Nieuw

Ernstige waarschuwing voor Nederland door Geert Wilders

En demografische ramp wacht ons als wij niet opstaan NU!

Nieuw spotje PVV Zendtijd Politieke Partijen

STOP DE ISLAM in NEDERLAND…
Also published on Zeepertje


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

6 Comments on Ernstige waarschuwing voor Nederland door Geert Wilders

 1. Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 2. Volgens Albert Pike, de top 33e graad vrijmetselaar, is dit de agenda (vertaald uit het Engels):

  “De derde wereldoorlog moet plaatsvinden door de verschillen tussen de politieke zionisten en de leiders van de Arabische wereld uit te spelen. De Arabische wereld en de staat Israël zullen elkaar de oorlog moeten verklaren en zullen elkaar vervolgens wederzijds vernietigen. De andere naties in de wereld zullen onderling verdeeld over deze zaak en zullen tegen elkaar strijden, tot het punt waarop fysieke, morele, economische en spirituele uitputting is bereikt…
  We zullen in de wereld het atheïsme en nihilisme loslaten. We zullen de absolute horror ervan laten zien. Ze zijn de oorzaak van beestachtigheid onder mensen. Dan zal het volk overal moeten vechten tegen de minderheid, men zal de atheïstische revolutionairen uitroeien en daarmee de vernietigers van beschaving wegvagen….”.

  Zie zijn brief uit 1871 aan Mazzini, oprichter van de mafia.
  Dit is naar mijn mening allang geen verzinsel meer en de eerste tekenen ervan kunnen heden ten dage worden waargenomen. Men is gewaarschuwd. Niets gebeurt bij toeval in het geo-politieke schaakspel.

  Like

 3. Net zoals ik Nigel Farage niet echt vertrouw, vertrouw ik Geert Wilders evenmin. Nigel Farage niet zonder reden. Hij is pertinent niet tegen moslimimmigratie zoals hij openlijk in het ‘EU parlement’ verklaarde. Je vraagt je af of ook zij – als marionetten – de zaak niet belazeren. Ik ben sceptisch.

  Like

 4. Wilders heeft bovendien ‘banden’ met Israël, een land dat nu niet echt lekker met de mensenrechten omgaat en gefinancierd is door het bankenkartel en door de nazi’s (Transfer Agreement). De daarop van toepassing zijnde ‘Endlösung’ die tijdens de Wannsee conferentie werd besproken, is altijd (bewust) verkeerd uitgelegd. Feiten zijn belangrijk, mythevorming hebben we al genoeg.

  Like

 5. Holiday // april 5, 2017 om 17:40 //

  Als je toch je ogen en horen open zet, dan weet je toch dat het verkeerd gaat, Wilders heeft gelijk en alle mensen die dit niet willen zien, moeten ook niet klagen als het verkeert gaat in dit land.

  Like

 6. Er komen steeds meer jonge ver naoorlogse jonge “wegkijkende en onwetende” Nederlanders bij, die blijkbaar onvoldoende kennis der geschiedenis krijgen om zich een oorlogssituatie ook maar te kunnen voorstellen. Ze krijgen weliswaar genoeg (oorlogs)geweld op film en op TV te zien, maar altijd in de “romantische vorm” van “de Lonely Wolf held” overwint alle slechteriken daardoor overwint het “goede” en blijft de held altijd ongeschonden!
  In een echte oorlog is dat HEEL ANDERS!
  Maar dat krijgen ze niet te zien of te horen! ( Ouders willen hun kroost van die ellende verschoond houden en vooral (“Linkse”) Overheden geven daarin “het goede … MAAR EIGENIJK het SLECHTE voorbeeld! ( “Kijk vooruit en niet naar het verleden!” Alleen daarmee legaliseer je dat de “Na-oorlogse generaties” DE ZELFDE FOUTEN WEER GAAN MAKEN!
  En … met hun houding versus de Islam (Idem een Nazi doctrine!) ZIE JE HET ZELFDE PATROON als vanaf 1933 tot 1940 in Europa (en Nederland) t.a.v. de ontwikkelingen in Nazi Duitsland als NU met de EU-invoer van ONS ALLEN VIJANDIGE moslims!
  Wanneer alle Overheden “ONS” zouden durven “voorlichten” over de wetten van de Islam al 1400 jaar precies omschreven in hun “heilige Koran” DAN ZOU DE HUIDIGE GENERATIE EUROPEANEN INZIEN, DAT DE ISLAM NIET PAST IN ONZE WESTERSE SAMENLEVING EN DEMOCRATISCHE STAATSVORM, die ze NB OPENIJK verwerpen en zelfs als “vijandig willen vernietigen!” .
  MAAR .. het is al zover in Europa en Nederland ( hier al twee miljoen moslims onder ons!) dat onze Overheden al niet meer ER TEGEN DURVEN WAARSCHUWEN laat staan de ONS STRIJDIGE Koran wetten OPENBAAR MAKEN!
  Ergo: Onze Islam kritiek hebben ze al STRAFBAAR gemaakt! DAT IS DICTATORIALE ISLAMISERING!
  Nederland is daarmee al DOOR ONS GEKOZEN Politiek leiders als dictators ONDERWORPEN AAN DE ISLAM VIJAND!
  Voor mij is het al 11 mei 1940 geworden! en … “de bommen zijn al in Rotterdam gevallen”!
  Onze Regering heeft zijn vlucht naar het veilige Amerika van Anti-Islam Trump geboekt!
  “ONS” kunnen ze geen bal meer schelen! Net als op 11 mei 1940!
  “ZIJ” met hun familie overleefden het “Halal bloedbad in Europa en hier onder alle “Anders Gelovigen”, die ALLE MOSLIMS (KORAN)VERPLICHT MOETEN VERMOORDEN!
  Dat zijn U en ik!
  Ik wil dat NIET vanaf 1975!
  “U” heeft gezorgd (met jl. verkiezing op ALLE NIET PVV partijen!) dat het Halal mes door mijn keel MAAR OOK DOOR DAT VAN U GAAT!
  Nee? Nog steeds gelooft U in het sprookje van de Multi Cultuur en de “Vredelievende Islam”?
  Maxima zei het al : “Nederland is een beetje dom!”

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s