Nieuw

De @PvdA was in minder dan 0,1% van de stembureaus de grootste partij

De PvdA was bij de afgelopen Kamerverkiezingen in slechts 8 van de 9357 stembureaus de grootste partij, allemaal in en rond Amsterdam. Dat is zelfs minder dan Artikel 1 van Sylvana Simons. VVD-partijkrant >>

De PvdA is uitgekotst zoals nog nooit een partij uitgekotst is. En iedereen weet waarom. Daar hoeven geen partij-prominenten dure analyses op los te laten. Immigratie en islam. De partij die het diepst gebukt heeft, wordt het hardst gestraft.

Diezelfde PvdA heeft twee segregatie-partijen gebaard (en die stemmers komen nooit meer terug naar de PvdA, de PvdA is overleden). Frappant niet ? Uit de linies van hen die ‘verbindend en inclusief’ (loze termen gebleken) als kernwaarden beweerden te hebben, splitsen zich twee partijen af die als belangrijkste punt hebben segregatie, de aanval op Nederland, Nederlanders, en onze cultuur en waarden.

Nou wordt er vaak beweerd dat als we een immigratieprobleem hebben dat dat met mensen van de islamitische persuasie is en dat Surinamers veel beter geïntegreerd zijn.

Die 10 zetels die Sylvana verzamelde:

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s