Nieuw

Miljoenen subsidie voor onderzoek: moslims integreren beter dan witte Nederlanders

Door Blondemevrouw

Een EU-subsidie van 2,5 miljoen euro (uw belastinggeld) is toegekend aan hoogleraar Crul, die met een onderzoek gaat beweren dat de integratie van niet-westerse allochtonen helemaal niet mislukt is. Sterker nog, het zijn de ‘witte’ mensen met hun privileges die weigeren te integreren in de ‘nieuwe samenleving die we met zijn allen aan het maken zijn’.

Hoe zijn de autochtone bewoners geïntegreerd in de huidige ‘super-diverse’ samenleving?
Wellicht naïef hebben de oorspronkelijke bewoners integratie als assimilatie beschouwd. Nieuwkomers passen zich aan en de westerse samenleving blijft verder op koers van vooruitgang, van toenemende vrijheid, van toenemende welvaart en toenemende algemene ontwikkeling.

Maar van assimilatie is geen sprake als het moslims betreft. Zo had de Nederlander het niet verwacht. Een koers van achteruitgang, van afnemende vrijheid, van afnemende welvaart en van de terugkeer van middeleeuwse gebruiken, tradities en achterlijke normen en waarden.

Integreren in je eigen land, omdat je als gevolg van een sociaal experiment met omvolking als doel, niet langer in de meerderheid bent. Minderheid in eigen land. Nog altijd beseffen te weinig mensen wat dit betekent voor de toekomst van Nederland, van onze kinderen en kleinkinderen.

Waarom slaagt integratie in Amsterdam kennelijk beter dan in Rotterdam?
In Rotterdam stemt bijna een derde van de autochtone Nederlanders op de PVV, terwijl deze partij in Amsterdam veel minder steun geniet. Om de oorzaak hiervan te analyseren, is geen miljoenen euro’s kostend onderzoek nodig;

Er is geen grachtengordel in Rotterdam. De autochtone bewoners die inmiddels in de minderheid zijn in de eigen stad leven tussen de allochtonen en ervaren daar dagelijks de veelal negatieve gevolgen van.

Vanwege het feit dat in Amsterdam minder autochtone Nederlanders op de PVV stemmen, trekt hoogleraar Crul op voorhand de conclusie dat daar de integratie beter gelukt is. Het is echter de segregatie die ten grondslag ligt aan dit feit. Veilig op de grachtengordel met de kinderen op een keurige witte school, geheel gescheiden en ver genoeg verwijderd van de islamenclaves is het makkelijk om op GroenLinks te stemmen.

Femke Halsema, grachtengordel, GroenLinks, voorvechter van de islamisering van Nederland, haalde haar kinderen van de zwarte school af en plaatste hen op een witte school:

“Ze zijn naar een andere buurtschool. Dat is beter voor hun welzijn. Kinderen zijn geen sociaal experiment. Over de reden wil ik niets zeggen, het gaat over de privacy van mijn kinderen.”

Haar kinderen zijn geen sociaal experiment, maar úw kinderen wel. Daarom stemt zij op Groenlinks en stemt u op de PVV.

De gewone Nederlandse burgers zijn veelal reeds uit de Amsterdamse woonwijken weg gevlucht. De oorspronkelijke Amsterdammer is gevlucht naar onder andere Purmerend (PVV 18,7% van de stemmen) en Almere (PVV 15,6% van de stemmen) en in beide steden is de PVV de 2e grootste partij.

De vraagstelling waarop het onderzoek gebaseerd zal zijn, is derhalve onjuist. De integratie slaagt in Amsterdam niet beter dan in Rotterdam.

Wat betekent het voor oorspronkelijke burgers, dat ze in slechts veertig jaar tijd in aantal zijn overvleugeld door invasiërs?
Het onderzoek richt zich naast Amsterdam en Rotterdam ook op de bewoners van Malmö. Zweden. Zal hoogleraar Crul de feiten betrekken in zijn onderzoek?

In 1975 besloot het Zweedse parlement unaniem het toenmalig homogene Zweden in een multiculturele samenleving te veranderen. Veertig jaar later worden de dramatische consequenties van dit experiment duidelijk: gewelddadige misdaad is met 300% toegenomen.

Maar, als men de statistieken van verkrachtingen bestudeert, is de toename nog veel erger. In 1975 werden er 421 verkrachtingen aangegeven bij de politie. In 2014 was dit 6620. Dat is een toename van 1.472%

Op dit moment is Zweden de nummer 2 op de wereldwijde lijst van verkrachtingen per land. Volgens een onderzoek uit 2010 wordt Zweden, met 53.2 verkrachtingen per 100,000 inwoners, alleen ingehaald door het minuscule Zuid Afrikaanse Lesotho, met 91,6 verkrachtingen per 100,000.Wat betekent het voor de oorspronkelijke bewoners dat zij worden vervangen door invasiërs uit voornamelijk islamitische landen en in de minderheid geraken?

Het einde van het leven in vrijheid. Het begin van het leven met verkrachting, gewapende overvallen, straatterrorisme, mishandeling, moord, geweld tegen politie, onveiligheid en onvrijheid alom. En dat alles betaald van het belastinggeld van de oorspronkelijke bewoners en ten koste van hun welzijn en welvaart.

Ik zal mijn rekeningnummer even doorgeven aan Crul.

Via Dutch Free Press >>

 

De headerplaat komt uit dit stuk:

De islamitische bezetting van Nederland in cijfers, waarin mooi te zien is in welke wijken Nederlanders al een minderheid in eigen land zijn.

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6123 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Miljoenen subsidie voor onderzoek: moslims integreren beter dan witte Nederlanders

 1. polderboy // april 1, 2017 om 21:43 //

  Hier het onderzoek gevonden, genaamd TIES, waarin een hele context aangereikt wordt:
  http://www.tiesproject.eu/content/view/20/35/lang,en/
  Ze gaan grootschalig, een vergelijkende analyse doen in 8 landen, 15 steden, onder 3 groepen 2e generatie immigranten en natives, allemaal 250 stuks qua omvang in elk van de 15 steden: Turken, Marokkanen, ex-Joegoslaven en aboriginals, waarbij de groepen in mannen en vrouwen verder worden uitgesplitst (overigens zijn Joegoslaven alleen in onderzoek in 3 landen).
  Ze gaan in de steden ook buurten met andere samenstelling in de onderzochte groepen vergelijken. Ze kijken naar de verschillen in beleid in landen, en gaan hypotheses testen a.d.h. van de verschillende theorieën betreffende immigratie en integratie en willen significante factoren vinden die verschillen verklaren.

  Phoee, dan zijn we bij de hamvraag beland:
  A major question is still how cultural and structural integration interrelate.

  Wie kijkt naar de verschillende etnische groepen in de studie, niet 250 Chinezen, Brazilianen, Indiërs, Japanners, Canadezen, Vietnamezen of Argentijnen, maar specifiek Turken en Marokkanen, valt natuurlijk helemaal niet op waarin ze nu zo significant verschillen, die immigranten met de natives?

  Liked by 1 persoon

 2. Huhhhh……….‘nieuwe samenleving die WE met zijn allen aan het maken zijn’….??!
  Wie zijn die “WE” (?)
  Ik -en heel veel mensen met mij- voelen zich allerminst aangesproken door “WE”. Sterker, hetgeen “WE” ervaren is dat er ongevraagd een multicul door de strot is geduwd waar “WE” niet op zaten te wachten laat staan accepteren. De autochtone Nederlander heeft behoefte aan een Nederland waar hij/zij zich thuis- en geborgen weet.
  Dit i.t.t. 365 dagen per jaar gefronteerd te worden met een groot contingent aan allochtone losers en uitvreters die in driehonderd talen langs elkaar heen spreken, niets op hebben met Nederland en zelden iemand zien die -op een niét criminele manier- werkt voor zijn geld.
  (overigens, waar dit ‘fenomeen’ tot voor enkele jaren geleden voorbehouden was aan de Randstad en met name de grote en middelgrote steden, is het zich nu als een olievlek over het hele land aan het verspreiden)

  Resumerend; integreren in mijn eigen land…..(hoe krijg je ’t verzonnen) lijkt mij tamelijk ver gezocht en gaat ’t uiteraard niet worden.

  (Onbegrijpelijk trouwens dat dit soort lui een podium krijgen. Beter is een dwangbuis in een psychiatrische kliniek)
  En nee, dit laatste is allerminst grappig bedoeld.

  Liked by 2 people

 3. jackvanderveen // april 2, 2017 om 01:36 //

  Er is maar één oplossing te bedenken, nadat is gebleken dat den hollander en wij zo gefaald hebben in het ons integreren naar onze nieuwe bezetters toe.
  Laten we opnieuw beginnen. Al dat geteisem eruit flikkeren eerst. Dan gaan we breed bediscussiëren welk geteisem we wel toelaten! Lekker niks dus.

  En die achterlijke C(r)ul? Heeft mooi 2,5miljoen euro kunnen inpalmen met toestemming om daarvoor een uitgebreid vooringenomen rapport voor te produceren dat nergens kant nog wal geraakt.
  vertelt alleen over het storingsniveau van de auteur. Een euthanasie zou niet ongewenst zijn.mede gezien uit eigen- alsook uit omgevingsbescherming.

  Like

 4. Misschien kan Mevrouw drs. Crul hier ook een draai aan geven.
  Marokkaanse racisten klappen in groepsverband 2 heren met een seksuele voorkeur die religieus niet wordt geaccepteerd.

  Like

 5. HetZalWelWeer // april 2, 2017 om 14:22 //

  De NOS laat ook weer eens van zijn verzachtende kant zien.

  Door te zeggen dat ze rekening hadden gehouden met 1500 man, terwijl er maar een paar honderd aanwezig zijn op het Malieveld.

  Leuk detail, het gaat hier om de NEE stemmers van Erdogan!
  Ze hadden verwacht dat hier al problemen mee zouden komen, de zogenaamde nette Turken volgens de overheid.

  http://nos.nl/artikel/2166165-veel-politie-bij-protest-tegen-turks-referendum-op-malieveld.html

  Hooligans zijn ook meestal maar met een groepje van 50 tot 100 man.

  Like

 6. HetZalWelWeer // april 2, 2017 om 14:27 //

  @ Bert

  Lange tijd geleden heeft de overheid voor zichzelf een wet ingesteld, die het onmogelijk maakt om de overheid hier aansprakelijk voor te stellen.

  Terwijl het causaal gezien toch echt door de overheid komt.

  Like

 7. C(r)ul is hoogleraar Diversiteit. Om alleen al in zo’n vak les te geven moet je al compleet wereldvreemd zijn. Hoe haalt hij het in zijn hersenloze bol om aan de autochtone bevolking op te dragen dat zij zich meer moeten integreren in de achtelijke culturen van de mohammedaanse lichtgetintiërs.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: