Nieuw

Ophef in Zweden: Islamitische school verplicht meisjes achterin te zitten

Een tv-reportage die gisteravond werd uitgezonden in Zweden, heeft voor verbijstering gezorgd in het Scandinavische land. Uit undercoveropnames is gebleken hoe een ‘islamitische zedenpolitie’ vrouwen met korte rokken beschimpt en meisjes dwingt om achteraan plaats te nemen in de schoolbus.

Het was het programma ‘Kalla fakta’ (Harde feiten) van TV 4 dat de wantoestanden in de noordelijke wijken van Stockholm met verborgen camera’s aan het licht bracht, zo meldt de Zweedse krant Aftonbladet.

Een andere vrouw, een vluchtelinge, vertelde over een reeks intimidaties die vorige zomer tijdens de vastenmaand ramadan begon toen ze luchtiger gekleed ging. ,,Mensen uitten bedreigingen en gooiden mijn keukenraam in”, verklaarde ze. ,,Ik vluchtte naar Zweden vanuit een land waar vrouwen werden onderdrukt. Nu zit ik hier en heb ik hetzelfde gevoel als in mijn vaderland, waar ik nota bene van wegvluchtte.”

AD >>

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6123 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Ophef in Zweden: Islamitische school verplicht meisjes achterin te zitten

 1. Ze mogen allang blij zijn ik had ze laten duwen = milleu vriendelijk en goed voor de conditie beetje die dikke reet van al het suikerfeesten eraf lopen ben je me later dankbaar voor 🙂

  Like

 2. Zie je nou wel.
  Ik hoef niet alles te vertalen wat ik in de Zweedse media tegenkom. Een dag later verschijnt het in de Nederlandse pers.

  Like

 3. Ja fijn he. Heel veel MSM kranten vertalen stukjes en brengen het dan als eigen nieuws. Zij geven er nooit een bron bij, waar wij dat altijd netjes wel doen.

  En als ik het hele stukje van het AD overgenomen zou hebben, zijn ze ook nog zo brutaal ons dan van steeldieverij te betichten.

  Like

 4. skeeter // april 6, 2017 om 03:32 //

  Meneertje Stefan reageerd onthutst.
  Tuuuurlijk, we hadden dit nooit verwacht, hevig ongesteld reageren.
  Mensen met een normaal verstand wisten allang hoe de mislims met vrouwen omgaan.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: