Nieuw

Zweedse seksvoorlichtingsfolder voor nieuwe immigranten

RFSL, de Zweedse rijksverbond voor de rechten van homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, en queers heeft een seksvoorlichtingsfolder uitgegeven voor nieuw gearriveerde immigranten. De brochure bevat, op zijn mildst gezegd, nogal groteske afbeeldingen van mensen die seks bedrijven. Het roept ook op dat illegale immigranten die het slachtoffer zijn van mensenhandel geen contact opnemen met de Zweedse autoriteiten.

“Dit boekje is een gids voor degenen die net zijn aangekomen in Zweden en zich identificeren als lesbisch, homoseksueel, biseksueel, trans of queer (LGBTQ)”.

Zo begint de inleiding van de belastingbetaler gefinancierde RFSL voorlichtingsfolder “Seksuele gezondheid en rechten in Zweden voor nieuwkomers“, vertaald in Engels.

In verschillende talen worden de nieuwkomers geïnformeerd over seks en gezondheid, en welke middelen voor hulp beschikbaar zijn in Zweden.

Onder andere wordt verklaard wat anale seks is.

“Anale seks (sex with dick in anus)”, staat er in de brochure.

De nieuwkomers worden ook onderwezen over seksueel overdraagbare aandoeningen en hoe je een condoom moet omdoen.

“Als je hiv hebt, heb je recht op gratis medische zorg en behandeling met antiretrovirale geneesmiddelen,” informeert RFSL.

Onder de titel “Trafficking” worden de nieuwkomers die illegaal in Zweden zijn, en bijvoorbeeld slachtoffer zijn van mensenhandel, opgeroepen om geen contact op te nemen met de Zweedse overheid. Illegalen moeten daarvoor in de plaats contact opnemen met de niet-statelijke organisatie ‘Ingen Människa ÄR Illegal’ (Geen Mens IS Illegaal), schrijft RFSL.

De brochure bevat ook een scala aan grafische afbeeldingen van seksuele handelingen.

Eén van de afbeeldingen vertoont een donkere man die orale seks krijgt van een wit bebaarde oude man terwijl hij gelijktijdig een dildo in zijn anus geduwd krijgt.

Een andere illustratie toont een trio waar een dikke zwarte man seks heeft met een lichtgetinte slanke jongedame die op haar beurt iets in de anus duwt van een dikke blanke vrouw met roze haar.

Nog een afbeelding toont hoe een rolstoel gebonden donkere man anale seks heeft met een blanke man.

De brochure was verleden jaar al uitgegeven maar is nu pas uitgegroeid tot een hot topic in de sociale media, waar er verschillende meningen bestaan over de inhoud.

“Het enige wat RFSL in zijn brochure propagandeert is onthouding. Niemand wil nog seks bedrijven na het zien van de afbeeldingen”.

Bron:

http://www.friatider.se/rfsl-riktar-sexupplysning-till-nyanl-nda

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Zweedse seksvoorlichtingsfolder voor nieuwe immigranten

  1. @Trebor, wist je dat niet?, ze is een zeer gewilde pornoactrice.

    Like

  2. Ze zijn daar volledig losgeslagen, geen wonder dat er veel verkrachtingen zijn in Zweden, het handboekje voor perversie wordt bijgeleverd….

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: