Nieuw

Ik kom net ergens achter

Chrystal Clear, Chris, mijn witte herder.

Mijn hond slaapt elke dag minstens 16 uur.

Al het eten wordt voor hem bereid en geserveerd zonder dat het hem een cent kost.
Hij gaat minstens een keer per jaar voor controle naar de dokter en bij gezondheidsklachten krijgt die zo snel mogelijk medische hulp.
Hij woont in een mooie omgeving in een huis wat veel te groot voor hem is en is niet verantwoordelijk voor het onderhoud.
Alles gratis waar die niets voor hoeft te doen.
Als die rotzooi maakt komt er iemand aanrennen die het meteen voor hem opruimt.
Hij praat een vreemde taal die behalve een paar andere honden in de buurt geen mens verstaat.
Hij heeft een grote keuze aan comfortabele plaatsen om neer te strijken om te slapen.
Alle kost en inwoning is gratis en elke dag gaat die regelmatig naar buiten om op zoek te gaan naar vrouwtjes.
Hij leeft als god in Frankrijk terwijl anderen moeten werken om zijn luxeleven te betalen.
Ik zie hem daar lui uitgestrekt op zijn rug op de bank liggen en plotseling dringt het besef bij me door.

Mijn hond is een asielzoeker.

Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

16 Comments on Ik kom net ergens achter

 1. Leuke vergelijking, maar je bent toch niet de weg kwijt in al die tijd dat je daar onder allerlei invloeden in Zweden woont?

  Like

 2. Allerlei invloeden in Zweden? Misschien kan je me dan vertellen waar ik dat kan vinden om eindelijk ook is high te worden.

  Like

 3. gewoon heel lang onder het gat van de hond hangen en blijven inademen LOL

  Like

 4. Ha Rommel ik dacht dat je alles al tot je beschikking had, nou gezien je reactie valt dat dus vies tegen.

  Like

 5. Ik heb ook “twee van die üitvreters ! Ïk êên stoel ,”zij allebei een eigen drie zits bank ! “Maar zij vormen gêên risico voor de buurt kinderen ,”vrouwen ,ôf andermans spulletjes !! Älle refugee “dieren zijn bij mij wêl welkom , voor hên hou ik öpen”huis !!

  Like

 6. HetZalWelWeer // maart 31, 2017 om 23:32 //

  Maar dan wel een hond die zich gedraagd.

  Like

 7. Behalve Zweeds pisbier met tabak uit Hongarije en op zijn tijd een beetje romantiek (neuken) valt er verder geen kick te halen in Zweden. Soms heb ik wel is geluk en krijg bij het hondje uitlaten (die ik opzettelijk los laat lopen) ruzie met een Zweed, die ik dan even lekker kan uitschelden. Daar knap ik ook van op. Helaas gebeurt dat maar zelden. De meeste mensen vermijden me.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // april 1, 2017 om 00:09 //

  Maar gelukkig heb je ons nog ! 🙂

  Like

 9. Is het een islamitische asielzoeker ?

  Like

 10. polderboy // april 1, 2017 om 02:57 //

  Fubar, die islamitische asielzoeker gaat inmiddels naar een groter huis, met zijn net gearriveerde vrouw en drie kinderen, en samen gaan ze geheel gratis verder studeren:
  http://www.npr.org/2017/03/31/522201070/in-germany-a-syrian-refugee-is-reunited-with-his-family
  Daarbij vergeleken komt die hond van Rommel er nogal bekaaid af, lijkt me, want dat regelt hij toch niet allemaal voor de familie van zijn hond.

  Liked by 1 persoon

 11. polderboy // april 1, 2017 om 03:31 //

  Wat ook opvalt in het verhaal:
  “Omar…had left his pregnant wife…and two young daughters in Syria with his parents. He didn’t want them to risk their lives making the dangerous journey with him to Europe.”
  http://www.npr.org/2017/03/31/522201070/in-germany-a-syrian-refugee-is-reunited-with-his-family
  Maar later, toen konden zijn vrouw en kinderen nota bene helemaal alleen zonder zijn bescherming de gevaarlijke reis wel zelf maken? Meest aannemelijke is dus dat het een deserteur is, die zijn familie heeft achtergelaten.

  Dat soort onwaarschijnlijke verhalen las ik ook bij Somaliërs. Zo had eentje, pakweg 25 jaar, het over wel 7000 Euro, die hij aan smokkelaars betaalden, in de Correspondent, of een soortgelijke kwaliteitsbode.
  Maar hoe flik je dat, in een land waar het gemiddelde inkomen 200 Euro nominaal is? De werkelijke levenskosten zijn dusdanig dat die 200 Euro nominaal veel meer waard zijn natuurlijk in lokale koopkracht. Baantje bij de Appie als vakkenvuller, zodat je elk jaar 50 Euro kunt sparen (leeft zuinig van 150 Euro)? Dus dat je in 140 jaar die 7000 Euro hebt gespaard? Dat betekent dat je ruim 100 jaar voor je geboorte reeds stond vakken te vullen?

  Liked by 1 persoon

 12. Qatar, EU, en dat soort bastaards betalen het. het is georganiseerd en geen toeval. Er is een geplande genocide gaande.

  Like

 13. De asielzoeker is in west europa het meest populaire hondenras geworden.
  Let wel, uiteindelijk wordt er oneindig veel mee door gefokt en eindigt het met degeneratie van de gehele populatie.

  Like

 14. Natuurlijk is het georganiseerd en duidelijk geen toeval.

  Liefdadigheid, gefinancierd door de belastingbetaler, wordt gebruikt om de hele kudde moslims richting Europa te manoeuvreren. Het zijn de Amerikaanse NGO’s, humanitaire organisaties, met al hun vertakkingen over de hele wereld die stinkend rijk zijn geworden met allerhande dubieuze opdrachten.
  De levering van vluchtelingen aan Europa zijn niet alleen in handen van kleine weinig bekende liefdadigheidsbewegingen, maar ook wereldberoemde verenigingen zoals de Franse Artsen Zonder Grenzen en de Spaanse Proactiva Open Arms. Ze zorgen niet alleen voor de schepen voor de Libische kust, maar al deze organisaties vertegenwoordigen samen het hele netwerk van georganiseerde en gefinancierde landverhuizing van met name soenitische moslims.
  Liefdadigheid, zoals giro 555 wordt ook gebruikt om de zogenaamde vluchtelingen naar Europa te stimuleren.

  Veel organisaties werken binnen Boats4People campagne, die begon in 2012. Onder de deelnemers zijn er humanitaire organisaties, die al uren voor het vertrek, noodoproepen de wereld inblazen over de verblijfplaats van de vluchtelingen op de Middellandse Zee, zodat ze veilig, bepakt met de volledige briefing, en heel eenvoudig Europa kunnen bereiken.
  Ook Portal “w2eu.info – Welkom in Europa”, publiceert informatie over hoe dit te doen. De site biedt volledige informatie over het immigratie recht en de mogelijkheden en rechten van vluchtelingen in elk van de landen van Europa. Voor degenen die Libië en andere mediterrane landen volgen, worden de gedetailleerde instructies stap voor stap in het Engels, Frans en Arabisch uitgelegd: wat te doen voor, tijdens en na het vertrek…
  En de politieke leiders laten het gewoon gebeuren…
  En de publieke Media, volledig afhankelijk van riante subsidies dus volledig gecontroleerd, is monddood
  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&rurl=translate.google.nl&sl=ru&sp=nmt4&tl=nl&u=http://www.warandpeace.ru/ru/analysis/view/120054/&usg=ALkJrhg2FMsfPsOGZanEK0TcejFIBkepwg

  Like

 15. Feniks // april 1, 2017 om 12:16 //

  Mooie hond, ik heb er ook een, een teef geimporteerd uit Estland.
  Ook eentje die alles gratis krijgt..alleen verwacht ik wel dat ze (gezien d’r genen) daadkrachtig op treedt in geval van………

  Like

 16. Holiday // april 1, 2017 om 13:57 //

  Het is alleen niet te hopen dat je als asielhond bij die islamieten terecht komt, want dan heb je niet zo’n lux leventje zoals jij beschrijft. Sterker nog je zal het niet lang overleven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: