Nieuw

Raad van State pleit vurig voor Europese Unie

ruimte zat voor een mooi schavot

Knetterend gek zijn ze daar onder vice-president Piet-Hein -sharia-  Donner.

Het hoogste adviescollege van de staat waarschuwt dat ’grenzen sluiten’ onder meer betekent dat terrorisme niet goed kan worden aangepakt. Telegraaf >>

Laat terroristen vrijelijk gebruik maken van het vrije verkeer van personen in Schengen want dan kun je ze beter aanpakken. Terroristen aan je grenzen er tussen uitvissen is niet het goed aanpakken van terrorisme. Wat smijten ze in de thee die die lui daar krijgen ?

Vice-president Piet-Hein Donner van de Raad signaleert een ’onbestemd gevoel van onrust’ in de samenleving, ook al ging het in 2016 een stuk beter met Nederland dan in de jaren ervoor.

“Een onbestemd gevoel van onrust”

Onbestemd:

 

.

„Het beeld is misleidend dat die samenwerking overdracht en verlies van soevereiniteit inhoudt”, stelt hij.

Hij zit aan de LSD, toch ? Of hij liegt ons gewoon glashard in ons gezicht. Op twitter kreeg ik eergister te horen dat ik mensen niet voor een Tribunaal mag wensen. Ik ben er niet van onder de indruk. Deze kerel hoort voor een Tribunaal en hoort berecht te worden.

„Europese samenwerking is nodig, omdat lidstaten op bepaalde terreinen autonoom hun publieke taak niet meer naar behoren kunnen uitoefenen.”

“Publieke taak”. Die heeft Nederland altijd kunnen vervullen, en de in Nederland te vervullen publieke taak wordt niet beter vervuld als in ene Oekraïne of Griekenland zich daar mee mag bemoeien. Quatsch, pure quatsch. Hij raaskalt en de journalist laat hem.

De oorzaak voor de geconstateerde onvrede ligt volgens Donner in ’grote schokken’ die er afgelopen jaar nationaal en internationaal plaatshadden. Hij noemt de Brexit, de uitslag van het Oekraïne-referendum en de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Net zoals die alles omdraait, doet die dat hier ook. Brexit is geen oorzaak van de onvrede, maar die onvrede is oorzaak van de Brexit.

Nederlanders kijken volgens het adviescollege ook steeds eisender aan tegen de overheid. „Er is vaak weinig begrip wanneer maatregelen die ’iedereen wenst’ op juridische bezwaren stuiten.

Als “iedereen” bepaalde maatregelen wenst, dan moeten die maatregelen genomen worden. Dat heet democratie Donner. Maar Donner heeft het niet zo op volkse inspraak.

Donner (CDA) breekt ook een lans voor de vertegenwoordigde democratie en waarschuwt voor referenda. Volksraadplegingen missen volgens hem ’verantwoordelijkheid voor de gevolgen’.

Dom kutvolk. Plebs !

Ze zouden daarom niet overeenkomen met ’de behoefte aan eenheid en continuïteit in overheidsbesluitvorming’.

Nee, dan kan je inderdaad beter een dictatuur invoeren. Oh wacht, dat was al gebeurd met jouw geliefde EU.

Na een vraag bij de presentatie van het jaarverslag over het mogelijk aantreden van oud-staatssecretaris Fred Teeven bij de Raad van State, prees Donner de VVD’er. Die had volgens hem ’één van de zwaarste taken’ als bewindsman en genoot vier jaar lang het volle vertrouwen van de Tweede Kamer.

Teeven lag bijna de gehele vier jaar onder vuur.

De baas van de Raad van State is de man die u betitelt als ‘onderdanen’.

Dat het weer even duidelijk wie eigenlijk de baas is in dit land deze provincie dit wingewest.

 

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7203 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Raad van State pleit vurig voor Europese Unie

 1. De bejaarde Piet Hein Donner lijdt m.i. aan een gevaarlijke vorm van dementie en ernstig geheugenverlies door dit soort achterhaalde ideeën te ventileren !

  Like

 2. O ja die ontzettende idioot hebben we ook nog gehad. Hoort thuis in het rijtje Bak van Ellende, Pech uit gehold etcetera. Allemaal gevaarlijke loslopende gekken. Staats gevaarlijk. Als we eenmaal ooit de macht hebben gelijk opsluiten.

  Like

 3. PH Donner is een smerige landverrader!
  ‘Als de de meerderheid van de mensen de sharia wil invoeren is dat democratie’.citaat van Donner.
  Die man hoort idd voor een tribunaal met rutte samen.
  2 landverraders en zo zijn er meer.
  Maar dan hebben we een hele waslijst. ‘
  Komt geen einde aan. ‘

  We zouden een cellen tekort hebben om al deze malheurs op te sluiten en te berechten.

  Liked by 1 persoon

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Democratie – de grootste verliezer en zevende partij van Nederland gaat formeren – Fenixx.org
 2. Overheid stelt islamisering verplicht- dwingt Amsterdam islamitische middelbare school te accepteren – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: