Nieuw

Nederland bereid om diep in de buidel te tasten om van Bert Koenders af te komen

Nederland wil Bert Koenders dolgraag ergens in zijn geliefde Afrika dumpen. En daarom doet Nederland nu voor de tweede keer een poging om voor veel geld een baantje bij de VN te kopen voor Bert Koenders.

Bert Koenders heeft onze Amerikaans overlords goed gediend door het Amerikaanse huurlingenleger Al-Qaeda met 6 miljoen Nederlands belastinggeld te financieren, maar blijkbaar is dat niet genoeg om dan in een hangmat op de savanne bij te mogen gaan komen van al zijn inspanningen.

De site van Elsevier is stuk als je het bewuste stuk zoekt dat Nederland in 2010 een baantje voor Koenders wilde kopen bij UNFPA, de Volkskrant het PvdA-partijblad meldt niet dat er voor betaald is. Dan maar een linkje (met frisse tegenzin en een wasknijper op de neus) naar dat zompige roze clickbait-blog. Alleen Elsevier meldde dat Koenders de baan van condoomuitdeler uiteindelijk niet kreeg en dat we dus 90 miljoen door een Afrikaanse waterput gespoeld hadden.

In 2010 werd er een baantje voor Bert gezocht omdat die wel heel relaxed zijn wachtgeld aan het wegsnurken was en blijkbaar wil Rutte dat dit keer voorkomen. Bovendien moet er nog een heel contingent uitgerangeerde PvdA-ers geplaatst worden de komende tijd, dus enige haast is geboden.

Dit keer biedt Nederland wat meer om Koenders te stallen, 102 miljoen, in de hoop dat Bert dan de baas wordt van UNDP.

Voor het UNDP werken ruim 7300 mensen in bijna 170 landen met een budget van vijf miljard dollar. Het doel is armoede beëindigen en ongelijkheid bestrijden. Van 2006 tot 2009 was oud PvdA-leider Ad Melkert plaatsvervangend hoofd van het UNDP. De UNDP-chef ontvangt per jaar 192.000 dollar (180.000 euro). Een Nederlandse minister verdient 157.000 euro. BNR >>

Zullen we dan eindelijk verlost worden van Bert -Al-Qaeda-  Koenders ? De kans is klein:

Ook het Verenigd Koninkrijk van kandidaat Miliband is een topdonor: het droeg 231 miljoen dollar bij. Frankrijk – van kandidaat Royal – geeft povertjes: het haalt de 20 miljoen dollar niet.

Als we een bananen-republiek zouden zijn dan zou dit ‘corrupt tot op het bot‘ heten, maar we zijn een monarchie.

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7220 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Nederland bereid om diep in de buidel te tasten om van Bert Koenders af te komen

  1. FTM sprak diverse (ex-)militairen wier naam en rang bij de redactie bekend zijn. Zij zetten grote vraagtekens bij het politieke optimisme over de Mali-missie en zien dergelijke Haagse uitspraken als window dressing voor individuele politieke aspiraties van, in dit geval, minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders.

    Volgens minister Koenders, oud VN-gezant in Mali, weet ‘iedereen […] dat mijn hart wel verbonden is aan deze missie.’ Deze verbintenis wordt regelmatig in de hoek van zijn individuele ambities en politieke carrière gezocht, zo is zelfs binnen Franse regeringskringen bekend.

    Jullie minister Koenders spreekt vloeiend Frans, kent de regio nog goed als voormalig VN-gezant en kon het thuis goed verkopen omdat het een VN-gemandateerde missie was. Het zou niet vreemd zijn als hij een positie als secretaris-generaal ambieert. De vorige was een Afrikaan, de huidige een Aziaat. Momenteel zijn er geen blanke vrouwen die in het plaatje passen, dus de weg is hier vrij voor een blanke Europese man. Koenders weet dat.’

    https://www.ftm.nl/artikelen/strategische-armoede-plaagt-nederlandse-missie-in-mali?share=1

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: