Nieuw

Fleur Agema #PVV uitgejoeld door de Kamer aangezien ze weer eens de waarheid spreekt

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on Fleur Agema #PVV uitgejoeld door de Kamer aangezien ze weer eens de waarheid spreekt

 1. polderboy // maart 30, 2017 om 08:42 //

  Zit een beetje op middelbare school niveau, dat debat, waarbij ik de interrupties bedoel.

  Agema geeft aan dat er bij rechters, de FNV, en in de twee kamer mensen rondlopen, die in allerlei overheidsposities beleid vormen, om een PVVer van belangrijk werk uit te sluiten.
  Ook de Brusselse ALDE partij (VVD+D66) doet dat publiek. Rutte vindt de PVV bezig met slecht populisme, belachelijk is en dat hun agendapunten te belachelijk zijn om uit te voeren:
  “Hoe wil je dat dan doen, met sharia politie?”

  Daarnaast geeft Agema aan dat dubbele nationaliteit ook je houden aan twee wetten vereist.
  Dat zorgt niet ondenkbeeldig voor conflicten, getuige het spionageschandaal wat nu in Duitsland loopt. Duitse burgers, met een dubbele nationaliteit, worden bespioneerd door andere Duitse burgers met dezelfde nationaliteit, en er worden in hun andere land criminele dossiers aangelegd, waarin ze tot terrorist worden verklaard, i.v.m. hun democratische activiteiten. M.a.w. die twee wetten, die waarden en normen inhouden, en gedrag bepalen, die zijn absoluut van invloed op je democratische proces.
  In casu, zullen mensen zwichten, ze hebben ook familie in Turkije, die in Duitsland een Turkse terrorist als broer of zus hebben bijvoorbeeld. Dus die Duitse broer of zus zal geneigd zijn het democratisch gedrag aan te passen, vanwege de afdreigende repercussies op familie in Turkije.
  Zo ook zal een PVVer zijn stemgedrag aanpassen, en zijn mening, want dat heeft zware repercussies, en wederom wordt het democratische proces beïnvloed.

  Terugkomen op Rutte’s:”Belachelijk, kan niet, shariapolitie, laat me niet lachen…”
  In China wenst men geen halal eisen, die inbreuk maken op andere burgers hun seculiere leven. Daarnaast gaat een wet in om mobiele zwarte tenten en mensen met gezichtsmaskers te verbieden, en ook gaan tuinkabouter uniformen geweerd worden. Simpeler kan niet:
  http://uk.reuters.com/article/uk-china-xinjiang-idUKKBN1710D5?rpc=401&

  Wetten, ook religieuze wetten, die normen en waarden bepalen, en het daaruit voortvloeiende gedrag dus ook, behoren wetgevers te bewaken, omdat ze de samenleving bepalen, en daar hoor je niet van te doen, of dat het vanuit liberaal oogpunt niet mag, kan en ongewenst is. Maar goed, Rutte, die ik laatst hoorde opmerken bij het indienen van moties “Ik denk niet dat Brussel dat pakt” of woorden van gelijke strekking, heeft als opdracht om het parlement in Den Haag haar invloed juist uit te hollen. Hij doet maar, en zeg niet dat ik niet gewaarschuwd heb.

  Liked by 1 persoon

 2. Kleuterschool. Waarom niet gewoon de wet aanpassen die dan zegt dat je alleen in de Kamer komt met alleen en uitsluitend de Nederlandse natuionaliteit en dat minstens 1 van je ouders die ook uitsluitend had en daarvan alle ouders tot 1789.

  Like

 3. Of nog beter een verbod op het uitoefenen van een openbare functie als je een 2e paspoort of nationaliteit hebt of thuis nauwelijks Nederlands spreekt. Behalve Limburgers en Friezen dan.

  Liked by 1 persoon

 4. polderboy // maart 30, 2017 om 14:03 //

  Vrees dat er niks gebeurt, want ik lees net dat Turkse pizza bakkers de fiscus een poets hebben gebakken. Samen met een mattie die intern bij de fiscus werkte, hebben de dubbele paspoorthouders 19.5 miljoen belastinggeld van de fiscus verduisterd richting Turkije. De Turkse poetsen bakkers zeggen nu zelf slachtoffer te zijn van een pizzabakker in Turkije.
  Turkije werkt verder ook niet mee in bij de opsporing:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27907050/__Turkije_struikelblok_roofzaak__.html

  Sinds het akkefietje met die pooier Saban, nu bijna 10 jaar geleden, weten we dat Turkije niet meewerkte bij de opsporing van criminelen en criminele feiten of uitlevering van criminele Turken en dat de regering en Brussel rn tot nu toe geen moer aan deden.

  Nu die dubbele nationaliteiten meer ruimte geven om het land hier finaal te slopen, zal Brussel, die de natiestaten immers zelf ook zo snel mogelijk gesloopt willen zien, er met geen haar op het hoofd aan denken, daar in te grijpen, dus Rutte en het kartel ook niet.

  Liked by 1 persoon

 5. Gerrit Tienkamp // maart 30, 2017 om 17:06 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 6. polderboy // maart 30, 2017 om 17:11 //

  Landelijke Belgisch politicus Yuksel, Turk, wil de Belgische kosten voor beveiliging van winkel trip in Belgie van Wilders, terug hebben van Nederland:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27907979/__Winkeltrip_kost_13.500_euro__.html

  Maar wacht even, is Yuksel niet degene die een Turkse journalist van Zaman voor Feotist wegzette, wat in Turkije betekent dat de journalist een terrorist is en dat Yuksel dus voor 110% een Erdogan bruinhemd is?
  http://www.knack.be/nieuws/belgie/yuksel-noemt-journalist-ozturk-fetoist-ik-viseer-niemand-ik-beschrijf-gewoon-zijn-daden/article-longread-806095.html

  Snel even voor Yuksel een rekening opstellen van het akkefietje in Rotterdam met zijn landgenoten, en bij hem indienen met de vraag of dat hij die bij zijn politieke baas Erdogan kan indienen.

  En Yuksel, doe eens eerlijk, en ga niet in het Belgische parlement hangen, als je stiekem voor een andere politieke baas werkt in een ander land, gluiperig manneke dat ge zijt.

  Liked by 1 persoon

 7. @Breinbrouwsel
  Wet of iets anders invoeren kan alleen als je deze smerige kliek hebt geëlimineerd, hiermee bedoel ik op een andere manier dan politiek deze mensen alle mogelijkheden ontnemen en dit kan alleen als je op het hoogste niveau ingrijpt, hiermee bedoel ik de nazibunker Brussel en de elite orde!
  Daarna pas kan je de lagere ringen aanpakken.

  Liked by 2 people

 8. Ik ken een Yuksel, maar die zat zwaar in de heroine, lijkt me sterk dat het dezelfde is.

  Like

 9. N.E. Derlander // maart 31, 2017 om 00:56 //

  De opmerking van mevrouw Agema (PVV), dat de dubbele paspoorthouders uit Marokko en Turkije wel degelijk afstand kunnen doen, is van groot belang. Het hebben van een dubbel paspoort is immers wettelijk niet toegestaan in Nederland. Lijkt mij een belangrijk punt om te bespreken bij de formatie………..

  Liked by 1 persoon

 10. HetZalWelWeer // maart 31, 2017 om 09:09 //

  De voorzitter van de TK heeft al eens te kennen gegeven, dat wat Kuzu doet niet chique is.

  Kun je nagaan wat de bevolking meemaakt met hun buren van buitenlandse afkomst, want in de TK houdt men zich nog behoorlijk in.

  Liked by 1 persoon

 11. Like

 12. Agema gaat volledig nat. Graus vindt Arib trouwens zo goed zoals gezegd wordt dat Bosma niet meer durfde.

  Like

 13. En wèèr zaten er met hun mobieltje te spelen……inderdaad schooljeugd gedrag.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: