Nieuw

Toeval – dag voor Syrië-conferentie zou er een gifgasaanval plaats hebben gevonden

De timing is meer dan curieus. Verdacht. Het Assad-regime is aan de winnende hand zonder dat het gifgas inzet. Een enorme hoeveelheid Russische bommen is voldoende om de door het Westen gesteunde jihadisten op de knieën te krijgen.

Als Assad nu gifgas in zou zetten, zou dat ontzettend in zijn nadeel zijn. Bovendien is er geen enkele noodzaak voor hem om dat te doen. Beetje bij beetje verliezen de verschillende jihadi’s toch wel terrein. In het oostelijk deel van het land zijn het de Koerden die het tegen ISIS opnemen en aan de winnende hand zijn. En in het westelijke deel zijn het de Russen/Syriërs die het opnemen tegen Al-Qaeda/Nusra/Sham en al dat andere mohammedaanse tuig, het aantal verschillende splinters/fracties is niet te tellen.

Obama trok zijn befaamde Rode Lijn die hij vervolgens niet hield na de valse beschuldiging dat Assad gifgas gebruikt had in Houta. Zelfs de VN moest bij monde van Carla del Ponte later toegeven dat het door de ‘rebellen’ gebruikt was. Rebellen die nu in het nauw zitten. Ze zijn uit Aleppo geschopt, onder luid geweeklaag van Al-Qaeda sponsoren als Bertje Koenders en in plaats van dat ze ter plekke geëxecuteerd werden door de Assad-monsters, kregen ze de gelegenheid zich te hergroeperen in het Turkse jihadprotectoraat Idlib.

Kaart van de huidige situatie op de grond (ik geef geen bron meer, want ik verwacht elk moment door de maker geblokt te worden, en geef dus ook geen link naar een grotere opklikbare versie *):

Assad en de Koerden verschillen wezenlijk van mening over de toekomst van Syrië, maar laten elkaar tot nu toe redelijk met rust. Dat kleine lichtgroene vlekje (Koerden) in Aleppo hadden de Russen en Assad heus wel kunnen verwijderen als ze die behoefte gehad zouden hebben. Assad is voornamelijk bezig geweest west-Syrië te zuiveren. Onder wat hier op de kaart staat zijn bijna alle groene (jihadisten) gebieden weg. De jihadi’s zitten in Idlib en provincie. Zoals je ziet is de verbinding tussen ISIS (grijs) en Turkije eindelijk afgesloten. Idlib kan wel nog steeds vrijelijk vanuit Turkije bevoorraad worden. Het offensief van Turkije om een deel van Syrië te bezetten/veroveren is gestopt in Al-Bab. Tussen Manbij en Al-Bab hebben de Amerikanen mariniers gedropt als buffer, want ze willen niet dat Turkije Manbij verovert op de Koerden. Dat is niet alleen om het ingewikkelder te maken maar ook omdat de relatie tussen de VS en Turkije steeds problematischer wordt.

De bronnen voor de gifgasaanval zijn:

-The White Helmets (= Al-Qaeda)

-The Syrian Observatorium for Human Rights (= eenmanspropagandabureautje vanuit Engeland)

-Elliot Higgins (= ook een éénmansactiebureautje dat we nog kennen als het dubieuze Bellincat, oa. van MH17)

Nog voor er ook maar iets vaststond beschuldigde Federica -de politieke islam hoort bij Europa- Mogherini, communistische buitenlandveroveraar in dienst van de EU-dictatuur, alvast het Syrische regime (de conferentie van vandaag vindt plaats in Brussel). De ‘hulpverleners’ van The White Helmets Al-Qaeda dragen geen beschermende kledij als ze de ‘slachtoffers’ verzorgen. Palmedia iemand ?

Het zogenaamde ‘onderzoeksteam’ is gefilmd terwijl het in en uit Turkije kwam. Turkije dat zijn Ottomaanse aspiraties niet onder stoelen of banken steekt en met zijn leger en proxies gewoon in twee buurlanden een flink deel veroverd heeft. Uit zowel Syrië als Irak gaat Turkije zich niet vreedzaam terugtrekken.

Propaganda wordt er niet geloofwaardiger op als je van tevoren aankondigt dat je een gifgasaanval gaat ensceneren:

En, net als met vorige meldingen van The White Helmets (6 miljoen van Bert Koenders) die klakkeloos overgenomen werden door Westerse nieuwsmedia. Er zijn géén onafhankelijke waarnemers ‘on the ground’. Dat is omdat je niet bij Al-Qaeda in de buurt kunt komen, die maken je namelijk dood. Dat is een beetje een nare gewoonte van ze en dat heeft tot gevolg dat elke info die uit die gebieden komt per definitie onbetrouwbaar is. En dat de MSM dan Al-Qaeda propaganda (want wat anders zou er kunnen komen uit een door AQ beheerst gebied?) doorgeeft een dag voor een conferentie maakt allerduidelijkst hoe wij onze MSM moeten inschatten. In dienst van de vijand.

Het is al lang geen 1939 meer, het is eerder 1942.

Het ‘onderzoeksteam’ rijdt een beetje heen en weer tussen Turkije en de door Turkije gecontroleerde jihadisten-territoria:

De rest van Charles Lister’ zijn comments zijn ook hilarisch. Ik raad aan er even op te klikken en naar boven en beneden te scrollen.

Het echte trieste nieuws van vandaag is dat de Trump-regering zich geconformeerd heeft aan deze leugens en zich lijkt te schikken in de suprematie van de globalisten.

Trump heeft kennis gemaakt met de macht achter de macht en wil nog niet dood. Hij weet wat Kennedy overkwam toen die bedacht had de Deep State aan te pakken. Het was eigenlijk al over toen die general Mike Flynn offerde, die wél begrijpt waar islam voor staat. Trump gaat helaas niet de Westerse wereld redden. We zullen het zelf moeten doen.

Doe mee met 8.059 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6086 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Toeval – dag voor Syrië-conferentie zou er een gifgasaanval plaats hebben gevonden

 1. polderboy // april 5, 2017 om 08:20 //

  Bij deze lijst met ellende, blijkt dat ook zenuwgas tegen het Syrische leger is gebruikt:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Use_of_chemical_weapons_in_the_Syrian_civil_war

  Het is allemaal niet best, en daarnaast is er een Syrische oppositie actief, die mensen zonder chemische wapens uitmoord, en die oppositie bestaat uit steeds maar van naam wisselende jihadgroepen, zonder militaire uniformen, wat betekent dat ze volgens internationaal recht niet als “rebel” erkend kunnen worden, maar eigenlijk als rondtrekkende groepen misdadigers moeten worden aangemerkt.
  Soms identificeren die leden van de oppositie zich als ISIS, zodat het ook wel handig uitkomt dat hun wandaden niks met islam en jihad van doen hebben, officieel dan, en ze daarna als “oppositie” officieel weer verder kunnen gaan met Mogherini’s “democratie” te bouwen.
  De uitzondering is daarbij het SDF leger, met uniformen, die als echte rebellen erkent zouden moeten worden, in welke leger de Koerden een leidende rol hebben. Dat ligt echter niet lekker bij de soennieten, Erdogan, Qatar en andere golfstaten, en hun EU partner Mogherini, die de in Syrië te stichten sharia-democratie als multicultureel doel gemeen hebben.

  Koenders, als UN topambtenaar behoort tot de moreel hoogste generaals die het UN wereldleger aanvoeren, wijst sergeant Trump, die de Amerikaanse sectie mag leiden van Koenders, op de door Obama getrokken rode lijn. Materieel wordt eigenlijk een bevel gegeven aan soldaat Trump, vanuit het PvdA hoofd kantoor en het enorme netwerk waarover generaal Koenders beschikt, dat soldaat Trump moet doen wat Koenders moreel beveelt.

  Assad is echter geen directe bedreiging voor de VS, en met name de uiterst agressieve soennitische jihadisten -de homo’s in Arnhem kunnen erover meepraten- pardon, IS, die niks met de islam te maken heeft, wel.

  Liked by 1 persoon

 2. Het is een vieze vuile oorlog geworden op alle fronten , ik heb met Assad te doen , dat ook hij fouten gemaakt heeft dat geloof ik wel , maar dit is een smerige streek , en de grootste bek is dan gelijk van Koenders , daar scoort hij punten mee , bij de linkse meute , die in de geloofs- oorlog , want DAT is het uit eindelijk punten scoort , om goed over te komen bij de tegenstanders van Asad ten koste van de bevolking door een stelletje gewetenloze moordenaars ,Assad heeft totaal geen reden om met gifgas te gooien daar hij aan de winnende hand is , maar ze weten dat dit DE zwakke plek is om hem te pakken internationaal, en er word massaal op ingespeeld , een vuil plan om Rusland en Assad schaakmat te zetten .

  Like

 3. http://www.telegraaf.nl/buitenland/27940358/___Gifgashel_na_aanval_opslagplaats___.html
  MOSKOU – Het gifgas dat dinsdag doden en gewonden veroorzaakte in de Syrische plaats Khan Sheikhoun kwam uit een opslagplaats van rebellen. Die werd geraakt toen Syrische gevechtsvliegtuigen er een luchtaanval uitvoerden. Dit heeft het Russische ministerie van Defensie woensdag gezegd

  En nu zullen ze wel zeggen dat Assad wist dat daar gifgas lag opgeslagen .

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // april 5, 2017 om 10:53 //

  Verder kan ik me nog herinneren, toen in 2011 de eerste “rebellen” naar Syrië vertrokken, media en de leiders hier de dappere “democraten” met de zakdoek stonden uit te zwaaien.
  Later, Erdogan zei nog dat het maar tijdelijk was, bleken rebellen met jihad moordcommando’s gemengd bezig. Wat later waren het alleen nog maar jihad moordcommando’s, IS en zo.

  Guterres, de hoogste baas van de VN, zegt nu:
  “This moment will be able to mobilize the capacity of all those that have responsibilities in this situation.”
  http://hosted.ap.org/dynamic/stories/M/ML_SYRIA_THE_LATEST?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2017-04-05-04-12-11
  Verantwoordelijken, die dit sinds 2011 bewust zo hebben laten ontwikkelen, geven de schuld wederom alleen aan Assad. Volgens mij gaat het hem zo niet worden, Guterres.

  Liked by 1 persoon

 5. Like

 6. jackvanderveen // april 5, 2017 om 19:09 //

  Ik zit er zowat tegenaan, maar snap er geen zak meer van.
  Het enige,want ik wil wel weer terug naar Jableh, hoop ik tegen beter weten in dat Assad met de russen de boel daar plat gooit en heel snel.

  Like

 7. Like

 8. Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Breek: Trump goes all McCain op Syria, het regent Tomahawks – Fenixx.org
 2. De supergematigde moslimrebellenjihadi’s in Syrië vallen Russische basis aan met drones

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: