Nieuw

#PVV “Voorkom Afrikaanse invasie door nu grenzen te sluiten”

Vragen van de leden Wilders en Fritsma (beiden PVV) aan de demissionair staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het bericht dat al een miljoen Afrikanen onderweg zijn naar Europa *

1.)
Heeft u kennis genomen van het bericht “Migrantenstroom vanuit Libië is haast niet meer te stoppen”*, waarin wordt vermeld dat de voormalig Britse ambassadeur in Libië aangeeft dat al een miljoen Afrikanen op weg zijn naar Italië?

2.)
Bent u zich ervan bewust dat deze dreigende immigratiegolf in de toekomst alleen maar erger wordt omdat de Afrikaanse bevolking eind deze eeuw (volgens onder meer de Verenigde Naties) zal zijn verviervoudigd?

3.)
Bent u eindelijk bereid om de eigen Nederlandse grenzen te sluiten voor alle asielzoekers en migranten uit islamitische landen om de grootschalige invasie vanuit Afrika het hoofd te bieden?

4.)
Waarom maakt u Nederland nog steeds afhankelijk van de falende EU die niets anders doet dan als een ferrydienst migranten naar Europa brengen?

5.)
Realiseert u zich dat er weinig van ons Nederland zal overblijven als u niets blijft doen om de Afrikaanse stormloop en de daarmee gepaard gaande islamisering tegen te houden? Waarom staat u lafhartig toe dat onze bevolking wordt vervangen?

(*) Volkskrant, 3 april 2017

Met dank overgenomen van PVV.NL

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.168 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on #PVV “Voorkom Afrikaanse invasie door nu grenzen te sluiten”

 1. JackvanderVeen // april 4, 2017 om 06:30 //

  EN wat er onderweg zou zijn, volgens de turkse Overheid, vanuit Afghanistan. Een voorhoede, van in totaal circa 3 miljoen “vluchtelingen”, zou reeds in het oosten van Turkije zijn aangekomen. Zo wordt Europa echt ingesloten. Open grenzen en iedereen zonder geldige papieren is welkom, ook (of vooral) criminelen, moordenaars, verkrachters en ander soort geteisem.
  Dus om te bewerendat alleen vuur vanuit Afrika heet is, neen.

  Like

 2. Horatius // april 4, 2017 om 13:40 //

  Antwoord van de demissionair Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie betreffende de 1 miljoen Afrikanen op weg naar de vleespotten van West-Europa.

  1.)
  Aangezien het hier slechts een voormalige ambassadeur betreft en dit bericht niet via de officiële kanalen bevestigd kan worden zien wij geen redenen om voortijdige maatregelen te nemen. Zeker niet nu dit gevoelige onderwerp een stagnatie zou kunnen betekenen voor de lopende onderhandelingen voor het vormen van een nieuw kabinet, waar zoals bekend ook GroenLinks aan zou kunnen deelnemen.

  2.)
  Het einde van deze eeuw is nog te ver weg om ons huidige regeringsbeleid daardoor te laten beïnvloeden, uiteindelijk zijn het alleen maar voorzichtige schattingen die in de praktijk wel eens mee zou kunnen vallen, omdat tegen die tijd al een belangrijk deel van de Afrikaanse bevolking in Europa zal verblijven om de dreigende vergrijzing het hoofd te bieden.

  3.)
  Van een invasie is uiteraard geen sprake, wel van de komst van echte vluchtelingen die ten allen tijden op onze hulp kunnen rekenen. Het hermetisch afsluiten van onze grenzen past niet in onze traditie van tolerantie en verdraagzaamheid t.a.v. de verdrukten en behoeftigen die een dringend beroep doen op onze gastvrijheid. Voorts is de Islam een opvallende verrijking van onze samenleving gebleken en heeft deze vredelievende religie verder een belangrijke rol gespeeld bij het succes van onze multiculturele samenleving.

  4.)
  De PVV is er toch geen voorstander van om kinderen, zwangere vrouwen, ouden van dagen en andere hulpbehoevenden te laten verdrinken, terwijl wij over de middelen beschikken om deze kennismigranten te redden uit hun benarde situatie?
  De EU kan niet wegkijken als deze misdeelden een beroep op ons doen, op humanitaire gronden zullen wij een bijdrage leveren betreffende de opvang en de verdere financiële afwikkeling van dit dossier. Over de aantallen vinden momenteel verkennende gesprekken plaats met D66 en GroenLinks.

  5.)
  Wij nemen zeer uitdrukkelijk afstand nemen van de begrippen ‘stormloop’ en ‘islamisering’.

  De volgende tekst is een toelichting op het bovenstaande en dient voorlopig niet openbaar gemaakt te worden in het belang van de Openbare Orde en Veiligheid.

  Populisme is ons vreemd en wij zullen alles, met inbegrip van de Rechterlijke macht, in het werk stellen om dit verwerpelijke gedachtegoed te bestrijden. Zoals u moet weten is onze autochtone bevolking sterk aan het vergrijzen en daarom zal een ruimhartig toelatingsbeleid de basis vormen om dit probleem op passende wijze op te lossen. Als er nu plaats is voor 17 miljoen inwoners zal er in de komende decennia ook plaats zijn voor 25 tot 30 miljoen inwoners, daar staan onze gastvrijheid en onze Verzorgingsstaat garant voor.

  Verplichte inkwartiering bij particulieren die voldoende huisvesting kunnen bieden bij de opvang van asielzoekers sluiten wij bij voorbaat niet uit. Voorts zal de bouw van vele nieuwe moskeeën een welkome injectie betekenen voor onze werkgelegenheid. Onze bevolking wordt niet vervangen maar vernieuwd, want de diversiteit die inherent is aan een ruimhartig toelatingsbeleid zal ons volk een hernieuwd elan bieden, waarbij de rol van de Islam een dominante factor zal blijken te zijn.

  Daar kan de PVV het voorlopig mee doen…

  Verkennende gesprekken? Heulen met de radicale islam en het schrikbewind vanuit Brussel zal dit sujet bedoelen.

  STELLETJE LANDVERRADERS!

  Like

 3. PVV is heel gevaarlijk bezig omdat een Afrikaanse invasie te noemen, terwijl deze mensen door de #multiculturalisten and linkse extremisten naar Europa worden gehaald om de onderklasse die ze nodig hebben groter te maken. Dit maakt deel uit van de wij en zij cultuur. Hij zou eens moeten praten over de Multiculturalist, Links Extremisten en Zionisten die onder het mom van veiligheid oorlog voeren, landen kapot maken en die vluchtelingen richting Europa sturen.

  Like

 4. Ik zeg alleen nog voorzichtig
  b r u s s e l b e z e t t e n !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s