Nieuw

Agenten ‘met een migratie-achtergrond’ weigeren bezoek aan Auschwitz

Vanuit het vernietigingskamp keken politiemannen en -vrouwen naar de huidige ‘verharde’ maatschappij. Tegenvaller op de reis van het Joods politienetwerk langs verschillende concentratiekampen was dat agenten ‘met een migratie-achtergrond’ thuis bleven.

Trouw is te schijterig om ‘moslims’ te schrijven, want dat bedoelen ze natuurlijk met “Agenten ‘met een migratie-achtergrond”.

Hij zoekt naar woorden om de ‘emotionele achtbaan’ te beschrijven. “Goed dat ik het gezien heb. En goed om te beseffen dat het opnieuw kan gebeuren.”

Want de reis gaat nadrukkelijk niet alleen over de geschiedenis, maar ook over de toekomst van Nederland, waar Joden bang zijn met een keppeltje te lopen en homostellen niet meer hand in hand over straat durven. Engelander: “Wij zijn kinderen van ouders die de Holocaust overleefd hebben. Wij weten wat de gevaren zijn.”

Annemieke Brons werkte zestien jaar in de Haagse Schilderswijk ‘in alle functies die je maar kunt bedenken’. “Daar heb ik heel veel te maken gehad met uitsluiting en polarisatie”, vertelt ze.

Dom dom dom geïndoctrineerd politieteefje. De nieuwe Joden zijn niet de moslims. De moslims zijn de nazi’s. En nee, ik ga het nu niet wéér uitleggen. En ja, die nieuwe holocaust komt er aan. In het Midden-Oosten is die al jaren bezig. En daar kun je prima zien wie de daders zijn en de slachtoffers. En dat zal hier niet anders zijn als we doorgaan met mohammedanen te importeren.

Doe mee met 8.088 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Agenten ‘met een migratie-achtergrond’ weigeren bezoek aan Auschwitz

 1. Goed geschreven!
  Gelukkig is het mijn overtuiging dat wij aan de rand staan van de grootste holocaust ooit en dit keer terecht: de massale jacht en moord op de meest verachtelijke cultuur en religie die de mensheid ooit heeft gekend en die verantwoordelijk is voor zo’n 290 miljoen (!) slachtoffers tot nu toe.
  Het afslachten, verbranden, tot meststof verwerken van dit soort dat zich moslims noemt zal de geschiedenis ingaan als wreed maar noodzakelijk. Een euthanasie om de mensheid, menselijkheid en beschaving weer terug te brengen na de 1400 jaar oude devolutie die islam ons heeft gebracht.

  Like

 2. Duchesne // april 6, 2017 om 21:46 //

  Het is ook erg gevaarlijk in Duitsland en het bezoeken van kampen in Duitsland is dan ook een riskante onderneming voor onze agenten van exotische oorsprong.
  …immers: het aantal aanvallen op agenten in Duitsland volgens de officieele “kriminal statistiek” bronnen was dat in 2015 maar liefst 13.800, maar 2016 let zien dat het beter kon, namelijk 16.800 agenten die meer contact met de burger anders ondervonden dan de bedoeling was, dus een kleine 10% meer…..oeps, 20% …..

  De schrik van agenten van allochtone afkomst om in Duitsland kampen te bezoeken kan ik me dan ook levendig voorstellen, het is daar gewoon een apenland aan het worden zonder een greintje respect vanuit de bevolking voor agenten…..ik denk dat het komt door de culturele verschillen en het morele verval van de Duitsers…

  Het niet bezoeken van de oorden des doods door “onze” geselecteerd en positief gediscrimineerde allochtone agenten is dan ook begrijpelijk, er is immers geen verbetering in zicht en de renovatie werken in sommige voormalige kampen doen ook eerder denken aan het heropstarten van een langdurig stilgelegen bedrijf dan aan het in stand houden van een pikzwart nalatenschap. Hoe dan ook, niemand zou deze trieste oorden moeten bezoeken uit vrije wil en over het afwezig zijn worden aangesproken….”jeden das seine”

  Liked by 1 persoon

 3. Waarom maakt de politie geen schoon schip? Waarom deze hardnekkige ontkenning dat islam niet past bij onze cultuur? Waarom vaart de overheid nog steeds een verkapt antisemitische koers?

  Liked by 1 persoon

 4. Politie apparaat is helaas ook onderdeel van de policor.
  Niet alle agenten natuurlijk.

  Liked by 1 persoon

 5. JackvanderVeen // april 7, 2017 om 06:46 //

  Annemiek Brons werkt dus ook als moslimhoer?
  Onthoudt allen: noord en west-europese genocide is dichterbij dan men verwacht.

  Liked by 1 persoon

 6. Wel, verketter me maar, ik ben ook uit de propaganda-loop van de Holohaux gestapt.

  Ik denk meer te weten van WO2 dan de gemiddelde Nederlander en heb de gepropageerde jodenvernietiging -vroeger- gezien als het ulitieme voorbeeld van zwakheid van de mens – zijn mogelijkheid tot en capaciteit aan grenzenloze kwaadaardigheid. Nu ben ik vooral verbijsterd over de verdraaiing van feiten, emoties en de continue stroom aan indoctrinatie.

  En, het heeft weinig zin om in discussies te verzanden. Heb je tijd over, kun je of ben je bereid voorbij de ellende van WO2 te kijken (want ik bagataliseer niks niet van het lijden) en ben je misschien niet een heel klein beetje nieuwsgierig? ..Dan raad ik je zelfstudie aan. Laat je overtuigen door je eigen kritische denken (en ik weet niet hoelang je daarvoor nog hebt, want de specifieke censuur rond de Holocaust heeft al een lange arm via justitie).

  Nb. Hier komen genoeg kritische lezers die allerlei aspecten van de huidige tijd waanzinnig vinden, we kunnen iig zien dat het hedentendage vreemd toegaat, de discussie waarom en waartoe kan/wordt makkelijk weggezet als alu-hoedje denken, dat is in de holohaux nog net wat erger want antisemitisch etc – koudwatervrees? Ik snap het, je krijgt er niks voor terug, alleen maar meer vragen, verbazing etc. Maar, half-wakker? In de context van bedrog of agenda’s is het zonder meer interessant (mensen kunnen een bedrog middels false-flags etc vaak moeilijk voorstellen, met een holohaux studie ontvouwt zich een beeld van hoe bedrog soms ontspoort en ontwikkeld wordt. Er zijn zelfs boze Joden mbt de industie die het geworden is en ik kan helaas niet opmaken of slachtoffers/nabestanden moedwillig een leugen propageren of ook niet beter weten).

  Ohja! Voor de sociale uitsluiting hoef je het niet te laten – ik geloof toch niet dat menigeen lekker over de huidige waanzin praat met veel familie of vrienden.

  Like

 7. Dewevoga // april 8, 2017 om 10:46 //

  @Dan // april 7, 2017 om 13:14
  De NPO met al hun nieuwsprogramma’s kan men tegenwoordig wel het Joseph Goebbels Instituut noemen met dank aan PvdA, VVD, GL, SP, D666, CU en CDA.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: