Nieuw

Hizb ut-Tahrir in Turkey Calls for Restoring the Caliphate

BESA Center Perspectives Paper No. 435, March 29, 2017

EXECUTIVE SUMMARY: Violence is not the only means by which Islamist groups and individuals hope to expand Islamic influence, establish Islamic governments, and eventually restore the caliphate. In addition to the Islamic State (ISIS) and al-Qaeda, many non-violent, legal groups either overtly or covertly share those aims. “Are they violent or not?” should not be the main question while analyzing Islamist groups or governments. “What is their aim?” is the better question if we are to understand them and take effective precautions. Methods might vary, but the establishment of Islamic rule is the ultimate goal of Islamist ideology.

Recent discussions of jihad or political Islam (or Islamism as it is commonly known) have most often focused on ISIS. But jihad and other efforts towards establishing an Islamic political order are not the exclusive province of ISIS. The expansion and institutionalization of Islam by violent (and non-violent) means is a millenarian tradition and a fundamental goal of Islam from its earliest days. ISIS is just one Islamist organization seeking to re-establish the caliphate…

readmore>>
besacenter
Also published on Zeepertje.com

Last picture indicates what danger this organisation represents. They exist with different deparments in a broad variety of countries worldwide, UK, US, Palestine, Indonesia and so on.

Video Hizb ut Tahrir

Very very very dangerous indeed!

Check their website

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

7 Comments on Hizb ut-Tahrir in Turkey Calls for Restoring the Caliphate

 1. In Duitsland is HuT aangemerkt als een terroristische organisatie. In Nederland niet.

  Liked by 1 persoon

 2. Zitten echt overal

  Like

 3. polderboy // maart 30, 2017 om 23:27 //

  Hier over IS die zich richting Jarablus terugtrekken:
  “How come, for example, that the fleeing Isis men on 26 February appear to have made it to safety in the Turkish-occupied zone? Even more important… where Turkey allowed them to travel to the Syrian town of Jerablus, They included, as we know, Nusrah/al-Qaeda and other Islamist groups whom – so Turkish President Erdogan would have us believe – are also his enemies.”
  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/isis-aleppo-syria-defeated-fighters-leave-crucifixion-stands-scorched-earth-robert-fisk-a7656736.html

  Hizb-ut-Tahrir, IS, Nusra, en vele andere criminelen, Erdogan grossiert in dat tuig.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // maart 31, 2017 om 08:27 //

  Ondertussen bij geenstijl over een Turkse Erdogan fan:
  “De burgemeester zei ‘rot op’ tegen jihadsympathisanten en volgens Saadet was dat een oproep aan álle moslims. Dat wij dat nuanceverschil niet zien is onze schuld.”
  http://www.geenstijl.nl/

  Die nuanceverschillen staan in een land, regio, buurt of straat die onderwerpen wordt, voor zover dat onder de omstandigheden mogelijk is, aan het rechte pad van Allah, enigszins onder druk en dat is een blijvende toestand.
  Want het streven is immers, dat uiteindelijk elke moslim als jihadist, binnen zijn mogelijkheden, meehelpt de juiste waarheid te laten regeren. Allah stelt ook in de Koran dat hij de thuisblijvers ziet, in zijn almacht, die de jihad verzaken, en waarschuwt dat die veel minder beloond zullen worden te zijner tijd.
  Hoe dan ook, jihad veroordelen, is dus terdege alle moslims veroordelen, de thuiszittende moslims die bier drinken en geen zin hebben in de jihad, de echte vrome lui die in een met bommen volgepakte auto op dit moment richting een markt vol ongelovigen scheuren,
  als je de jihad veroordeelt, zeg je in principe tegen alle moslims “rot op”.

  Like

 5. Jihad is een heilige daad en wordt geëist van alle moslims, diegene die daarbij omkomen, zijn verzekerd van paradijselijke beloning… (martelaar dus)

  Like

 6. Turkse fascisten plegen geweld in Brussel en komen er weer mee weg.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/video_turken_djoeken_koerd_wan.html#comments

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: