Nieuw

Aanslag in metro St. Petersburg – 10 doden, 47 gewonden

Bij een explosie in de metro van Sint-Petersburg zijn maandag zeker tien doden gevallen. Er zijn 47 gewonden, waaronder zes zwaargewonden. Dat heeft de Russische minister van Volksgezondheid Veronika Skvortsova gezegd.

Tegelijkertijd werd de Russische ambassade in Damascus aangevallen door Al-Qaeda/Tahrir Al Sham.

Een tweede bom bij een ander metrostation werd onschadelijk gemaakt.

Weer een verwarde man die de islam verkeerd begrepen heeft en op eigen houtje handelde zal de NOS u ongetwijfeld vertellen later op de dag, dus u kunt vannacht rustig gaan slapen, terwijl Artsen zonder Grenzen elke dag nieuwe mohammedanen aanvoert om degenen die zich per ongeluk opgeblazen hebben te vervangen. Jihad is tenslotte niet verplicht voor elke moslim ofzo.

Doe mee met 8.268 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6785 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Aanslag in metro St. Petersburg – 10 doden, 47 gewonden

 1. Freduardo // april 3, 2017 om 17:37 //

  Twee aanslagen op hetzelfde moment.
  Gecoördineerd door de CIA?

  Like

 2. zou me niks verbazen. McCain en z’n NWO vriendjes.
  Rusland zou z’n nieuwe kruisraket eens moeten afschieten middenin de Hadj.
  Wraak mag volgens de islamieten

  Like

 3. Krelis // april 3, 2017 om 19:33 //

  Paar maanden geleden was het een Turkse veiligheidsagent die de Russische ambassadeur in Ankara doodschoot. De eerste gedachte vandaag is: dat waren Tsjetseense terroristen. Maar Erdogan is ook tot alles in staat.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // april 3, 2017 om 23:38 //

  Ik ben maar eens gaan googelen op Tsjetsjenië en Georgië en het is eigenlijk verbazingwekkend hoe weinig ik, en waarschijnlijk velen met mij, daarover weet. Om te beginnen al met het aantal mensen waarover we praten, het land Tsjetsjenië heeft 1.100.000 inwoners! Waar hebben we het over? Gelderland alleen heeft er al twee keer zoveel! En toch heeft het land een zeer gewelddadige geschiedenis en als je de aantallen doden en gedeporteerden leest vraag je je af hoe er in godsnaam nog 1,1 miljoen zijn overgebleven.
  Nog meer verbazing als je leest dat bijvoorbeeld de hoofdstad Grozny met afstand de grootste stad is met 210.000 inwoners terwijl de tweede stad van het land Sjali slechts 40.000 inwoners heeft en de rest van de “steden” minder nog dan dat. Een hoofdstad met de bevolking van een flink plattelands dorpje. Onbegrijpelijk dat de Rusland daar geen orde op zaken kan stellen.

  Like

 5. polderboy // april 3, 2017 om 23:42 //

  Leef mee met de Russen. Ze verrichte heel veel bijzonder goed werk in Syrië:
  Ze hebben reeds duizenden schijtterroristen kapot gebombardeerd, waaronder zeker vele honderden, zo niet duizenden Turken en Marokkanen.
  Hoop dat de goede samenwerking met de VS aanhoudt.

  Like

 6. Putin heeft de Tsjetsjenen wel degelijk onder controle, nadat hij Grozny bijna met de grond heeft gelijk gemaakt. Hij heeft daar een islamitische Moskou gezinde deelregering ge ïnstalleerd Tijl. die 24/7 deze halve zolen in de gaten houdt.
  Islamieten zijn gluiperds die met 2 monden praten, Je kan geen miljoen mensen 24/7 controleren en zeker niet deze gluiperds. Je kan er het beste met de botte bijl op inhakken, precies zoals Putin heeft gedaan en nog zal doen. Schuldig ja of neen? Heeft Putin geen boodschap aan, de enige taal die deze barbaren verstaan is geweld, op dezelfde manier zoals hun doodscultus dat voorschrijft.
  Trouwens Tsjetsjenië is onderdeel van de Russische Federatie, maar Georgië is een zelfstandige staat met een Orthodoxe en islamitische bevolking

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: