Nieuw

Geen gevaar op herhaling: Tuig met kleurtje en betonschaar die homo’s mishandelde in Arnhem alweer vrij

Nee ik weet niet of ze hun betonschaar ook hebben teruggekregen!

ARNHEM – De vijf tieners die vastzaten voor de mishandeling van een homopaar in Arnhem zijn vrijgelaten. Dat heeft de rechter-commissaris bepaald. Ze blijven wel verdachten.

Een jongen van 14 werd zaterdagnacht vlak na de mishandeling opgepakt. Een andere jongen van 14 en drie jongens van 16 meldden zich zondag zelf bij de politie.

Volgens de rechter-commissaris kunnen de jongens hun proces in vrijheid afwachten, omdat er geen gevaar op herhaling is en het onderzoek met hun vrijlating niet in gevaar komt. Bovendien gaat het om minderjarigen zonder strafblad.

Omroep Gelderland

Zie ook:

Kudde laffe kut marokkanen slaan met betonschaar in op homostel te Arnhem

Politieagent: “Homohaat heeft NIETS met religie te maken”

 

Doe mee met 8.059 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2040 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on Geen gevaar op herhaling: Tuig met kleurtje en betonschaar die homo’s mishandelde in Arnhem alweer vrij

 1. Duchesne // april 6, 2017 om 21:56 //

  Uit ervaring weet ik dat je volwassen tanden maar een keer uit iemands bek kan slaan dus de uitspraak van de rechter is begrijpelijk. Tenzij de homo in kwestie een extra rij van die ivoorstompjes in de bek heeft staan….Ik zou graag van de jurisprudentie die door deze uitspraak is ontstaan eennballetje willen opgooien qua mogelijkheden tot vervolging voor andere zaken.

  Nou droom ik al enige tijd van het helpen verwisselen van het tijdelijke voor het eeuwige van enkele in het politieke spectrum opererende lieden….aangezien ieder mens uniek is kan ik maar eenmaal deze hemeltenopneming sturen, dus voor herhaling is geen gevaar……is het dan nog wel nodig een pv op te maken en de gang naar de rechtbank te moeten maken, lijkt me zo een verlies van tijd en geld….

  soms is de rechter zo gek nog niet…..soms is een gek ook nog rechter….

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // april 6, 2017 om 22:04 //

  p.s. de betonschaar is voor de belasting aftrekbaar gezien het een persoonlijk eigendom en dus een bezit betreft en het ontnemen daarvan door officieele organen een onrechtmatige daad waarvoor de wet compensatie voorziet….cq de aangifte van belasting ruimte laat bij de vraag ofuw vermogen is verminderd of vermeerderd….wat betreft tanden is dit niet het geval daar de zorgverzekering daarin voorziet en tenzij de eigen te betalen niet vergoede medische kosten hoger zijn dan de drempel vooraftrekbare zorgkosten, in dat geval kan ongever 28/30% van het ingevoerde bedrag terug worden verkregen….mocht de drempel niet worden gehaald kan als optie nogmaals een beroep worden gedaan op allochtone jeugd om het niet vergoede bedrag aan zorgkosten wat op te schroeven…for a few molars more….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: