Nieuw

Faith Goldy: How the EU Made Greece a Muslim Ghetto

Het is erger denk ik. Griekenland is bewust ‘getarget’, omdat het de toegangspoort tot Europa is.

 

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Faith Goldy: How the EU Made Greece a Muslim Ghetto

 1. polderboy // april 2, 2017 om 11:00 //

  Denk ik ook, bewust “getarget”.

  De EU bonzen waren al reuze kwaad op ze, toen de Grieken hadden vertelt dat voorgaande regeringen hadden lopen sjoemelen met de cijfers in het nationaal inkomen. I.p.v. enigszins mild te zijn, tegen degene die het kwade nieuws komt brengen, werd de kwaad nieuws brenger “vermoord”, en alle plannen hebben tot gevolg dat het reële inkomen van de Grieken ongeveer 70% is van hetgeen het voorheen was. En van een kale kip kan je weinig plukken, qua terugbetaling, mits je verder wilt slopen. Hoe dan ook, men schijnt het te willen, tot de bodem afbreken, en dan volgens Brussels model geheel opnieuw opbouwen.
  M.a.w. Brussel heeft het BEWUST gewild.

  Tja, en toen men in Brussel eindelijk besefte dat de Arabische lente in Syrië en de Erdogan democratie, heel anders waren, dan dat ze tijdens de thee visites was voorgehouden, was het te laat: Griekenland werd ook nog eens met een invasie geconfronteerd.
  Maar ik heb er vraagtekens bij, of dat ze in Brussel werkelijk zo achterlijk zijn?
  M.a.w. met heeft e.e.a. BEWUST zich zo verder laten ontwikkelen.

  En daar komen we bij wat er in dat Crul onderzoek staat:
  “Although the European Union fosters convergence in social, economic, political and legal terms, its’ member-states are still worlds apart in many aspects.”
  http://www.tiesproject.eu/content/view/20/35/lang,en/
  Intern zal die convergentie nog duren, en het is best prachtig als er een eenheid, op diverse punten en niet alles, ontstaat, in zijn Europese culturele verscheidenheid.
  Dat vereist finesse, en niet slopen van de boel, zoals ze bij Griekenland hebben gedaan, of in buurten in steden is geschied.

  Maar goed, Crul zijn uitspraken bevestigen het al; we hoeven van die lui geen aanpak met finesse te verwachten. Ze slopen alles, mogelijk tot op het bot, als ze maar hun ideologische model kunnen doorvoeren. Geen wonder dat veel mensen avers worden van de EU en dit soort lui.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s