Nieuw

Singapore Deports Imam For Comments Against Jews, Christians

Bravo to Singapore. Every nation that believes in life, liberty and the pursuit of happiness should expel, deport, purge their countries of this poisonous ideology.

Prime Minister Justin Trudeau, are you paying attention?

Singapore Deports Indian Imam For Comments Against Jews, Christians

NDTV | Agence France-Presse | Updated: April 03, 2017:

Singapore Deports Indian Imam For Comments Against Jews, Christians
Singapore: An Indian Imam living in Singapore will be repatriated for his remarks against Jews and Christians. Nalla Mohamed Abdul Jameel, 47, had pleaded guilty to a charge of promoting enmity between different religious groups and was fined Sg $4,000 ($2,860). The Singapore government said there was no room for such remarks in a multi-religious society and he should be sent home.

“Nalla has paid the fine. He will be repatriated,” Singapore’s Ministry of Home Affairs said in a statement.

The imam, an Islamic religious teacher, had recited a supplication in Arabic during a prayer session at a mosque in January, which translated as “Grant us help against the Jews and Christians,” court documents showed…

readmore>>
pamelageller
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1421 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Singapore Deports Imam For Comments Against Jews, Christians

  1. ieznogoedh // april 5, 2017 om 18:44 //

    Zo kan hiet alleen ook, zo zou het altijd moeten zijn. Overal op de wereld!
    En diegenen die naar zoiets luisteren zonder daarvan direct melding te maken bij de autoriteiten, zouden precies hetzelfde behandeld moeten worden als deze baardaap.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: