen van rondvliegende projectielen.

  Het lijkt me dat de kruisvaarders alliance groeiende is. China, de Russen, de VS, en later ongetwijfeld India, het groeit gestaag, want die terreur he. Tja, en West Europa?

  Ik las in de Trouw dat politie mensen met een “migranten achtergrond” Auschwitz niet willen bezoeken:
  https://www.trouw.nl/samenleving/auschwitz-vertelt-de-nederlandse-politie-ook-over-het-heden~a30637d2/
  Dat doet natuurlijk pijn, als je een gezin met van origine buitenlanders hebt, of dat gezin nu gevuld is met boeddhisten, atheïsten, hindoes of christenen, die met hun migranten achtergrond op een suggestieve ondertoon door Trouw worden weggezet, als zouden zij een hekel hebben aan Joden?
  Of dat Mein Kampf, het boek dat in Turkije als bestseller jaren geleden al als warme broodjes verkocht werd, onder al deze mensen met een migranten achtergrond net zo populair is, betwist ik hevig.
  De intellectuelen in West Europa, en zeker de leiding, zal het sieren gericht uitspraken te doen, en exact moeten leren vertellen welke soort migranten met welke soort achtergrond zich als proleten gedragen?
  Leren dus net zo gericht en eerlijk proleten te straffen, als Trump doet.

  Like

 15. polderboy // april 7, 2017 om 09:49 //

  Vervolg.
  West Europa is om met Erdogan’s woorden te spreken, rottende, als je dit toch leest:
  Een Allah Akbar brullende moslim werpt Jodin van het balkon en dood in Parijs.
  https://www.jihadwatch.org/2017/04/france-muslim-screaming-allahu-akbar-murders-jewish-woman-cops-cover-up-terror-angle

  In Trouw zou je vermoedelijk lezen: Verwarde man met migranten achtergrond vermoord Française.

  En dat is natuurlijk geen juiste, eerlijke, integere informatie waar je juist, doelgericht en effectief beleid op kunt loslaten. Politici gaan immers Chinese raketgeleerden, die net 100 satellieten de ruimte in hebben geschoten, als immigrant weren, en Indiase ICT-professoren, die vanuit silicon valley via Banglore een baantje kregen aangeboden op de TH Eindhoven, terwijl ze allemaal Allah Akbar “vluchtelingen” maar blijven binnenslepen.

  Like

 16. Islam is gewoon een ideologie.
  Het is duivels en moet zo snel mogelijk uitgeroeid worden samen met links.

  Like

 17. HetZalWelWeer // april 7, 2017 om 10:17 //

  @ rommel // april 7, 2017 om 03:59 //

  Waarom had je dat niet verwacht?

  In het artikel wordt iets naar voren gebracht (waarvoor lof trouwens), de neo-cons.
  Die agenda ligt er wie er ook aan de macht komt.

  Stabiliteit komt er als er een totale oorlog is geweest, eerder niet.
  Waarom dat is, weet ik ook niet, maar zo liggen de kaarten.

  Like

 18. polderboy // april 7, 2017 om 10:29 //

  @danny 09:57
  Persoonlijk zie ik het anders.
  Of dat het nu “linkse” sociologen zijn die zeggen dat we (ze) moeten integreren in (met hun) inpasbare delen van de sharia, of “rechtse liberalen”, die zeggen dat de volgelingen zich alleen maar aan de wet hoeven te houden, je heft er geen “no go” zone mee op: integendeel, het worden er alleen maar meer.

  Like

 19. polderboy // april 7, 2017 om 10:40 //

  @HetZalWelWeer 10:17
  De VS schijnt de Russen te hebben ingelicht, die al hun personeel hebben teruggetrokken van de gebombardeerde basis in Syrië. Russen hadden al laten doorschemeren, dat ze niet “unconditional” Assad steunen, wat de VS ook niet doet met de manschappen van Erdogan in Raqqa.
  Misschien maar afwachten, zoals Koenders, die begrip heeft. We kunnen als het los barst natuurlijk altijd nog ter ondersteuning ons volledige militaire potentieel inzetten t.z.t., ik bedoel die container met verroeste dienstfietsen en musketten.

  Liked by 1 persoon

 20. polderboy // april 7, 2017 om 10:57 //

  Verder is het alweer business as usual.

  In the Guardian, ik neem de moeite geeneens om e.e.a. te lezen, want de koppen zeggen genoeg, lamenteren de intellectueel rechthebbenden op het absolute gelijk er al weer op los:
  “Trump made his point, but what next..”
  “Trump’s bombs will do nothing for Syria…”
  https://www.theguardian.com/us-news/2017/apr/07/by-bombing-assad-base-trump-made-his-point-but-what-happens-next
  https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/apr/07/syria-bombs-emotion-babies

  Like

 21. HetZalWelWeer // april 7, 2017 om 11:19 //

  @ polderboy // april 7, 2017 om 10:40 //

  Dat “schijnt” niet, dat is zo.

  Ik geloof er namelijk wel in, dat Assad gifgas weer eens uit de kast heeft gehaald.
  Er zijn discussies gaande over een oorlogsmisdaad, maar het tussenliggende woord “mis”, mag wat mij betreft weggelaten worden, dan wordt het een betere juiste benaming.

  Internationaal mag er geen gifgas gebruikt worden, de reden waarom dat is begrijp ik wel.
  Maar internationaal is het dan ook aanvaardbaar om een aanval in werking te zetten, ook al is dat land niet aangesloten van het één of ander.

  Ik ben met je eens, dat soms een afwachtende houding beter uit kan pakken, maar in dit geval moest er iets gebeuren en steun ik de VS met hun aanval dan ook.

  Like

 22. Duchesne // april 7, 2017 om 11:26 //

  ik betrap mezelf erop dat ik vaak een reactie heb op een bericht dat ik lees. Op een of andere manier neem ik het bericht als waarheid aan op het moment dat ik het lees. Een soort Pavlov reactie, voortkomend uit jaren van welwillendheid en het deel willen uitmaken van een samenleving die stelt democratisch te zijn en iedereen gelijke rechten te verschaffen.

  Door de jaren heen is veel van mijn wereldbeeld stukgevallen omdat leugens en bedrog blijkbaar de norm zijn. Ik lees dit bericht over een raketaanval en de “reden” ervoor…

  Je zou denken dat voordat je iemand straft je eerst de schuldvraag hebt beantwoord, maar die logica is al decennia geleden overboord gegaan.

  Ik had vroeger ooit eens ruzie meteen doorgesnoven prospect van een Belgisch Hells Angels chapter, die per se ruzie wilde en daarvoor bij zichzelf allerlei mogelijke soorten aan hulp zocht, onder andere het beweren iets te hebben gehoord en dat als waarheid te presenteren, het toeschrijven van eigenschappen aan mij als persoon zodat er een legitieme reden was om te kunnen gaan meppen, zichzelf een historie toekennen als commando, een extra snuif voor moed , etc, etc. Helden worden niet geboren maar komen voort uit een doorzichtig plastic zakje.

  De “standoff” duurde ruim een uur, waarbij ik met koorts liever had gaan liggen, en toen stopte het doorgedraaide stukje zelfverheerlijking. Een deugdelijke Angel had gewoon een dreun gegeven zonder discussie maar dat stukje doortastendheid ontbrak bij de prospect. Hij heeft het niet gehaald bij de Angels, de Outlaws wilden hem ook niet naderhand en de Bandidos hebben gewoon zijn spullen afgenomen en hem de weg naar de trein gewezen, of zoiets.

  Kijk, een duidelijke wereld maakt dat je iets kunt opbouwen binnen een kader.

  Wat ik mis in de landelijke en in de EU politiek is een kader, een richting voor de toekomst. Ik mis zelfs het hele beeld voor een toekomst. Wat ik zie is bedrijfspolitiek, het creëren van nieuwe consumenten en eenheden die verbruiken, ik zie een stabiele boekhouding.

  Neem de schuld per hoofd in de EU, als voorbeeld 60.000 euro, maak die schuld twee keer zo hoog door geld bij te drukken en importeer vervolgens een nieuwe bevolking die twee keer zo groot is als de huidige bevolking en voila, je hebt de schuld per hoofd van de bevolking verlaagd met ruim een derde !

  Geniaal ! Zo werkt hogere bedrijfsvoering, je trekt ergens iets leeg en je maakt elders het gat groter, op papier is er winst geboekt. Je bestaansrecht is bewezen, net als je kunde….Wow, hoe moeilijk moet het zijn in dit leven…..

  Idem met het bombarderen van andere landen waar je geen oorlog mee hebt, je geeft je eigen industrie een boost, je schakelt concurrentie uit en net voordat je aanvalt beleg je zwaar in olie en goud en wijs je eventuele concurrenten die bezwaar zouden kunnen hebben op de winst mogelijkheden. Achteraf kun je een fortuin verdienen met “opbouw”……

  Ik had gehoopt dat met Trump de VS een deugdelijk buitenland beleid zouden voeren en voor stabiliteit zouden zorgen, maar of Clinton aan de macht is of Trump, het beleid wordt niet veranderd, de macht ligt dus elders of er zit in het water van het “Witte huis” iets dat krankzinnig maakt. Zouden ze een vaste hypnose sessie hebben?

  Destijds maakten Wouter Bos en Jan Peter Balkenende een reisje van een week naar de VS, bij hun terugkomst waren ze anders in hun optreden en gedrag en hun beleid werd gewijzigd. Hun blik uit hun ogen was veranderd, mij viel het in elk geval op. Er was geen spoor van twijfel of onzekerheid meer in de heren te vinden, er was een stukje mededogen weg, dat stukje dat ieder mens bij geboorte ooit meekreeg. Er kwam iets anders terug dan was weggegaan. Van onnozele hufters naar grote gevoelloze klootzakken. Yep, het zit in het water daar….

  Like

 23. Duchesne // april 7, 2017 om 11:28 //

  sorry voor de schrijffoauten, kut hersens.
  (Tijl heeft even een klein beetje geholpen 🙂 )

  Like

 24. @Duchesne
  Dat ze in de VS streken uithalen en van alles uitproberen is voor mij een feit. Er zijn teveel zaken gebeurd die een normaal land niet eens hoeft te bedenken of uit te proberen, echter veel landen neigen steeds meer Amerikaanse styl en methode toe.
  Ik vind het niet verwonderlijk dat het beeld van X-files steeds meer werkelijkheid wordt daar en ik zou er nog geen gratis reis en een berg zakgeld toe voor over hebben Amerika en zijn gekte te willen bezoeken.

  Like

 25. polderboy // april 7, 2017 om 12:22 //

  HetZalWelWeer 11:19
  Het is overigens toch nooit goed wat de VS doet. Men spuugde op Assad, en wees de vinger naar de VS, die “niks deed”.
  Nu, na de actie, betwijfelt men resultaat, en trekt zich terug.
  De UK zegt zich er nu niet meer mee te bemoeien, hier zegt men begrip te hebben, de Duitsers schrijven dat het alleen maar polariseert, dus geen moer helpt.
  Men doet niks, laat Mohammeds zoutzuur over Gods akkers vloeien, en lamenteert al fappende voor de spiegel in het eigen daadkrachtloze gelijk in West Europa.

  Like

 26. Er zijn er in ieder geval een paar blij mee:

  Like

 27. Jaja, En jullie die Trump maar ophemelen ik heb altijd mijn twijfels gehad bij die vent. Hij is een kieken zonder kop, volledig onberekenbaar, een ongeleid projectiel. Die zot gaat ons nog in een 3de wereldoorlog storten. En dan maar kakken op Hillary Clinton. Wel heel goedkoop hoor !!!Met de groeten van een realistisch denkende vrouw. Vaarwel dromers en gebruik jullie verstand.

  Like

 28. Duchesne // april 7, 2017 om 14:22 //

  heel erg bedankt Tyl 😊

  Like

 29. @Lily, ik ben gek op realistisch denkende vrouwen, maar wat die Hillary betreft, dan hadden we nu al in de schuilkelders gezeten.
  Nee dan liever the Donald, van te voren zijn de Russen getipt en de Syriërs hebben alleen de vliegtuigen laten staan, die toch niet meer luchtwaardig waren.
  Aksie voor de buhne,

  Like

 30. HetZalWelWeer // april 7, 2017 om 17:28 //

  @ polderboy // april 7, 2017 om 12:22 //

  Van de UK had ik niet anders verwacht, die liggen altijd dwars met alle gevolgen van dien voor hun land.

  Duitsland daarentegen valt me tegen, die blijven te lang baderen in hun schuldgevoel van de 2e wereldoorlog, waar Turkije nota bene ook deel aan heeft genomen.

  NL maar betalen voor ongeregeldheden die het gedaan heeft in het verleden, niet de echte daders, maar de zoveelste generatie erna.

  Duidelijk is, dat NL nog geld voor geleden schade van Turkije tegoed heeft, zeker nu duidelijk is geworden dat het echt maar dan ook echt Nazi overblijfselen zijn.
  Diepe rouw hebben ze nog niet eens voor wat ze gedaan hebben, namelijk aan de kant van de Nazi’s gestaan hebben… maar nog steeds blijkt!

  Europa kan niet over zich heen laten blijven lopen, soms moet er een sterk signaal afgegeven worden, maar misschien is het wel zo goed gespeeld, Turkije gaat kapot aan de misgelopen inkomsten van toerisme.
  Maar ik ben bang, dat Turkije wel weer gecompenseerd zal worden door Europa, voor de misgelopen inkomsten.
  Zoals fout gedrag in dit land wel vaker wordt beloond.

  Like

 31. Boycot het turkse fascisme!!, boycot turkse producten!?!?.

  Like

 32. LET OP
  TRUMP is verkeerd voorgelicht, waarschijnlijk toch een paar generaals aan de zijlijn die toch grote invloed hebben samen met de CIA.
  Intern is het spel nog lang niet gespeeld en ik verdenk zelfs pionnen van Clinton en Obama die meer invloed in het MO hebben dan Donald Trump tot nu toe weet.
  Maar dit is mijn onderbuik gevoel.

  Like

 33. Horatius // april 8, 2017 om 11:54 //

  Zit er nu ook al een verwarde man in het Witte Huis?

  Binnen enkele dagen 180 graden van koers veranderen geeft toch te denken, want wat heeft Donald Trump te winnen bij deze actie waarvan niemand weet of het hierbij zal blijven.

  De voordelen op een rijtje gezet:
  1. Het Amerikaanse volk staat weer in grote meerderheid achter zijn president met inbegrip van de Democraten.
  2. Poetin en Assad weten nu hoe ver ze kunnen gaan en dat geldt ook voor Noord-Korea en China.
  3. Zelfs vanuit Brussel steunbetuigingen (als het hier maar bij zal blijven, geen verdere acties dus s.v.p.).

  De nadelen op een rij gezet:
  1. Als bij nader onderzoek blijkt dat Assad niet verantwoordelijk is voor de gifgasaanval staat Trump in zijn hemd, en dat zal hem degraderen tot een impulsieve man die regeert bij de waan van de dag.
  2. De goede maar vooral zakelijke verstandhouding tussen Trump en Poetin waarnaar werd gestreefd loopt een behoorlijke deuk op.
  3. De IS is de lachende derde, want er is toch wel enige schade toegebracht aan de luchtmacht van Assad.
  4. Geen coördinatie meer tussen de Russen en de Amerikanen bij het bestrijden van de IS, met het bijkomende (niet geringe) risico op incidenten met verstrekkende gevolgen.
  5. Erdogan juicht deze actie toe en vraagt zeer uitdrukkelijk om nog meer van dergelijke acties, en dat geeft te denken want deze dictator voert een sinistere agenda waarbij gebiedsuitbreiding, invloedssferen en de Islamisering van Europa de boventoon voert.

  Eens zal dit conflict in Syrië op een goede dag eindigen, maar Joost (of Mohammed) mag weten wanneer.
  Dan zal dit land weer opgebouwd moeten worden…
  Met ruimharige financiële steun van de EU moeten wij vrezen, terwijl tegen die tijd vermoedelijk de helft van de oorspronkelijke bevolking de wijk heeft genomen naar West-Europa.

  Miljoenen moslims verspreid over onze hoofdsteden, allemaal ‘getraumatiseerd’ en wat dat in de praktijk betekent laat ons de terreuraanslag in Stockholm weer eens zien.

  Like

 34. HetZalWelWeer // april 8, 2017 om 13:39 //

  @ Horatius // april 8, 2017 om 11:54 //

  Ach bij dictators als een Poetin en een erdogan ben je al bij het minste geringste al helemaal fout, een andere manier van onderhandelen kennen ze niet.

  Een passasiersvliegtuig neerhalen is natuurlijk de gewoonste zaak van de wereld.

  Like

 35. trebor2110 // april 8, 2017 om 19:03 //

  Like

 36. trebor2110 // april 8, 2017 om 19:52 //

  Like

 37. trebor2110 // april 8, 2017 om 23:39 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: