Nieuw

EU ULTIMATUM: Brussel commandeert Polen en Hongarije mohammedaanse kolonisten op te nemen of uit de EU te stappen

Een zwikkie fanatieke EU-landen eist van Polen en Hongarije dat ze hun deel van het quota ‘migranten’ accepteren of ze kunnen er naar uitkijken dat ze uit de imploderende dictatuur gesmeten worden.

Beide landen hebben de EU wens om 160.000 islamofascisten over de EU te herverdelen tot nu toe genegeerd, en de rest van de EU wil nu actie ondernemen om ze te dwingen dat ze hun deel accepteren.

Polen heeft tot nu toe kritiek van de Europese Commissie over hoe het in de ‘migratiecrisis’ handelt genegeerd en afgelopen week kritiseerde Beata Szydlo, de premier van Polen, het EU-plan voor een EU van twee snelheden, dat toestaat dat sommige landen sneller ontwikkelen dan andere.

Ondertussen verzet Hongarije zich tegen de centralisatie van de macht in Brussel en sloot de eurosceptische president Victor Orban de grenzen tijdens de migratiecrisis van 2015. (ondertussen is Hongarije begonnen aan de bouw van een tweede hek, Fub)

De twee landen zullen moeten beslissen of ze vast willen houden aan hun anti-migratie retoriek als dat betekent dat ze daarmee hun EU-lidmaatschap op het spel zetten, vertelde een diplomatieke bron de Times.

De bron zei: “Ze zullen een keuze moeten maken; in het Europese systeem of niet. Je kan de EU niet chanteren, eenheid heeft een prijs.”

Het hof van justitie van de EU komt binnenkort, voor het eind van het jaar, met een uitspraak of de migrantenquota wettig zijn, algemeen wordt een uitspraak verwacht die bevestigend is.

De bron voegde er aan toe: “We zijn vol vertrouwen dat het hof van justitie zal beslissen dat de migrantenquota wettig zijn en dan zullen Polen en Hongarije zich er bij neer moeten leggen.”

‘Als ze dat niet doen zullen ze de gevolgen moeten aanvaarden, zowel politiek als financieel.”

“Geen uitzonderingen meer, je kan niet meer met één voet in de EU staan en met één voet er buiten.”

“We gaan hier heel streng op zijn.”

In 2015 kwamen er honderdduizenden mohammedaanse veroveraars naar Europa.
De migratie-quota van de EU worden alom bekritiseerd als zijnde weinig effectief, en sommige Oost-Europese landen als Slowakije en Tsjechië wachten af wat de uitkomst zal zijn van het geschil tussen Polen en Hongarije voordat zij islamitische kolonisten accepteren.

De landen die fout waren in de Tweede Wereldoorlog en toen ook al samenwerkten met de mohammedaanse moordenaars, Duitsland, Italië en (Vichy-)Frankrijk hebben opgeroepen tot een permanente verdeelsleutel om Europa onder de knoet van de islam te brengen. Dat quotasysteem moet in plaats komen van de huidige noodmaatregelen en afgedwongen worden met boetes en straffen voor landen die zich niet vrijwillig onderwerpen.

Zo hier en daar niet helemaal letterlijk. Bron:

http://www.express.co.uk/news/world/787554/eu-poland-hungary-accept-more-migrants-leave-the-bloc-quotas-beata-szydlo-viktor-orban

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7173 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on EU ULTIMATUM: Brussel commandeert Polen en Hongarije mohammedaanse kolonisten op te nemen of uit de EU te stappen

 1. JackvanderVeen // april 4, 2017 om 20:05 //

  Dictatuur van het eerste uur met zuipschuiten als kapitein, stuurmannen en matrozen. Het komt helemaal goed met dat mislukte Europa. Gratis ter overname aan de islam aangeboden. Men mag ermee doen wat men wil.

  Like

 2. ik denk dat hongarije en polen gewoon in de EU blijven, liever daar geen vluchtelingen dan dat ze meer contact zoeken met Rusland. dus die rotzooi komt maar hierheen,

  Like

 3. skeeter // april 5, 2017 om 05:04 //

  Hexit, pexit na brexit en aankomende frexit, de laatste spartelingen van EU die ten onder gaat, alleen nederland slurpt het merkisme nog in met volle teugen. In iedergeval geen nexit veur den laffe hollanders.

  Like

 4. Horatius // april 5, 2017 om 12:16 //

  Los van het feit dat die mohammedaanse bezettingstroepen helemaal niet naar Polen en Hongarije willen, want de sociale voorzieningen zijn in West-Europa stukken beter, hebben deze landen natuurlijk groot gelijk.

  Moslims zorgen altijd voor problemen, van het molesteren van homo’s tot het plegen van terreuraanslagen en het op termijn eisen van een zekere vorm van autonomie.
  Na 45 jaren van communistische dictatuur hebben deze Oost-Europese landen geen zin meer in nog meer ellende die inherent zijn aan de komst van militante moslims en economische vluchtelingen vanuit Donker-Afrika.

  De EU is verworden tot een reus op lemen voeten, want het dreigen met sancties is in feite een wanhoopspoging om deze landen tot de orde te roepen. Een daadwerkelijke actie op dit punt zou een definitieve tweedeling van de EU inhouden.

  Voor een land als Nederland zou het wel eens financieel veel voordeliger kunnen uitpakken om een boete te betalen dan het toelaten van pakweg vijftigduizend asielzoekers op jaarbasis. Die rekensom (inclusief de gezinshereniging) is snel gemaakt maar dit scenario schijnt niet tot onze verantwoordelijke politici door te dringen.

  Dagelijks worden we overspoeld met beelden van ellende die uiteindelijk het resultaat zijn van structurele overbevolking, Islamitisch geweld en verkeerde keuzes die zijn gemaakt tijdens de z.g. Arabische Lente. Zodoende worden we rijp gemaakt voor het opvangen van nog meer vluchtelingen, waaronder IS-strijders en individuen die alleen maar willen profiteren van de verzorgingsstaat en andere voorzieningen, zoals gratis rechtsbijstand na het uitoefenen van hun religieuze plichten.

  De voorlopige balans:
  Zweden: reddeloos verloren, ten onder gegaan aan politieke correctheid.

  Duitsland: zit opgescheept met 1 miljoen asielzoekers van licht getinte signatuur en enkele miljoenen Turken die onderhorig zijn aan dictator Erdogan.

  Frankrijk: maakt zichzelf wijs dat men zit met de erfenis van het koloniale verleden, dus opschuiven, tolereren en het bestrijden van het populisme om het geweten te sussen.

  Italië: de zwakke onderbuik van Europa, onderhoudt op humanitaire gronden een pendeldienst met Libië om in samenwerking met de maffia en de Linkse activisten miljoenen Afrikanen over te zetten en ze op termijn verder te verspreiden naar hun buurlanden.

  België: gastheer van de collaborerende EU, militante moslims, terroristen, criminelen, marokkanen, drugsdealers, wapenhandelaren, mensensmokkelaars, linkse activisten en z.g. verlichte imams.

  NEDERLAND: een multiculturele lappendeken waar binnenkort zelfs het lied ”Hand in Hand, Kameraden” agressie kan opwekken bij bepaalde culturele minderheden.

  De supporters van Feyenoord zijn bij deze gewaarschuwd mocht deze club het zo fel begeerde kampioenschap behalen.

  Liked by 1 persoon

 5. Wanneer nemen wij Vlamingen en Nederlanders hetzelfde standpunt in van Polen & Hongarije?
  Of is het de bedoeling eerst ons eigen ras te laten uitroeien door barbaren uit Afrika en het midden Oosten???

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: