Nieuw

Wanneer zelfs de met de wodkafles grootgebrachte Polen gaan klagen over het zuipen van Juncker dan is het echt mis!

Jean-Claude Juncker zou vast niet straalbezopen de polonaise gelopen hebben in het Vaticaan terwijl hij Paus Franciscus met zich meetrok om de rij wat langer te maken. Ik denk ook niet dat hij als een islamitische parasiet samen met zijn medestanders de aldaar aanwezige vrouwen de hoek in heeft gedreven om ze op Marokkaanse wijze een beurt te geven. Dat er een en ander mis gelopen is tijdens de laatste audiëntie bij Paus Franciscus om de 60ste verjaardag van de oprichting van het Vierde Rijk, ook wel de Europese Gemeenschap genoemd, te vieren is in elk geval wel pijnlijk duidelijk geworden.

Krystyna Pawłowicz was hier als plaatsvervangende vertegenwoordigster van de Poolse regering aanwezig en bracht een en ander naar buiten omtrent het gedrag van Juncker. Wellicht wist ze nog niet dat hoeren en snoeren normaal is tijdens bijeenkomsten van het Europese Parlement en dat je als vrouw aldaar niet moet zeuren wanneer ‘de baas’ tijdens deze personeelsuitjes zijn handen niet thuis kan houden. Verder dien je gewoon te zwijgen wanneer er ongepaste vrouwonvriendelijke opmerkingen zijn muil verlaten en mag je hier enkel een gemaakte glimlach voor produceren.  Wanneer de baas straalbezopen uiting geeft van zijn alcoholverslaving dan is het zaak om even de andere kant op te kijken en dit de volgende dag gewoon weer te zijn vergeten. Zo hou je de hierarchie in stand en laat je de Europeanen de rekening van deze feestjes betalen zonder dat ze gaan morren.

1 Wikimedia www.polen-heute.de

Waarschijnlijk was Krystyna Pawłowicz niet goed op de hoogte gebracht van deze manier van werken of zouden de Polen als enigste binnen de Europese Maffia wel fatsoen in hun donder hebben en verwoorde ze de verontwaardiging die de volledige Poolse regering met haar deelt? Hoe dan ook ze schreef een brief om haar ongenoegen in deze te uiten.

1

Bazen die bezopen op personeelsfeestjes rondlopen zijn droevige lui die vaak buiten hun werk om totaal geen sociaal leven hebben en in drank hun enige verzetje zien. De vraag die bij mij dan gelijk opkomt “Is Mark Rutte ook een alcoholist of slaat hij enkel jongetjes met de zweep tijdens gay party’s?” En toch probeer ik altijd een serieus stukje te schrijven, sorry lezers…….

1

Ach het valt ook niet mee wanneer je deze met ons geld smijtende poppenkast serieus moet nemen, althans niet voor mij. Het is droevig, diep droevig en om ziek van te worden wanneer je dan weer zoiets hoort over de mensen waar wij als werkende Nederlanders krom voor moeten liggen. We werken voor asieleisers, werkschuwe moslims, ontwikkelingshulp en meer linkse hobby’s, de bouw van haat kazernes, belachelijke salarissen voor politici, voor zatlappen als Juncker en de rest van de EU en nog veel meer van dit fraais en op het moment dat we middels verkiezingen in de waan gebracht worden dat we ook iets te vertellen hebben dan steunt een meerderheid de huidige ellende en hun veroorzakers door de jaren heen. Ja daar kun je inderdaad een alcoholverslaving aan overhouden.

Klasse dat Krystyna Pawłowicz dit in elk geval niet onder de mat veegt en in de openbaarheid brengt. Er wordt verder niets mee gedaan en iedereen slaapt rustig verder aangezien de rest van die smeerpijpen enkel aan het salaris wenst te denken en zeer zeker de nek niet gaat uitsteken. Het is dat Krystyna vrijgezel is anders had haar man als beloning hier de badkamer mogen komen verbouwen.

Nou vooruit speciaal voor Jean-Claude Juncker (en ook voor jullie en me eigen natuurlijk)

met groet Bolo

Bron : Euro Guido

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Wanneer zelfs de met de wodkafles grootgebrachte Polen gaan klagen over het zuipen van Juncker dan is het echt mis!

 1. Juncker houdt in meerdere opzichten van een jonkie.

  Like

 2. We worden geregeerd door mafiosi, baantjesjagers, idioten en alcoholisten.
  geweldig die EU het lijken wel de middeleeuwen.

  Like

 3. Freduardo // april 1, 2017 om 11:33 //

  Die laatste foto van die gast met die emmer op zijn hoofd, was dat Jüncker?

  Like

 4. Die laatste foto brengt inderdaad nogal wat herinneringen naar boven. Die tietenplaatsjes trouwens ook maar dan anders.

  Like

 5. De kneiterende gek:

  Like

 6. corbison // april 2, 2017 om 16:33 //

  Deze niet gekozen alcoholist met de mentaliteit van een salon pooier heeft een hoop noten op zijn miziekblad

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: