Nieuw

CANADIAN PM Justin Trudeau doesn’t think ISIS supporters and terrorist sympathizers should necessarily be prevented from working at strategic locations in airports

After Muslim ISIS supporters were found working at sensitive areas of the Montreal Airport, a reporter asked PM Trudeau if individuals expressing extremist views should be allowed to continue working at the country’s airports, to which he replied: “I think that’s part of the kind of conversations we should have as a society.”

Toronto Sun Is Prime Minister Justin Trudeau up for the serious task of combatting terrorism in Canada? Judging by his response to this week’s stunning revelation of ISIS supporters working at the Montreal airport, Canadians could be forgiven for believing Trudeau is not.

“Keeping people safe is paramount important, but defending our rights and freedoms is as well, and making sure we do that in the right way.” Trudeau wants to have a national conversation about whether terrorist sympathizers and ISIS supporters should be able to work in strategic locations at our national airports.

He wants us to consider the rights and freedoms of terrorist sympathizers and ISIS supporters in order to strike the right balance between our safety and their freedom to do what? Support jihad? Trudeau is becoming a parody of an apologetic leftist who believes terrorism is our fault and zealous Islamists and jihadists are simply misunderstood.

In 2013, Trudeau again told us what he really thinks. Following the Boston Marathon bombings by radical Islamists, he said we need to look at the “root causes” of terrorism.

“And our approach has to be, okay, where do those tensions come from?” Rather than unequivocally condemning terrorism and violence, Trudeau’s responses fall in a murky, grey area.

Even as Prime Minister, Trudeau doesn’t seem to have it in him to unequivocally denounce Islamists and would-be jihadists. Instead, he seems to prefer trying to understand the social aspects of terrorism and consider the terrorists’ feelings…

readmore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1443 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

6 Comments on CANADIAN PM Justin Trudeau doesn’t think ISIS supporters and terrorist sympathizers should necessarily be prevented from working at strategic locations in airports

 1. Eduard uit Breda // april 5, 2017 om 09:24 //

  De PM van Canadian is de weg kwijt Ik stel voor dat hij zich laat beschermen door 20 jihads kijken hoe lang hij dat vol houd

  Like

 2. @Eduard uit Breda // april 5, 2017 om 09:24 //
  Of hij is zelf een moslim. Dan beschermen die jihadisten hem wel.

  Like

 3. Klaver wordt met hem vergeleken ! “Wie op wie lijkt weet ik niet ,maar in hun ideeên zijn ze Ëeneiîg !!

  Like

 4. Ekster // april 5, 2017 om 15:15 //

  Die vent is compleet gestoord. Een vreselijke kerel is het die zijn land naar de verdommenis helpt, terwijl de links-liberalen erbij staan te juichen. Zijn lookalike Klaver staat te popelen om hetzelfde met Nederland te doen.

  Like

 5. skeeter // april 5, 2017 om 15:32 //

  Jihadi Just-in is de grootste malloot voor een pm die Canada ooit heeft gekend. Een blinde kan beter zien en zou meer respect hebben voor zijn eigen volk dan dit stuk afval.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: