Nieuw

Column Ebru Umar “Hey Mocro-tuig!”

Ja jij, Mocro-tuig, jij ja.

Wat ik heb? Een column. En ik wil met je praten. Tuig.

O je bent geen Mocro, je bent moslim? Moslimtuig dan, joh het is mij om het even. Zowel je Mocro- als je moslim-zijn schijnt extra rechten in dit land te verschaffen dus het is mij om het even.

Ik wil iets weten, nee serieus, ik wil iets van je weten.

Wat WIL jij van dit leven?

Ik bedoel, wat wil je bereiken?

Uitgaan met een betonschaar, nou stoer hoor. Wat was je ermee van plan? Een fiets jatten – heb je zeker ook gedaan, hoe kom je aan die fiets? Iemand beroven? Zul je vast ook gedaan hebben. Nee, ik heb geen illusie over jullie bezigheden met een betonschaar. Was je nou echt van plan om twee homo’s te mishandelen? Ik bedoel, ben je echt de deur uitgegaan met het idee: ik ga iemand z’n tanden uit z’n bek slaan? Zeg me, wat dacht je? Of denk je niet? Heb je geen hersencellen? Je zou het bijna geloven – je weet dat ik het geloof maar ja, ik mag dat niet zeggen hè? Maar het is wel zo: jongens zoals jullie, die de straat opgaan met een betonschaar en daarna mensen mishandelen uit hobbyisme, die hebben geen hersencellen. Jullie ouders waarschijnlijk ook niet, hoe had het anders zo mis kunnen gaan met jullie?

Metro

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Column Ebru Umar “Hey Mocro-tuig!”

 1. Vreemde veronderstelling om er vanuit te gaan dat ze geen hersencellen hebben. Het gemiddelde IQ is iets van 85 in Marokko en dat is ruim voldoende om de koranische opdrachten te begrijpen en uit te voeren.

  Begrijpt Ebru nou nóg steeds niet dat het niks te maken heeft met wat die jongens van dit leven willen, maar alles met de islam.

  Like

 2. Ooow:

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // april 3, 2017 om 23:07 //

  “deze column is gecensureerd uit zelfbelang”…..hoezo Ebru, je word toch beschermd door de staat en enkel de staat heeft een geweldsmonopolie, dus er is niets omje zorgen over te maken. Onze overheid waakt over ons, en och, mocht het eens misgaan dan krijg je bij je basispakket zorg altijd wel een kunstgebitje….

  Heb vertrouwen in onze rechtsstaat, onze le8ders hebben dat toch ook, samen met hun gewapende lijfwacht en hun gepantserde auto’s……nee, ik vind het maar zwak Ebru, dst gebrek aan vertrouwen en daardoor zelfcensuur toepassen…

  Like

 4. vanes012017 // april 3, 2017 om 23:30 //

  Toppie Ebru
  Ga zo door met het bekritiseren van misstanden.
  Ik wil hoogstpersoonlijk je lijfwacht zijn en er voor zorgen dat je gebit heel blijft.
  Een oude lijfwacht

  Like

 5. JackvanderVeen // april 4, 2017 om 20:43 //

  Al die vieze marokkaantjes zijn op zoek naar erkenning, op zoek naar hun vaders, want zelfs hun moeders weten niet welke zaadlozing bij welke man hoort.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: