Nieuw

Wordt Macedonië het nieuwe Syrië ?

Al jaren zijn de ogen gericht op de conflicten in Syrië en Libië, waar beide landen verkeren in een alsmaar durende proxy-oorlog. In het westen wordt dit nog gezien als een ver-van-ons-bed-show, maar daar kan wellicht snel verandering in komen. Een soortgelijk conflict als in Syrië broeit namelijk ook op het Europese continent, in een regio waaraan Europa slechte herinneringen heeft. Het verschil met nu is alleen dat er nu een actor meespeelt die tijdens de voormalige Bosnische en Kosovo oorlog nog op amateurniveau acteerde, maar nu behoort tot de profs: Rusland speelt nu ook mee.

De Republiek Macedonië, een land gelegen in het midden van de Balkan in Zuidoost-Europa, is momenteel een kruitvat met alle ingrediënten aanwezig die overeenkomen met het Syrië-conflict, zoals daar zijn: olie(pijpleidingen), etnische minderheden, religie, jihadisten, proxy-eenheden en twee concurrerende (groot)machten die indirect vechten voor regionale macht. Het is nu alleen nog wachten door wie en wanneer de lont zal worden ontstoken.

Valkyries >>

Lieberman voorspelde het in 2010 al:

Lieberman to Macedonia: Jihad coming your way
Foreign minister meets Macedonia PM, shares impressions from South America and Africa visits: Existing data show Balkans are next target for Global Jihad
Foreign Minister Avigdor Lieberman met Tuesday in Jerusalem with Macedonian Prime Minister Nikola Gruevski and other Macedonian ministers, and told them that the Balkan region is clearly the next target for Global Jihad.

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6071 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Wordt Macedonië het nieuwe Syrië ?

 1. VarAway // april 1, 2017 om 00:55 //

  Macedonie?
  Het is al jaren bezig in Kosovo!

  Like

 2. Laat ons hopen dat dit prachtige land gespaard blijft van deze miserie.

  Like

 3. Duchesne // april 1, 2017 om 13:45 //

  De weg van de minste weerstand.

  Bosnie, Kosovo, Macedonie…..het zijn verloren landen. De Islamitische staat heeft hier vrijhavens waar de christelijke wetten en die van de EU enkel in geval van voordeel worden toegepast.Het lijkt me dat Griekenand ingesloten word door moslim landen, en dat een volledige reguliere oorlog in Europa als eerste daar zal plaatsvinden.

  Deze landen zijn nu reeds vrijplaatsen voor extreme moslims, het zijn ook bevoorradingspunten en trainingsentra voor de burgeroorlogen die Europa in de toekomst zullen teisteren, in naam van Islam.

  Europa is te laat om dit lot van burgeroorlogen en onrust nog vredig te keren, de enige vraag is hoe lang ze nog “vrede” kunnen rekken, daarbij in gedachten nemend dat iedere dag Europeese vrede een versterking is voor Islam, in aantal en in kracht, in meer geld en mee inname van gebied. Vrede met de vijand binnen de muren is uitstel van executie, niet een weg naar vrede.

  In sommige Europeese landen word actief politiepersoneel geworven onder allochtonen, met de gedachte dat met het gebruik van een allochtoon een andere allochtoon kan worden gecorrigeerd. Geloof cq sekteverdwazing is niet te corrigeren. Feitelijk is de werving van allochtone agenten een vorm van rascisme, men selecteerd op basis van huidskleur en ras.
  Dit is iets wat logisch is als je het aandeel in de misdaad bekijkt van allochtonen, waar ethnisch profileren ook echt werkt en logisch is. Zijn allochtonen goede politieagenten? Is daar bewijs voor, behalve de vele corruptie en lekkage gevallen…..en waar ligt de loyalitiet van ene Islamitische politieagent als het eropaan komt om christelijke wettennte handhaven? Dat kan niet, dat is vragen om te wrdennvoorgelogen ! Moet je daarom onder die groep gaan werven, om jeslef voor te kunnen houden dat je objectief bent? Er is geen objectieviteit als het gaat om geloof, enkel haat en nijd, moord en doodslag. 2000 jaar geschiedenis hebben dit als een rode draad door alle oorlogen, zelfs door alle vredes heen lopen. Geloof is moord en onderdrukking.

  En dan nog de vraag, als iemand aangifte doet van verkrachting en geweld en de dader beschrijft als noord afrikaan, als zwart, en de agent die aangifte opneemt is dat ook, zal deze dan de aangifte slechter opnemenn of zelfs wegens disciminatie een boete uitschrijven? Gewoon omdat men een machtspositie heeft…

  De gevolgen in zuid Afrika voor de blanken waar ondertussen het grootste deel van de politie zwart is zijn divers, maar veiligheid is er niet meer bij, ook de politie valt blanken aan. Heeft niets met apartheid te maken maar met de machtspositie en de manier waarop macht door verschillende culturen word geconsumeerd. We hebben in onze geschiedenis enkel periodes gehad van vrede en daar welvaart uit voortgebracht, en vooruitgang op vele gebieden zoals gelijke rechten, sociale vangnetten en oudedag voorzieningen. Dit staat op het punt te verdwijnen maar het besef is er niet bij de bevolking. Iedere vrouw in dit land had als ze logisch hadden nagedacht PVV moeten gaan stemmen, omdat de rechtspositie van de vrouw sneuvelt door Islam en de partijen die nu regeren dit toelaten en indirect steunen. Ze stimuleren het zelfs door moslims te plaatsen op functies die ieders belangen moeten behartigen, iets wat niet mogelijk is binnen de Islam. Er is gewoon de moslim en de rest, de honden die dood moeten, de hoeren en de rest van de ongelovigen. Er is geen tussenweg.
  Je vraagt een hond niet te eten terwijl je een stapel rauwe biefstukken voor hem neerlegd. Je vraagt een onmogelijiheid als je dialoog wil met Islam. Beter gezegd, je steekt tijd en moeite in iets dat nooit zal zijn.

  We zijn onze wereld aan het verliezen, en wat ervoor terugkomt is dat waar vele eeuwen strijd voor zijn geweest om ervan af te komen. Islam en vrijheid zijn twee verschillende zaken, net als respect voor vrouwen of het mogen maken van eigen keuzes op alle gebieden van het leven.

  Islam is het einde van vrijheid, en dat is eigenlijk alles wat er nog over te zeggen valt.

  Het is oorlog, oorlog om ons voortbestaan, oorlog om te leven in vrijheid of te bestaan als slaven, als voorwerpen.

  Iedere man, vrouw en kind , ongeacht leeftijd doet er wijs aan zichzelf te leren verdedigen, zowel met als zonder wapens. Iedere ouder met enig gevoel voor verantwoording zorgt dat zijn of haar kinderen NU in staat zijn zichzelf te laten voortbestaan. Je kunt wel fortuinen betalen voor verzekeringen qua gezondheid, verlies van spulen en ouderdom of werkeloosheid, maar de enige verzekering voor de toekomst wat betreft leven is kennis hebben van het gebruik van geweld en het inzien dat geweld de enige optie is tegenover een vijand die geen discussie of ruimte heeft voor andere gedachten of levensinstelling.

  De wereld die onze kinderen erven is er een van waanzin en geweld, men noemt het Islam. Vrede in Islam is totale vernietiging van al het andere, en zelfs dan…..

  Europa zonder grenzen is inderdaad de toekomst, wanneer landen niet langer regeerbaar zullen zijn. En er zal handel zijn, handel in blanke slavinnen van alle leeftijden, voor Islam zijn blanke vrouwen voorwerpen van genot en verachting. Ook hen doe bekeerd zijn, ze worden geduld maar ook niet meer dan dat. Zwakbegaafd is iets dat overal voorkomt, ook bij bekeerde moslims en moslimas…zwakbegaafden zoeken slechts onderdak van een god, eender welke. Het zelf denken en verantwoording nemen voor de eigen persoon is simpelweg teveel. Islam is de meest eenvoudige van het godgebeuren, men hoeft niet te begrijpen of te voelen, men hoeft enkel te erkennnen. De weg van de minste weerstand.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: