Nieuw

Van Thierry Baudet blijven jullie af, capisce?!

Asha ten Broeke

Door: 

En nu doorfietsen met je ecologische bakfiets naar die andere vaginistische mannenhaters. Van Thierry Baudet blijven jullie af, capisce?

Gisteren kreeg ik naar aanleiding van een tweet een hele horde zure feministen achter mij aan. Beroepsfeministe en beroepsslachtoffer Asha ten Broeke heeft namelijk zin in een feestje met als thema ‘De karaktermoord op Thierry Baudet’ hoezee, hoezee, wie doet er mee? Ze stuurde een tweet de wereld in waarin ze Baudet neerzet als ‘deverkrachtingsverheerlijkende rassenzuiverheidsliefhebbende fascist’. Dit alles gebaseerd op het fictieve personage Gregor uit zijn roman ‘Voorwaardelijke liefde’. Wanneer je de passage leest : ‘Vraag het ook maar eens aan een verkrachter. Even los van al het tegengestribbel en uiterlijk verzet: vrouwen reageren ontzettend op zulke nietsontziende mannelijkheid. In veel gevallen komen ze ook gewoon klaar’, zou je eventueel, misschien, heel even kunnen denken, jeetje wat heftig. Maar ja, het is een roman hé mutsjes. Fictief, weet je wel.

Lees verder:

http://verenoflood.nu/van-thierry-baudet-blijven-jullie-af-capisce/

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Van Thierry Baudet blijven jullie af, capisce?!

 1. Ja halllo:

  ” Die gedurende hun vaderschapsverlof je tiet behulpzaam vasthouden tijdens het voeden en gezellig kraaltjes haakt in je okselharen.”

  Kraaltjes in okselhaar. Dat had ik al veel eerder bedacht:

  Wij hebben ons dus door behaarde huidplooien geploegd en door bossen vrouwelijk struweel gezwoegd. Er is blond okselhaar, donker okselhaar, negerinnetjes-okselhaar, krulletjes-okselhaar, steil-okselhaar, roodharigen-okselhaar, lang okselhaar, kort okselhaar, geverfd okselhaar in allemaal vrolijke kleurtjes; fluorescerend roze en lichtgroen en gifpaars. Sommige meisjes laten hun okselhaar extra lang groeien en doen er dan leuke kraaltjes in, of laten er hippe dreads van kluwen waar kleine eco-vriendelijke beestjes in wonen. Er zijn VVD-meisjes met okselhaar en ook PVV-meisjes met okselhaar, maar uit een kleine steekproef vond uw redactie het meeste okselhaar bij Groen Links meisjes en DDS-lezeressen. Er zijn okselhaarverzorgingsproducten. Leuke reclame-voor-in-de-marge tip geeft DVC gewoon gratis aan de soefi van de neo-con. Nee joh, we hoeven er niks voor terug. We vinden het al lullig genoeg voor je dat je je voorhuid moet missen.

  Uit:
  https://fubar.mobi/2015/06/15/the-pros-and-cons-of-okselhaar/

  Like

 2. Natuurlijk moeten ZE van die knappe sexy en intelligente Thierry Baudet afblijven ! Zelden zoveel moois samen gezien !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: