Nieuw

Video – Drie politieagenten en een bewaker lukt het niet een agressieve asielzoeker in toom te krijgen

Het chronische verval van de Zweedse politie – Een film die op zijn minst gezegd een slecht uitgevoerde arrestatiepoging laat zien van een brandstichter in een asiel accommodatie in Stockholm gaat momenteel viraal op de sociale media. Drie vrouwelijke politieagenten en een bewaker zijn niet in staat om de jonge mannelijke dader te arresteren. Het oordeel van het publiek over de incompetentie van de politie is ongenadig.

Op 20 maart van dit jaar werd er een politiepatrouille gestuurd naar het beruchte asielcentrum in Fagersjö ten zuiden van Stockholm. Dit nadat een alarm was binnengekomen dat een asielzoeker in de accommodatie gewelddadig was geworden en delen van het interieur in de brand had gestoken. Als de politie arriveert bevindt de man zich buiten het gebouw en begint meteen met het vandaliseren van de politieauto die op het voorterrein geparkeerd staat.

De man slaagt erin iets van een voertuig af te rukken en met dit als wapen valt hij de drie politieagentes aan die uit hun auto stappen. De drie agentes slagen er, ondanks hardnekkige pogingen en de hulp van een ander persoon, niet in de agressieve asielzoeker te overweldigen die daarna zijn agressiviteit op de politieauto richt en deze met stenen gaat bekogelen.

Daarna loopt de man weg en even later volgen de drie politieagentes. Daar eindigt de film die uit een raam van een tegenoverliggende woning is genomen. Naar verluidt is de gewelddadige immigrant later gearresteerd en wordt nu verdacht van brandstichting, vandalisme, geweld tegen ambtenaren en molestering.

De film die de onhandige arrestatiepoging documenteert is de afgelopen dagen viraal verspreid in de sociale media. In de reactievelden krijgt de politie vernietigende kritiek van het publiek, spot en hoon voor de werkwijze van de politie.

Een groot deel van de kritiek gaat over de vaststelling dat men een politiepatrouille erop af stuurt bestaande uit drie lichtgewicht vrouwelijke politieagenten die duidelijk niet zijn opgewassen voor de taak waarvoor ze zijn uitgezonden. Het is onduidelijk of de mislukte poging moet worden toegeschreven aan de zwakkere lichaamsbouw van de vrouwelijke politieagenten, dat ze onvoldoende training krijgen voor dit soort situaties, of een combinatie van beiden.

De politie is in de afgelopen jaren bekritiseerd dat het de politieke correcte genusdenken voorrang geeft boven het doel om een competente politiemacht op te bouwen. Onder andere zijn de fysieke vereisten naar beneden gesteld om meer vrouwen in staat te stellen de toelatingsexamens te passeren, en het komt regelmatig voor dat ervaren sterke mannen die solliciteren worden afgewezen in het voordeel voor vrouwen met lagere kwalificaties en zwakkere fysiek, omdat de gendergelijkheid nou eenmaal behaald moet worden.

Bron:

http://avpixlat.info/2017/04/02/tre-poliser-och-en-vaktare-radde-inte-pa-valdsam-pyroman-pa-asylboende/

http://www.friatider.se/h-r-sp-ar-pyromanen-tre-poliser-och-en-v-ktare-g-r-sedan-lugnt-fr-n-platsen

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3927 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

16 Comments on Video – Drie politieagenten en een bewaker lukt het niet een agressieve asielzoeker in toom te krijgen

 1. Is hier niet anders.

  Ik heb het voorval wel eens uitgebreider beschreven, maar heb geen zin het op te zoeken, dus in het kort:

  In mijn stamkroeg, zomer, vriend van me zit buiten in de zon. Engelse toerist, dronken, pakt biljartkeu van de tafel en begint op mijn maat in te hakken vanuit het niets. Hij wordt overmeesterd, één van de barmannen houdt hem in een houtgreep in afwachting van de politie. Die komt met 9 man, en heeft er zeker 5 nodig om die kerel in de boeien te krijgen. Terwijl de barman hem in zijn eentje in bedwang had gehouden 5 minuten. Oudere agent die wat later kwam en de buurt wél kent sprak zijn verbazing uit dat we hem niet doodgetrapt hadden.

  Dat hadden we misschien wel gewild, maar we hadden juist diegenen die dat wilden tegen gehouden. Dat is namelijk niet zo slim voor de deur van je stamkroeg …

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // april 3, 2017 om 00:11 //

  Om volslagen hopeloos van te worden, maar net als Fubar al zegt; het is hier niet veel anders, er wordt die agenten ingehamerd dat ze de-escalerend moeten optreden en geweld tot een minimum moeten beperken, en ja dan krijg je dit soort taferelen. En dan zijn ze nog verbaasd dat ze geen respect afdwingen. Nee dat klopt, dat krijg je alleen als je in dit soort gevallen meedogenloos hard optreed, maw. de lange lat erover en als ook dat niet helpt op de benen schieten. Wat je in elk geval niet moet doen is op een afstandje gaan staan toekijken hoe hij een politie auto zwaar beschadigt en er dan op z’n elfendertigst achteraan slenteren.
  O) geschikt
  X) ongeschikt

  Liked by 1 persoon

 3. @Tijl uylenspieghel,
  Gericht schieten zou hier ook op zijn plaats zijn geweest; hij viel de agentes aan.
  Ik ben het met je eens, deze dames zijn ONGESCHIKT

  Liked by 2 people

 4. Ik wil niet zeuren, maar vroeger toen ik nog jong en onbezonnen was overkwam het me wel is dat ik sporadisch in een klein delictje verdwaald raakte en werd door de politie meteen de lange lat getrokken en hevig op me ingeslagen, op bureau Warmoesstraat moet nog ergens mijn nieren te vinden zijn, ik ben een keer als jonge ondernemer bijna doodgeschoten voor het lenen van een witkar, de kogels vlogen om me hoofd. En als ik bij mijn onterechte arrestaties op bureau Leidseplein bij de balie mijn protest op een beschaafde manier naar voren bracht werden me benen onder mijn lijf geschopt en door minstens vier boze politiemensen aan mijn haar in een cel gesmeten. En daar moest je dan zitten terwijl je onschuldig bent. Ik kreeg niet eens een matrasje om het weekend te overleven. Er waren toen nog geen vrouwen in het politiekorps die medelijden met me hadden. Jeugdige knappe vlotte beeldschone jongeman als ik was en nog steeds ben. Het is niet eerlijk. De linkse weemoed is veel later begonnen dan bij het begin van mijn carrière.

  Like

 5. “Ziek makend ! “De bewaker heeft als enige wêl lef , terwijl hij die debiel vast heeft doen de agenten niks ! “Wat doen die bij de politie ? “Hier”zie je ook van die “mietjes , ze lopen al scheef door het gewicht van hun pistool ! Äls je hard “Boe roept beginnen ze uit angst te schieten !!

  Like

 6. Stelletje gekken waren het bij bureau Warmoesstraat. Op nr 1 hield ik eens een politiewagen aan en verzocht ze om de junk die al uren op de stoep zat te dealen te verwijderen, de hotelgasten hadden er last van.

  Waarom of dat ik mijn glas bier in mijn hand had op straat?
  Omdat als ik hem eerst neerzet, jullie al weer weg zijn.
  Kunt u zich legitimeren?
  Nee, ik heb trouwens ook geen legitimatieplicht, alleen draagplicht.
  Ipv. dat de junk verwijderd werd, mocht ik mee naar het bureau.

  Later kreeg ik een bon voor ‘obstructie van het verkeer’. Stelletje totaalmalloten. Er kan helemaal geen verkeer komen in de Warmoesstraat want er staan paaltjes die alleen omlaag gaan voor de ‘hulpdiensten’.

  Volgende keer trap ik een junk zelf wel weg.

  Like

 7. skeeter // april 3, 2017 om 02:23 //

  Het is duidelijk dat die pet ons beslist niet allemaal past.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // april 3, 2017 om 02:25 //

  Nou hou me ten goede, vroeger werden weleens klappen aan de verkeerde gegeven maar dat waren de uitzonderingen zoals rommel maar meestal was het terecht. Helaas is de samenleving gefeminiseerd, er wordt zelfs hardop nagedacht over een schadevergoeding aan nakomelingen van Indonesiërs die geëxecuteerd zijn. Over de mensen die volledig verzwakt uit de Jappenkampen kwamen en letterlijk afgeslacht werden hoor je niks. Ooit was er bij ons in de straat een wielerronde zoals er destijds zovele georganiseerd werden. Wij woonden op de tweede etage dus wij hadden eerste klas plaatsen, helemaal toen er rellen uitbraken, jeeps met meppende agenten, motoren met zijspan die rake klappen uitdeelden met de bullenpees, we hebben genoten! Daar werd echt niet gekeken op een klap meer of minder. De-escaleren? Tuurlijk, door zo hard mogelijk te slaan en de relschoppers uit te schakelen. En raad eens wat? Dat lukte uitstekend!

  Liked by 1 persoon

 9. Hoor je wel eens iets over die Nederlandse soldaten die hun lul afgesneden werd en in hun mond gepropt door Indonesische moslims. Hoor je wel eens dat hun ballen in hun oogkassen geduwd werden?

  Net als de moslims in Bataclan deden.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3692359/French-government-suppressed-gruesome-torture-Bataclan-victims-official-inquiry-told-castrated-eyes-gouged-ISIS-killers.html

  Weet je dat Nederland, en Indiërs die aan de kant van Nederland stonden weer dezelfde Jappenkampen invluchten waar ze net uitkwamen. Dat ze door door Gurka’s van het Britse leger, en zelfs door Jappen, beschermd werden tegen de islamitische Indo’s?

  De ontzettende tiefus voor Islamitische Staat Indonesië.

  Weet je van de volkerenmoord die Indonesië tien jaar geleden nog maar gepleegd heeft op de katholieke Timorezen?

  Weet je van de volkerenmoord die Indonesië elke dag nog pleegt in Papua-Guinea?

  Weet je van de sharia in Atjeh ?

  We zouden Indonesië de oorlog moeten verklaren.

  Uit naam van de mensheid !

  Like

 10. Dat ze weer de kampen terug in vluchten dat verzin ik niet:

  Ik vroeg mijn moeder daarnet of die Nederlanders terug wilden vanwege Bersiap, maar dat was niet zo volgens haar. “Ze waren moe, uitgehongerd, verzwakt en wilden naar huis.” “Het waren voornamelijk de Indische Nederlanders die het slachtoffer waren.”

  .
  Het was natuurlijk wel weer een soort oorlogstoestand, die Bersiap periode, direct na de oorlog met de Jap. Nu waren het de Indonesische vrijheidsstrijders, de Pemuda’s, die Nederlanders, maar voornamelijk Indische Nederlanders belaagden op een vreselijk wrede manier, er werd veel gemoord. Wie niet vóór hen was, werd rigoureus uit de weg geruimd. Vandaar dat velen bescherming zochten en kregen in de kampen, die er nog waren. De Gurkha’s en Britten, maar zelfs ook de Japanners beschermden hen.

  https://fenixx.org/2016/09/06/dries-van-agt-en-mijn-opa/

  Like

 11. skeeter // april 3, 2017 om 06:09 //

  tis te hopen dat de volgende tsunamie alle indo muslims de zee inspoeld.

  Like

 12. Het is duidelijk dat deze agenten niets durven te doen omdat ze anders beschuldigd worden dat ze geweld gebruikt hebben bij een arme, zielige asielzoeker.

  Like

 13. Marhammed // april 3, 2017 om 11:14 //

  Pepperspray……matrak……kogel…..

  Like

 14. Horatius // april 3, 2017 om 12:25 //

  Een goed gericht knieschot had deze kennismigrant kunnen uitschakelen, maar dat zou wel eens verkeerd kunnen vallen bij de Linkse Mensenrechtenactivisten.

  De asielzoeker is nu eenmaal getraumatiseerd, moet te lang wachten op een eigen volledig ingerichte woning en het verstrekte voedsel is ook niet altijd naar wens. Vandaar enige agressie tegen medebewoners en de Ordehandhavers. In een plotselinge vlaag van verstandsverbijstering steekt men de hele zaak maar in de fik als protest tegen o.a. het lange wachten op een permanente Verblijfsstatus.

  In een normaal functionerende Rechtsstaat zou dit individu in preventieve hechtenis worden genomen in een Detentiekamp in afwachting van een repatriëring naar het land van herkomst.
  Maar die schurkenstaten (vaak moslimlanden dus) weigeren consequent deze criminelen of potentiële terroristen terug te nemen om voor de hand liggende redenen.
  En daar maken deze onaantastbare creaturen handig gebruik van. Bij moord, aanranding en verkrachting is men bij voorbaat minderjarig, al heeft men een volle baard en een penis zo lang dat zelfs een geroutineerde prostituee minimaal drie keer moet slikken voordat ze deze nobele wilde volledige toegang zou verschaffen.

  Een totale ramp heeft West en Noord-Europa getroffen en volgens betrouwbare bronnen komen er dit jaar via Libië nog minimaal 1 miljoen vluchtelingen onze kant op. Allemaal op uitnodiging van Merkel en consorten. Waaronder ongetwijfeld GroenLinks waar Rutte intussen ‘verkennende gesprekken’ mee voert of wij er nu 100.000 per jaar willen toelaten of toch misschien een slordige 150.000 op uiteraard humanitaire gronden.

  Frau Merkel heeft nu de ultieme oplossing gevonden voor de 1 miljoen vluchtelingen die zij in een opwelling van menslievendheid heeft uitgenodigd. Allemaal zoveel mogelijk verspreiden over het platteland in dorpen en gehuchten om zodoende de grote steden te ontlasten vanwege de woningnood en andere bijkomende problemen.

  Of die dorpelingen daar echt blij mee zijn weten wij hier nog niet, maar ik heb een bruin vermoeden dat ze daar niet zitten te wachten op moskeeën, inclusief het vrijdagmiddaggebed en andere exotische extremiteiten. Geen geit is daar nog veilig om over andere onschuldige dieren maar te zwijgen.
  Een pas geslepen hooivork kan dan een probaat middel zijn om deze religieuze baardmannen tot de orde te roepen, zeker als zij ook nog hun grijpgrage klauwen uitstrekken naar hun blonde vrouwen en meiden.

  In ons land hoeven we ons echter geen zorgen te maken over dit soort praktijken, onze veldwachters en koddebeiers weten wel raad met dit type bronstige jongeren.
  Mits de Linkse activisten daar niet achter komen: want voor men het weet volgt er een oproep tot het werpen van stenen en taarten naar deze plichtsgetrouwe ordehandhavers.
  Want de agressieve asielzoeker is getraumatiseerd en dient liefderijk verzorgd te worden van de wieg tot het graf.

  Toch geef ik na rijp beraad de voorkeur aan een al of niet goed gericht knieschot in het kader van heropvoeding en rehabilitatie.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en op termijn zelfs een burgeroorlog als onze Rechterlijke Macht weigert effectief op te treden.

  Like

 15. Dit incident is het zoveelste uitvloeisel van het destructieve linkse beleid, dat al decennialang in west europa wordt uitgevoerd..
  Deze nepasielzoeker had direct door de benen moeten worden geschoten, dat was een uiterst nuttig leermoment geweest voor de rest van het uitvretende rapaille.

  Like

 16. Volk zoals dit moeten ze direct en zonder pardon afknallen. Dit wordt straks je nieuwe buurman. Totaal verknipt en waardeloos voor alles. Er staat de mensen nog wat te wachten de komende jaren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: