Nieuw

‘Vluchtelingen’ gaan lekker op vakantie in Eritrea

Ze mogen dan een IQ van 65 hebben, dat belet ze niet om Nederland op te lichten en van ons geld hier in een zorgvuldig door ons gemacremeede sociale hangmat af te liggen wachten tot ze genoeg geld opgespaard hebben om in hun thuisland eens lekker de bloemetjes buiten te zetten.

Wie uit Eritrea naar Nederland vlucht, krijgt vrijwel altijd een verblijfsstatus. Eritrea is immers een levensgevaarlijke dictatuur, zeggen hulporganisaties. In werkelijkheid vieren elk jaar tienduizenden Eritrese vluchtelingen onbezorgd vakantie in hun vaderland. Het Eritrese regime is de lachende derde: dat verdient veel geld aan zowel vertrekkende als terugkerende burgers.

Volgens de Eritrese overheid gaat iedere emigrant eens in de vier, vijf jaar terug naar het moederland en zitten de vijftien vluchten die wekelijks op de hoofdstad Asmara vliegen, in de zomer altijd vol. Volgens het regime keren jaarlijks zo’n 60.000 emigranten terug voor de vakantie. Telegraaf >>

Hetzelfde verhaal gaat trouwens op voor vakantievierende Somaliërs, daar belooft de VVD al 14 (veertien)  jaar iets aan te doen:

VEERTIEN jaar geleden beloofde de VVD vakantievierende vluchtelingen aan te pakken – Vandaag weer

Leugens, leugens, leugens. De VVD is het niet van plan en zal het nooit doen. Het zijn praatjes in de hoop dat het volk er in trapt. En reken maar dat naar aanloop van de verkiezingen de VVD heel veel meer van dat soort praatjes rond zal gaan strooien. Want de PvdA en de VVD hebben afgesproken dat de VVD de islam-immigratie-kritische kaart speelt, en dat de PvdA (of Groen Links of D66, of allebei) dan de islam-immigratie-vriendelijke kaart speelt, zodat ze alle kiezers binnen kunnen harken. Ze zijn allemaal van dezelfde pro-islam en pro-EU partij. Ze zijn de dictatuur. Ze hebben ons bezet, en als je het waagt een weerwoord te geven dan roepen ze er een horige rechter bij.

We gaan terug naar 17 mei 2002:

Korthals van Justitie, van de VVD, bezwoer iets aan de vakantievierende Somaliërs te doen:

NRC:

Naamloos.png

Als een krantenbericht niet voldoende is, is een bekentenis dat dan misschien ? Ik heb altijd geleerd dat dat als sluitend bewijs geldt, mits het geen gedwongen bekentenis is. Dit PvdA-campagnemeisje (2013) geeft helemaal zelf op eigen initiatief toe dat ze lekker op vakantie gaat en haar familie ook:

somalie

Sinds 2002 heeft de VVD er geen fuk aan gedaan. De reden is dat de VVD 120% achter de mohammedaanse invasie staat. Maar omdat ze dat niet kunnen verkopen in tegenstelling tot de PvdA, liegt de VVD er altijd op los. Lees verder >>

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6123 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on ‘Vluchtelingen’ gaan lekker op vakantie in Eritrea

  1. Zolang het nog net te goed gaat in Nederland zal de bevolking er niet wakker van liggen. Binnen een paar jaar liggen de kaarten anders maar zijn we te laat. Tijd voor een coup. Als ik die arrogante smoel van Pechtold zie gaan mijn haren recht overeind staan. Wat een ontiegelijke galbak is dat. De bevolking moet de echte agenda van dat Binnenhof tuig eens weten dan beseffen ze misschien hoe ze jaar in jaar uit worden voor gelogen. Zij worden er juist beter van dat dit alles gebeurd. Een democratie is in principe hetzelfde als een dictatuur. Er is niets transparant. Alles onder het mom van staatveiligheid.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Trap die Eritreeërs even terug – dank alvast – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: