Nieuw

Syrische ambassadeur meldt Moskou dat Turkije nieuwe terroristische groeperingen aan het opzetten is

Turkije de bakermat van de democratie, althans volgens de dictator Erdogan clan, werkt zoals inmiddels wel bekend mag zijn met een dubbele agenda. Schaamteloos werden er in een niet zo ver verleden al Koerden en andere strijders afgeslacht aangezien ze de strijd aangingen met de islamitische terroristen van de zelfbenoemde islamitische staat. Het neerhalen van Russische vliegtuigen staat ook hoog op de Turkse ‘to do list’ en het leveren van wapens geld en andere zaken in ruil voor olie met de islamitische terroristen is zelfs een belangrijk onderdeel van Erdogans familiebedrijf. Echt als een mokerslag kan het dan ook niet aankomen dat de Turken er nu van worden beschuldigt nieuwe terroristische groeperingen op te zetten in Syrië.

Riad Haddad, de Syrische ambassadeur in Rusland, meldde deze gebeurtenissen en hij sprak zijn zorgen uit over de op zijn zachts gesteld onduidelijke doelstellingen van de Turken bij de aanhoudende oorlog in Syrië. De Syrische regering beschuldigd Ankara ervan dat ze twee nieuwe terroristische groeperingen hebben gelanceerd in Syrië. Deze zouden naast of met de terroristische milities “islamitische staat” en Al-Nusra de belangen van de Turken in Syrië moeten gaan behartigen.

Letterlijk zegt Riad Haddad “Het meest gevaarlijke wat ze (De Turken) kunnen doen op ons grondgebied is het opzetten van deze twee nieuwe terreurgroepen. Een met de naam ‘Al-Asi schild‘ en de andere heet ‘kust schild’.”

Volgens Riad Haddad gaat er overigens niet heel veel veranderen en wil een andere naam zeer zeker niet zeggen dat ze op welke manier dan ook anders gaan werken dan de reeds bestaande terreurorganisaties. Al-Nusra of islamitische staat gaan zeker niet wijken. De nieuwelingen zijn gewoon andere spelers in het gruwelijke oorlogsspel der terroristen. Het enige dat er wel gaat plaatsvinden is een vergroting van de macht van Ankara in Syrië.

De Syrische ambassadeur zei dat Turkije nieuwe strijders probeert te werven door hen een salaris van $ 400 per maand en de Turkse nationaliteit aan te bieden. Na het begin van de Russische militaire interventie in Syrië, begin oktober 2015, hebben zowel de Syrische als de Russische legeronderdelen talrijke malen bewijs van betrokkenheid door Ankara in de Syrische terroristische scene naar voren gebracht. Zowel tegenwerking van de vijanden van de zelfbenoemde islamitische staat als openlijke steun middels geld en wapens aan de islamitische terroristen, moordenaars en verkrachters van vrouwen en kinderen.

Bron ZUERST

met groet Bolo

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2098 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Syrische ambassadeur meldt Moskou dat Turkije nieuwe terroristische groeperingen aan het opzetten is

 1. polderboy // april 6, 2017 om 23:31 //

  Schijnt dat Assad achter de chemische aanval zit, volgens de VS. Tyllerson zegt dan ook dat Assad weg zal moeten, maar ook de terroristen:
  https://www.theguardian.com/world/video/2017/apr/06/rex-tillerson-syria-attack-assad-video

  Erdogan ruikt bloed, en eist dat de VS onmiddelijk voor hem Damascus bouwrijp maakt:
  https://www.alaraby.co.uk/english/news/2017/4/6/erdogan-urges-trump-to-take-action-against-syria

  Ik krijg de indruk dat de VS door ervaringen gerijpt is, en dat hun leiders niet als die in West Europa zijn, waar ze de hele dag in de moskee thee drinken, Arabische en Turkse lessen verzorgen voor de onderdrukten, en meehelpen de fascisten, racisten en terroristen -die de moskeegangers op lijsten hebben verzameld- te vervolgen, liefst zoals Erdogan doet.

  Zou het kunnen dat die uiterst intelligente en buitengewoon superieure leiders van ons in West Europa zich langzamerhand als de grote dhimmi schlemielen van de wereld aan het profileren zijn?

  Like

 2. Feniks // april 7, 2017 om 02:37 //

  @polderboy
  waarom zou Assad achter deze gifgasaanval zitten ?
  Wat wint hij ermee?

  Wij worden vlgs mij allemaal gefuckt (door vooraf bedachte politieke bewegingen).

  Like

 3. Die $ 400 per maand is welkom maar die Turkse nationaliteit kunnen ze houden.

  Like

 4. Alles draait weer om de Olie en geloof niet dat Amerika hier achter zit …Erdogna wil gewoon al die olie hebbeb ,,,en dan Assad de schuld geven over die gifaanval ….klinkt me bekend in de oren …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: