Nieuwsticker

Het is officieel – de NPO wordt een fulltime islampropaganda zender

De cultuur-marxisten van de NPO hebben een concept jaarplan af. Dat maken ze elk jaar, omdat dat werkgelegenheid schept en de uitvreters dan niet linea recta naar de bijstand hoeven waar ze eigenlijk thuishoren. Dat ze elk jaar dezelfde bagger uitzenden en er dus geen enkele noodzaak is om elk jaar met een nieuw plan te komen doet er even niet toe.

Het hele plan is een hoop bla bla. In de Volkskrant schrijft Elma Drayer:

Wel verbaasde ik me over de boodschap die daar pal op volgt: het moet afgelopen zijn met de ‘problematiserende’ berichtgeving rond landgenoten met een migratieachtergrond.

Uit recent ‘kwalitatief’ onderzoek blijkt namelijk dat ‘de journalistieke en opiniërende NPO-programma’s naar hun mening sterk bijdragen aan het negatieve beeld over moslims, de islam, racisme en de landen van herkomst’.

Hee hoo wat ? “de ‘problematiserende’ berichtgeving rond landgenoten met een migratieachtergrond.”

De berichtgeving is inderdaad problematisch. De islam wordt altijd weergegeven als een religie van zonnegeur en maneschijn, madeliefjes en vlindertjes. Bij elke misdaad of wandaad die verricht wordt vanuit islamitisch perspectief, haast de NPO zich altijd er bij te vermelden dat dat niks met islam te maken heeft.

Elke dag brengt de NPO wel weer een moslim in beeld om een positief beeld van islam te schetsen.

Elke dag wordt er gehetzt tegen Rusland, maar commentaar op de veel grotere misstanden in de islamitische wereld moet je met een vergrootglas zoeken. Maar blijkbaar vindt de NPO de eigen propaganda nog niet ver genoeg doorgeslagen en moet het nóg positiever.

“Uit recent ‘kwalitatief’ onderzoek blijkt namelijk dat ‘de journalistieke en opiniërende NPO-programma’s naar hun mening sterk bijdragen aan het negatieve beeld over moslims, de islam, racisme en de landen van herkomst’.”

Eeuh nee, het draagt er hooguit aan bij dat helemaal niemand jullie meer serieus neemt. Het is de NPO die over de terreurmoskee in Eindhoven waar de aanslagen van 9-11 gepland werden, lang nadat dat bekend was, een documentaire maakte: “Mijn moskee is Top.”

De NPO prijst een terreurmoskee aan. What’s next ? De NPO gaat onthoofdingen en geselingen op een vriendelijke wijze verbindend en inclusief voor het voetlicht brengen op de zaterdagavond ?

Islam is terreur, al 1400 jaar, en de NPO kiest schaamteloos de kant van de terreur. In een diepe diepe kerker horen jullie thuis. Smerige Collaborerende misdadigers.

Zelden word ik zo misselijk als van de journalisten van de Staatsomroep.

Doe mee met 5.445 andere volgers

About Fubar (3653 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Het is officieel – de NPO wordt een fulltime islampropaganda zender

  1. Republikein // april 1, 2017 om 12:12 //

    Ze kunnen de vliegende tering krijgen, of was het tiefus?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: