Nieuw

BREEK: Vrachtwagen rijdt in op voetgangers op de Drottninggatan in Stockholm

Een vrachtwagen heeft een groot aantal mensen op de Drottninggatan in het centrum van Stockholm aangereden, schrijft Aftonbladet. Ten minste drie mensen zijn dood, volgens een verslaggever op de scène.

– Er liggen levenloze mensen op straat, zegt een getuige tegen Expressen.

De vrachtwagen is het warenhuis Åhléns ingereden.

Aftonbladet rapporteert dat de politie heeft verklaard dat het om een terroristische aanslag handelt.

Er liggen halve mensen op straat buiten, ik ga geen foto’s maken.

Politie heeft een man gearresteerd i.v.m. de truckaaval op de Drottninggatan in Stockholm. Het is onduidelijk of het de bestuurder van de truck is.

 

En daar begint het al weer – Aftonbladet: Aanval is een geschenk van boven voor extreemrechts. Ach ja, zolang ze maar niet over het werkelijke probleem de islam hoeven te praten.

De verdachte truckterrorist, volgens onbevestigde berichten.

Zweedse media gaat op vol damage control na de terroristische aanslag.
Aftonbladet:


Så agerar du på sociala medier efter attacken
Zo moet moet u op de sociale media reageren na de aanslag.

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3917 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

31 Comments on BREEK: Vrachtwagen rijdt in op voetgangers op de Drottninggatan in Stockholm

 1. Freduardo // april 7, 2017 om 15:44 //

  Maar het heeft niets met de islam te maken.
  (Ik dacht laat ik de eerste zijn die die onzin uitkraamt.)

  Liked by 1 persoon

 2. copywriter // april 7, 2017 om 15:45 //

  Oh ja het is weer vrijdag dat is waar ook.

  Like

 3. Like

 4. Tijl Uylenspiegel // april 7, 2017 om 16:02 //

  En straks spreekt iedereen weer zijn afschuw erover uit, stille tocht, een hoop bloemen op de plek des onheils en over een maand is iedereen het weer vergeten.
  Niks aan de hand mensen, doorlopen.

  Like

 5. Wanner gaat dit stoppen …als wo 3 begonnen is ,eigelijk is die al bezig.weer onschuldige mensen dood volgende week is het bij de christenen de goede week …ben benieuwd hoe die fucking moslims daarop gaan reageren .
  Soms is het om bang van te zijn

  Like

 6. Alphons Mantel // april 7, 2017 om 16:25 //

  hoe meer moslims, hoe groter de kans op aanslagen

  Like

 7. polderboy // april 7, 2017 om 16:40 //

  Schijnen meerdere verwarde mannen tegelijk bezig te zijn. Op 20 minuten rijden van het vrachtwagen gebeuren is een schutter bezig, volgens dit bericht:
  http://www.express.co.uk/news/world/789219/Sweden-terror-truck-attack-Drottninggatan-Parliament-closed

  Ik vrees voor het ergste, dat er Zweden zullen zijn, die racistisch getinte uitspraken gaan doen, terwijl islamieten al het grootste slachtoffer zijn.

  Like

 8. Duchesne // april 7, 2017 om 17:34 //

  Met m’n 30 tonner diesel rijd ik door de Drottinggatan pas,
  ik draai in op een loopzone en ik geef nog eens wat gas,
  met de vlam in de pijp rij ik alles in mijn pad,
  ofwel door de midden ofwel helemaal plat,

  Allah zal het me vergeven want het is zo echt wel goed,
  al die christenhonden uitgesmeerd over het voetpad,
  Islam brengt overal vrede en anders wel het graf,
  gezegend zijn de martelaren, en de truck die kwam van DAF….

  Zo, als iemand ff kan vertalen in het zweeds…, kan ABBA weer aan de gang.
  Natuurlijk is het klote maar ik ben niet meer verbaasd, geschokeerd of iets van dien aard. Ik begrijp alleen niet waarom na weer een aanslag er nog steeds word meegeleefd met de slachtoffers terwijl dit soort shit gewoon voorkomen had kunnen worden. medeleven is te laat en ongepast, schaamte hoort het te zijn omdat er niets is gedaan sinds,…Berlijn, Nice, London, Parijs, Madrid en al die andere adressen waar de moslimgemeenschap een statement kwam maken.

  De enige oplossing om dit te stoppen is alle moslims eruit knikkeren of afschieten, tot die tijd blijft dit gebeuren, jaar in, jaar uit.

  “Leiders” van Europa, jullie zijn hiervoor mede verantwoordelijk. Jullie horen achter de tralies of in een gat in de grond, want dit is jullie werk. Had de grens gewoon dicht gezeten en hadden jullie in het verleden de oppositie niet verketterd om hun visie op zaken maar geluisterd en een middenweg gevonden was dit niet gebeurd.

  Dit is het gevolg van links fanatiseme en blindheid voor de realiteit. dit is het gevolg van het verheerlijken van allochtonen en hun sektarische gewoonten. Ik mag lijen dat de slachtoffers allemaal linkse stemmers waren die met bordjes welkom in mijnland hadden gestaan maar vermoedelijk zijn het net de mensen die aan de kant zijn geschoven door links en die wel een toekomst wilden en een stabiele wereld.

  Sweden : don’t complain, this is cultural enrichtment. You wanted it, you’ve got it !
  Well, god is great, allah loves suckers and the world thinks you are fucked up people.
  Next time think before you wish something.

  Liked by 3 people

 9. Ik vermoed een verwarde relikneus, die waarschijnlijk door een oudere Zweedse vrouw is misbruikt.

  Like

 10. Like

 11. Ach, gewoon weer een incidentje. Kan gebeuren. Multiculti heeft nu eenmaal zo zijn prijs en daar moeten offers voor worden gebracht. No pain = no gain.
  Tenslotte is het zo dat buiten de prijs om, multiculi vooral een verrijkiing voor ons allen is én blijft. Athans toch voor hen die het overleven. Voorlopig dan……..

  Want willen wij Hongaarse toestanden soms (?) Waar bijv. een zekere Orban onder het mom van “zijn eigen volk beschermen” bovengenoemde ‘verrijking’ niet de minste kans gunt om haar vleugels te kunnen uit slaan…..?! Nou dan!

  ♫…. wees welkom, wees welkom, wees welkom in mijn land …. ♫

  *cynical mode; off*

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // april 7, 2017 om 23:02 //

  Het meest bijzondere is wel dat de Zweedse politie zo weinig naar buiten brengt (bijna) iedereen kan wel begrijpen dat ze terughoudend zijn met het vrijgeven van informatie terwijl een onder zoek nog loopt, maar in dit geval heeft geen enkel onderzoek nog enig nut, de misdaad is gepleegd veel redenen kunnen er niet zijn buiten een terroristische aanslag, het zal geen zakkenroller zijn die betrapt werd toch? Waarom niet gewoon zeggen hoeveel doden en gewonden er tot nog toe zijn? Waarom niet zeggen of de dader gepakt is of dat hij dood is? Wat is er nog te verliezen?

  Like

 13. Duchesne // april 7, 2017 om 23:09 //

  Ik zit al lang met een gevoel over moslims en asieleisers en ander allochtoon volk waar in nooit de vinger op kon legen, ene gevoel van onmacht, maar ook weer niet. een gevoel van bedreigd worden, maar niet hulpeloos zijn en het wel voelen.
  Ik weet niet of iemand ook last heeft van dit gevoel, maar ik weet nu wat het is.

  Ooit op de lagere school gepest geweest? Ooit terug geslagen en daarvoor gestraft zijn? Wel klappen hebben gehad maar een verbod om terug te slaan? Wel, dat is het, Een conditionering om iemand machteloos te maken. Het begint bij de opvoeding op de kleuterschool, zet zich door op de lagere en de middelbare school en uiteindelijk als je “volwassen” bent moet je in de kudde meeblaten en niet langer in staat zijn om bij gevaar weerbaar te zijn maar je moet dus gedwee zijn.
  De wet zegt dat bij een inbraak je geen geweld mag gebruiken als je de inbreker betrapt, maar de inbreker is wel bereid geweld te gebruiken want niemand gaat een gebouw binnen als daar mensen zijn met de gedachte geen geweld te gebruiken.
  een overvaller heeft al besloten geweld als middel te gebruiken, een moslim heeft al besloten dat een niet moslim moet sterven. Een bekeerling heeft besloten dat vrouwen minderwaardig zijn en mogen worden geslagen.
  Dat is namelijk deel van de Islam, een pilaar van het geheel.
  Alles opgeteld staat Islam voor alles wat wij als mensen net niet willen, het is onze doodsvijand. Er word ons gezegd dat we anderen moeten respecteren, maar respect komt van twee kanten. Wat als een kant faalt om dat respect te tonen?

  Voor mij is dat gevoel duidelijk, het is een verraad naar mij als persoon en individu, vanuit mijn eigen volk ook nog. Ik ben er klaar mee, wederzijds respect werkt niet met moslims. Moslims willen ons dood, het is niet meer dan logisch dat wij hetzelfde willen. Dus alle moslims eruit, terug naar Mekka of wel hol dan ook, dit is Europa, dit is ONS gebied.

  Wie hier Allah wil mekkeren, die moet dood, het lot dat men ons op dagelijkse basis toewenst en bij tijd en wijle bezorgd. moslims uit Europa, en onze linkse verraders aan de bomen. Zak maar in de stront met het allochtonen knuffelen, het is gewoon verraad.

  Tijd om op te komen voor het recht op leven, ons leven.

  Liked by 4 people

 14. trebor2110 // april 7, 2017 om 23:40 //

  Ten minste drie mensen zijn dood
  En een hond
  een kaarsje voor de hond
  http://tse1.mm.bing.net/th?id=OIP.XdZltYpuvLbd6QZiF4Gd6gDxEs&w=182&h=220&c=7&qlt=90&o=4&pid=1.7

  Like

 15. trebor2110 // april 7, 2017 om 23:44 //

  Oh ja het is weer vrijdag dat is waar ook.

  Zeker net uit de moskee zo de vrachtwagen in

  Like

 16. trebor2110 // april 7, 2017 om 23:51 //

  Islam brengt overal vrede en anders wel het graf,

  Wat is vrede brengen en voor wie ???
  De islam is pas [te]vrede als jij/ik/wij in het graf ligt

  Like

 17. trebor2110 // april 7, 2017 om 23:54 //

  Zoiets Duchesne
  Med min 30-ton diesel Drottninggatan kör jag genom passet,
  Jag förvandlas till en gågata och jag gör igen vad gas
  med lågan i röret jag kör allt i min väg,
  antingen genom centrum eller helt platt,

  Allah förlåter mig eftersom det är så riktigt bra,
  alla dessa kristna hundar smort över trottoaren,
  Islam skänker frid någon annanstans eller graven,
  Saliga äro de martyrer och lastbilen som kom från … DAF.
  https://translate.google.nl/#auto/sv/Met%20m%E2%80%99n%2030%20tonner%20diesel%20rijd%20ik%20door%20de%20Drottinggatan%20pas%2C%20ik%20draai%20in%20op%20een%20loopzone%20en%20ik%20geef%20nog%20eens%20wat%20gas%2C%20met%20de%20vlam%20in%20de%20pijp%20rij%20ik%20alles%20in%20mijn%20pad%2C%20ofwel%20door%20de%20midden%20ofwel%20helemaal%20plat%2CAllah%20zal%20het%20me%20vergeven%20want%20het%20is%20zo%20echt%20wel%20goed%2C%20al%20die%20christenhonden%20uitgesmeerd%20over%20het%20voetpad%2C%20Islam%20brengt%20overal%20vrede%20en%20anders%20wel%20het%20graf%2C%20gezegend%20zijn%20de%20martelaren%2C%20en%20de%20truck%20die%20kwam%20van%20DAF%E2%80%A6.

  Like

 18. Tijd dat er eens zo’n haathut met inhoud de lucht in gaat, dat zal ze leren.

  Like

 19. De linkse mongolen, die deze oezbeek een verblijfsvergunning voor Zweden hebben cadeau gegeven stante pede ontslaan,
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27962769/___Verdachte_Stockholm_Oezbeek__39____.html
  De man zijn familie s.v.p terug deporteren naar oezbekistan.
  Je kan het risico als Zweedse overheid niet nemen, dat het addergebroed ook truckdriver wil worden.

  Like

 20. Lekker bezig.
  Deze droplul heeft toch ook geen onderdak van Nederland gehad?

  Uitroeien islam en links

  Like

 21. Like

 22. Die tweet van breaking911 staat niet meer in de TL, Timeline van hem. Net ff gekeken. Dan heeft die hem dus verwijderd.

  Geen idee waarom, geen conclusies ook, viel me op. That’s all.

  Like

 23. Overigens, die turkse fascist krijgt ondertussen wel gelijk.
  “De Europeanen zullen niet meer veilig over straat kunnen” blaatte deze despoot.
  Hij had deze woorden nog niet uitgekreten of de aanval in Londen vond plaats,
  Nu hebben we St Petersburg en Stockholm achter de rug, welke stad is de volgende?.
  Vind er onderzoek plaats naar betrokkenheid van de turkse geheime diensten?.

  Like

 24. HetZalWelWeer // april 8, 2017 om 10:37 //

  De islamitische bevolking hoor je niet klagen.

  Like

 25. Een handel in T-shirt-je-suis-vervang-stickers lijkt mij nu wel tijd voor worden want wordt een dure liefhebberij om voor elke aanslag maar weer een vers T-Shirt te kopen.

  Voor wat betreft het publiceren van dit soort nieuws in de MSM. Valt dit niet eerder in de rubriek Familieberichten op pagina 6? Want feitelijk is het geen nieuws, het hoort bij de tijdgeest en we moeten er maar mee leren leven, hoorde ik een of andere hotemetoot zeggen.

  Like

 26. Duchesne // april 8, 2017 om 12:13 //

  Nou, al die ellende van oorlog en aanslagen in het nieuws en Silvie Meijs die niet meer klaar kan komen (jaaaa) heb ik net ff een helder moment….net de bron van alle leven ontdekt op zaterdagochtend tussen 09.43 en 10.17, gewoon op de pot.
  Waarom zijn meisjes meisjes en jongens jongens? Waarom zo lang op de pot?

  De titel van het stuk? Ik twijfel….”Genderchoice is yours”, of ” how to get tits” of “Male and Female, how Adolf Hitler and baking an apple cake solved men’s biggest mystery” …zoiets dus, en de titels zijn alle niet eens zo vreemd als u mijn verhaal leest…

  Mijn denktocht ging langs vele vlakken, wat wel vaker gebeurd als ik op de mens beste uitvinging plaatsneem…na Drambuie en illegaal gestookte Calvados.

  Ik hou niet van langdradig gelul, maar soms moet het, dus schenk iets in en ga zitten, dit is belangrijk !

  Okee, er zijn vele wetenschappers die miljoenen krijgen voor onderzoek naar geslachtsoorsprong, waarom de een een uitstekende plasser heeft en de ander iedere maand voor het gebrek daaraan moet bloeden en koppijn krijgt…Deze burger zal met niks en voor niks het werk ff overnemen en naderhand snel onder het vloerkleed worden geveegd, immers geen universtiteit met bul is eigenlijk niet bestaan. Maar goed.

  Ideeen komen voort uit impulsen, uit het combineren van dingen en het komen tot nieuwe inzichten. Crystal Meth is ook niet ergens uit een heidestruik geplukt, en godsdiensten jatten allemaal massaal bij elkaar voor ideeen, net als Chinezen hebben ontdekt dat belastingvoordeel en goedkope arbeid bedrijfsspionage overbodig maken…

  Zoals ik al zei, dit is belangrijk. Echt waar, en gratis, wat de geloofwaardigheid keihard onderuit haalt. Maar goeed, ik ben dan ook maar een eenvoudige onderdaan met een verkeerde politieke gedachtengang. Zit u? Drankje erbij? Zorg voor een sexmaatje want na afloop wilt u aan de slag….here comes….

  We weten dat mannetjes net als vrouwtjes tepels hebben, terwijl er geen kind gezoogd kan worden en ze dus in principe overbodig zijn, behalve voor piercing en om in te laten knijpen als je bijna klaarkomt….Wel, hierdoor verraad de natuur iets, namelijk dat geslacht niet bij de bevruchtiong reeds vaststaat, maar ergens daarna. Die klompen aan in het bed of de vrouw onderste boven houden maakt dus niks uit maar het geeft wel een extra dimensie…..

  nu ben ik altijd enorm geinterreseerd in geschiedenis, vooral mijn eigen voorouders, Kelten voor het grootste deel. Bij de Kelten werden de jongetjes op hun 7 jaar gescheiden van de moeders, iets wat ook in de film 300 als gegeven voorkomt, maar ook de inworders van Griekenland waren van oorsprong Kelten.
  Die jongens leefden in een afgelegen kampement, werden tot krijger opgeleid en ondertussen als warmhoudertje in de winter gebruikt door anderen, wat toen gewoon was en waar geen oordeel aan vast zat. Het zij zo. De aanvoer was constant, net als het sneuvelen in de strijd of bij het bierfeest dat was. Toch groeide de bevolking en waren de strijders nooit op, de aanwas van jonge mannen was dan ook groter dan dat van vrouwen. Er was een balans die het sneuvelen compenseerde.

  Maar die vrouwen, daar gaat het over, die zaten dus in een gemeenschap van vrouwen en babies, en wat oude mannetjes als die ook oud werden en niet sneuvelden. De avonden werden gevuld met knuffewlpartijen tussen de vrouwen, bij gebrek aan regelmatige inseminatie. Gasten werden dan ook groot onthaald, zowel voor het stukje intimiteit als om inteelt te vermijden. Deze vorm van gastvrijheid betaat nog bij sommige nomadische volkeren in Rusland en Mongolie. Slechts enkel nieuwe zaadjes zijn voldoende om ene stam een paar eeuwen voor inteelt te behoeden. Niks nodig dus die asielstroom met testeron, hebben we zelf en in veel betere kwaliteit. als je Junkers en timmermeand etc even niet meeneemt in deze tekst.

  In de gemeenschap was dus een gebrek aan testeron, iets dat in de lucht schijnt te hangen net als oestrogeen.
  Oestrogeen zit op de huid van de vrouw, dus mogelijk zit testeron op de huid van de man. Vrouwen die ongesteld zijn mogen geen cake bakken of met eieren werken, want dan mislukt het product. heeft iets met hormonen te maken dus.

  Er word gezegd dat er iets meer mannetjes worden geboren dan vrouwtjes, maar dat klopt niet. Als alles stabiel is gaat deze vlieger op, maar…..na bijvoorbeeld de tweede wereldoorlog was er in Duitsaland een gebrek aan vanalles, behalve aan vrouwen.
  Toch is binnen een leeftijdsspanne de bevolking daar weer gewoon in balans, zonder absurde toevoegingen. hoe kan dat als de geboorten van jongens en meisjes gelijk lopen? Als er een gelijk of bijna gelijk aantal word geboren dan zou er een vrouwen overschot moeten zijn.
  Door de balans van oestrogeen en testeron binnen een leefgemeenschap of/en binnen een gezin word het aantal meisjes bepaald en wanneer er jongetjes nodig zijn. Heb je een gezin waarvan de vader vaak langdurig weg is dan komen er eerder jongetjes boven drijven dan meisjes, is vader er altijd dan zullen er veel dochters zijn.
  De Duitse lebensborn instituten verzorgden zwangere vrouwen vanaf een bepaald moment in de zwangerschap, ze hoefden dan niet te werken of beperkt en ze werden in een soort centerparcs verzorgd tot na de bevalling. door het grote aantal vrouwen en het zeer beperkte aantal mannen werden er veel meer toekomstige soldaten geboren dan vrouwen….overschot aan oestrogeen, gebrek aan testeron….

  De natuur zoekt een balans en als die balans er niet is maakt de natuur die balans, de natuur heelt zeg maar….dus wil je zonen haal ze dan direct weg als ze gaan puberen, neem zelf lange vakanties als de vrouw zwanger is en het testeronniveau zal laag blijven in het huishouden wat de baarmoeder ziet als gebrek aan mannetjes…zo werden sommige koningen vader van honderden zonen, door al het andere mannelijke weg te houden van hun broedplaats…..dus wil je zonen, haal ze dan weg voordat ze testron produceren en er blijven er komen….

  De Arabische wereld kent een groot aantal mannen zonder vrouw, die vanaf jongsaf aan tussen de mannen leven en opgroeien. Men kweekt feitelijk homofielen door de natuur te manipuleren met goedsdienst. Het probleem wat men daarmee creeert is dus hun probleem wat daar moet worden opgelost.
  Het invoeren van dat mannenoverschot is dan ook een oorlogsverklaring aan de natuur, en aan iedere man en vrouw van het volk waar dit overschot aan uitschot word geimporteerd.
  Er zijn twee wegen, de ene is het uitroeien van deze indringers, de andere weg is het vermengen en het verliezen van de eigen identiteit. Uiteindelijk zal het probleem terugkomen omdat het met de Islam word geimporteerd. Feitelijk is de leefgemeenschap van de moslim gelijk aan die van de herten.

  Enkelen bevruchten de kudde en veel van de mannetjes mogen niet meedoen….en dan ga je dus schapen neuken….of elders verkrachten waar de mannetjes van die soort zwak zijn, of afgericht om te gehoorzamen aan de ‘leiders”….

  Gewoon dierentaal, niks wetenschap.

  Groet Duchesne

  Deze kennis werd u geschonken door een onbezoldigde burger met hersenschade, schrijffauwten zijn dan ook een bonus.

  donaties voor verder wetenschappelijk onderzoek en de aanschaf van geweldsmiddelen of een emigratiebudget graag via mail.

  Liked by 1 persoon

 27. Het klinkt best logisch dat verhaal van de hormonen, maar toch klopt het niet. Ik ken een gezin met alleen maar jongens de moeder werkt veel en de vader is huisvader.

  Like

 28. Duchesne // april 9, 2017 om 10:07 //

  Aad, @ dat bewijst nogmaals de stelling…..de vader speelt de moederrol en is constant daar, moet zorgen en is dus niet aan het jagen of aan het vechten, resultaat is een laag testron niveau. Truus Oestrogeen werkt buiten de deur en waarschijnlijk met vrouwen en kinderen en dus zeggen de hormonen dat er mannen nodig zijn want de mannelijke hormonen van Papa thuis worden niet meer herkend als zodanig, dus komt er een vraag voor meer mannetjes vanuit de natuur.
  Zodoende dus meer jongens….

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Hey Zweedjes, gaan we auto’s verbieden of moslims ? – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: