Nieuw

Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

Door Blondemevrouw

Het jongetje op de fiets naast haar is een jaar of tien oud. Het zou haar zoon kunnen zijn, maar haar postuur doet eerder denken aan dat van een meisje van ongeveer dertien jaar oud. Het feit dat ze zojuist slechts een zak naturel chips heeft gekocht en niets anders, geeft me tevens het idee dat het hier om een kind gaat, niet om een volwassen vrouw.

Maar zeker weten, doe ik het niet, kan ik het niet. Het is niet in te schatten omdat zelfs haar ogen voor mij niet zichtbaar zijn. Over haar zwarte alles bedekkende burka draagt ze ook nog eens een jas met capuchon en bontkraag. Op de warmste dag ooit gemeten in maart.

De samenleving die we zogenaamd met zijn allen aan het maken zijn, het sociale experiment van de import van islam, heeft niets met samenleven te maken. Het is een parallel-leving die wordt gecreëerd.

Er is geen mogelijkheid tot oogcontact met dit meisje. Iedere vorm van communicatie is dankzij de islamitische vrouwengevangenis, de burka, uitgesloten. Toch doe ik een poging. Ik zou haar graag vragen hoe oud – of liever hoe jong – ze is. Waarom ze zelf denkt een burka te moeten dragen. Hoe zij het leven ervaart. Wat haar wensen en doelen zijn voor haar toekomst.

“Hallo”, zeg ik op een zachte, vriendelijke toon en ik glimlach oprecht in de richting van de nauwelijks zichtbare smalle opening met raster, waar haar ogen achter verschuild gaan. Even lijkt haar gezicht naar mij toe te draaien, maar de jongen op de fiets spreekt haar direct aan, waarop ze zich op hem richt en haar pas versnelt, verder van mij weglopend.

O Profeet, zeg tot jouw echtgenotes en tot jouw dochters en tot de vrouwen van de gelovigen dat zij hun gewaden over zich heen laten hangen. Op die manier is het gemakkelijk om hen te herkennen en worden zij niet lastig gevallen.

Soera An-Noer (Het Licht) vers 31 + Surat Al-Ahzab 33:59

Het aanschouwen van het meisje – of de jonge vrouw – gevangen in een burka, maakt een fysieke reactie in mij los. De achtergrond en de betekenis van dit islamitische gebruik zijn me reeds lange tijd bekend. En als vrouw die weet dat vrouwenrechten verdwijnen waar de invloed van islam toeneemt, probeer ik anderen al jaren hierover te informeren.

Je zou denken dat ik hier op een bepaalde manier al aan gewend zou zijn. Toch reageerde mijn lichaam heel sterk op dit meisje, dat in een mobiele vrouwengevangenis en met een ‘mannelijke’ begeleider over straat moet. Ik ben (gelukkig) geenszins afgestompt, ondanks het feit dat ik de islam al bijna twee decennia bestudeer. En ondanks het gegeven dat ik inmiddels dagelijks met de islam geconfronteerd word.

Er gaat geen dag voorbij zonder het zien van een islamitische hoofddoek. En nu is de burka ook ongewild een onderdeel van mijn leven. Er is geen ontsnappen meer aan. Het went nooit.

Ik krijg het benauwd. Ik heb sinds mijn “hallo” mijn adem ingehouden, zonder het zelf te bemerken. Mijn empathisch vermogen laat mij mezelf in haar verplaatsen. En het voelt vreselijk.

Deze vrouwengevangenis vernietigt de kern van het menszijn. Communicatie, oogcontact en verbondenheid kunnen niet bestaan. Deze isolatie raakt echter niet alleen dit meisje, maar het raakt iedereen in onze maatschappij. Er is een parallelle (samen)leving gecreëerd, die u en mij buitensluit.

De islamitische parallel-leving wordt steeds groter en laat steeds minder ruimte voor de Nederlandse samenleving. Een ontwikkeling die bij ongewijzigd beleid onherroepelijk zal leiden tot de vernietiging van onze geliefde samenleving, van onze westerse waarden, van onze verworven vrijheden.

Een dag op straat niet geconfronteerd worden met de islamitische hoofddoek is een onmogelijke opgave geworden. Zelfs burka’s en bijna-burka’s zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. En dan woon ik niet eens in een grote stad. Dit is Nederland niet meer.

Miljoenen moslims zijn op dit moment onderweg vanuit Afrika om ons te vervangen, volgens het elitaire plan van omvolking van Europa met medewerking van de megalomane, dictatoriale EU en de regeringsleiders van natiestaten die onze soevereiniteit hebben ingeruild voor persoonlijk gewin in de vorm van macht, geld en internationale baantjes.
Dit is Nederland niet meer.

En zolang een te groot deel van de Nederlandse burgers deze feiten blijft ontkennen en negeren, slinkt de kans om het tij te keren met rasse schreden.

Via Dutch Free Press >>

Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7219 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Vrouwengevangenis; Dit is Nederland niet meer.

 1. “Jan “Roos heeft aan vd “Laan gevraagt ,”dus ik mag dan ook met een “bivak muts over straat ? “Het antwoord was “Ja ! “Binnen een half uur werd hij hard handig door drie man en een vrouw op de grond “gesmakt ! “Satudara en anderen ,”mogen niet in het centrum en ÖPENBARE !! gelegen heden met hun “club jasjes !! “Danny toender tijd werkzaam v “Pownd ging in een “Bourka stemmen als vrouw !! “Wat? en “wie? gaat er “schuil onder een “Bourka ?? Ëen bomgordel en ander “wapen tuig is önzichtbaar !! Öok of het een “mannetje of “vrouwtje is !! Önze “hoog opgeleidde “regering is zo “naief als een vijfjarig kind !1 {Bloedstom}

  Like

 2. “Vrouwen öuder en “verstandiger dan een “jochie van tien of vijftien jaar “nog maar net zijn “navel strengetje kwijt ,”moeten luisteren naar hem , ömdat hij een jongetje is ?? “Welk “prijskaartje “hangt er aan de in Ned wonende “Moslima ??

  Like

 3. In Zweedse steden is de dwang en terreur van de islam al realiteit.
  Gefaciliteerd door linkse naïevelingen.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/04/05/vrouw-moet-geen-grapjes-maken-zegt-zweedse-subsidiemoslim/

  Like

 4. Holiday // april 5, 2017 om 16:25 //

  Dat wij overgenomen gaan worden is denk ik niet meer te voorkomen, maar ik vraag mij af waarom moedigt onze regering dit aan.
  Zijn het dan allemaal van die vieze mannetjes die een hekel hebben aan vrouwen, graag kleine kindjes verkrachten, kindhuwelijken toestaan, meerdere vrouwen willen hebben, graag voor eigen rechter spelen, vijf keer per dag op hun knieën gaan om te bidden naar Allah, meer van dictatuur houden in plaats van democratie.
  En al die linkse mensen trappen in die praatjes dat het allemaal asielzoekers zijn die hier binnen komen.
  Klaag niet als het zover komt, wij hebben genoeg gewaarschuwd.

  Like

 5. Blondemevrouw // april 5, 2017 om 19:25 //

  Machthebbers gaan voor geld en macht, inclusief mooie internationale baantjes. Er is geen sprake van naïviteit. Men weet wat komen gaat en zal zelf tijdig vertrokken zijn.

  Like

 6. Ja jongens, ik bezie dit drama, deze neergang van NL al 40 jaar lang vanuit het buitenland. Met veel droefheid in mijn hart. Maar, op een paar na, wilde 40 jaar geleden niemand luisteren. Ik haat het dat we gelijk hebben gekregen. Er is geen redding meer.
  R.I.P. Nederland, zoals ik je gekend heb.

  Like

 7. polderboy // april 5, 2017 om 20:24 //

  In Maleisië pleitte een vrome moslim voor het huwelijk, voor vrouwen, in een leeftijd van 9 tot 12 jaar, omdat ze dan biologisch 18 zijn. Ook verkrachting, mits men erna huwt, kan heel veel moois opleveren.

  Sommigen boos, waarop het parlementslid zei, “Ik zei het, omdat the ban on child marriages …went against provisions in sharia law.”
  https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2017/04/05/malaysian-lawmaker-says-victims-could-marry-their-rapists-even-if-they-are-children/?utm_term=.ef5f9ae48ece

  Klagen over een burka, als zoveel moois in het verschiet ligt voor onze meisjes hier.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // april 6, 2017 om 00:35 //

  Ook ik heb grote moeite mijn gevoelens bij het zien van een vrouw in een boerka of iets wat daarbij in de buurt komt onder woorden te brengen. De eerste keer; verbijstering. Verbijstering waarom een vrouw zichzelf dat aandoet. Verbijstering waarom er mannen zijn die dit durven eisen van een medemens. Walging ook. Walging hoe de Nederlandse samenleving dit accepteert of moet accepteren. Verbazing hoe het zover heeft kunnen komen. Verbazing hoe Nederlanders dit kunnen verdedigen als een uiting van geloof. Kwaadheid ook dat we toestaan dat er nog steeds van dit soort malloten worden toegelaten. Woedend omdat er nog steeds mensen zijn die het gevaar er niet van inzien en dat we ons op een hellend vlak bevinden en steeds verder afglijden. Laat ik het maar eerlijk zeggen, woorden schieten me tekort. En om eerlijk te zijn, ik begrijp het ook niet. In de zestiger jaren was het excuus dat we mensen nodig hadden die bereid waren vuil en zwaar werk te doen tegen een geringe vergoeding maar dat argument is reeds lang geleden ontkracht. En toch ging de import verder en het tempo waarin dat gebeurt is in de loop van de tijd alleen maar hoger geworden. En nóg zijn er bloemenmeisjes en bloemenvrouwtjes die “Wees Welkom” staan te zingen als er weer een nieuwe lading aankomt.

  Like

 9. trebor2110 // april 6, 2017 om 00:55 //

  “Welk “prijskaartje “hangt er aan de in Ned wonende “Moslima ??

  Hoezo zwartschakel wil je er een kopen 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: