Nieuw

Hoe groter de collaboratie met islam, hoe meer salaris

Bernard Welten die op de knieën ging in de moskee en die de ummah beloofde een eventueel boerkaverbod niet te zullen handhaven is de best betaalde politieadviseur. Hij krijgt 267.000 euro per jaar om de politie van advies te dienen.

Dergelijke collaborateurs werken heus niet tot hun 67ste, maar zorgen dat ze er voor die tijd tussen uit knijpen om dan als adviseur terug te keren bij dezelfde organisatie. Ze vallen dan niet langer onder de WNT (Wet Normering Topinkomens) en hebben geen last meer van de Balkenendenorm die dit soort grote islamitische wegbereiders beperkt in hun salariëring.

Ook oud-korpschef Gerard Bouman streek vorig jaar een riant salaris op van 194.000 euro voor het uitvoeren van Marchouch’ natte droom, een nationale shariapolitie.

Er moeten veel meer agenten komen met een allochtone achtergrond. Zij moeten zeker 25 procent van de nieuwe instroom gaan vormen. ,,Dat is niet een streven, het móet.” Dat zei korpschef Gerard Bouman van de Nationale Politie vandaag tijdens een hoorzitting in de Tweede Kamer.

Een van de manieren waarop Bouman hoopt meer allochtonen binnen te halen, is door de taaltoets te schrappen die alle agenten aan het begin van hun opleiding moeten halen. Hij benadrukte dat agenten ,,in hun hoofd goede politiemensen moeten zijn”. Het beheersen van de Nederlandse taal is belangrijk, maar dat kan volgens hem ook door extra taallessen.

Volgens Bouman probeert de politie al tientallen jaren meer diversiteit binnen de organisatie te krijgen, maar lukt het niet. ,,Het loopt nu zelfs terug. We hebben te veel gedacht dat het wel goed zou komen. Maar het komt niet voor elkaar”, zei hij. ,,We stoppen er nu veel energie in. Het móet gaan lukken.”

AD >>

“de taaltoets te schrappen”

Of u voortaan in het Berbers met de hermandad wilt communiceren.

Hoe zou het deze commissaris vergaan zijn:

 

De politietop laat nu – voor het eerst – weten niet blij te zijn met de vorstelijke salarissen. De korpsleiding houdt zich keurig aan de Wet Normering Topinkomens (WNT), laat ze weten. Maar die wet geldt dan ook alleen voor leden van de korpsleiding. Andere politiemensen, onder wie adviseur Bernard Welten (267.000 euro), vallen buiten de WNT. AD >>

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Hoe groter de collaboratie met islam, hoe meer salaris

 1. Duchesne // maart 29, 2017 om 20:09 //

  …een politiefunctionaris die een verbod niet gaat handhaven of zelfs maar zegt dat niet te doen is zelf wetten aan het maken.
  Gelijk exit Bernard Welten, lijkt me helder en gerechtvaardigd ontslag, werkweigering !

  Like

 2. Waarom denk je dat steeds grotere groepen in de samenleving eigen rechter spelen of willen spelen. Omdat er totaal geen vertrouwen in welke politie functionaris dan ook is. Het enige dat ze kunnen zeggen wanneer je ze verzoekt op te treden is dat je niet mag dreigen.
  Ook groeit het aantal miljonairs per jaar wat ook niet gek is gezien de vorstelijke salarissen van die zakkenvullers in de maatschappij.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // maart 30, 2017 om 00:26 //

  De leus “noblesse oblige” wordt door dit soort lui nogal eens verkeerd geïnterpreteerd.
  Logisch, bij “adel verplicht”, denkt de gemiddelde ambtenaar immers dat hij als zittende machthebber verdiend hetgeen hem als elitair superieur persoon toekomt.
  De werkelijke betekenis van “noblesse oblige” betekent echter “inborst verplicht”, los van de hiërarchie, hetgeen men vindt bij degene die de hogere, vroeger “adellijke principes” genoemd, heeft geïncorporeerd. Deze personen vindt je overal, in alle lagen.

  Daarom zeggen ze ook dat in tijde van oorlog, waar de hiërarchie niet meer is, de leiders uit de bestaande elite veelal absoluut niet de leiders tijdens de oorlog zijn.
  Logisch, dat blijken immers vaak “weggooiertjes” te zijn, die in tijde van vrede op basis van hun hiërarchische plek menen legitiem het recht te hebben, de zakken te kunnen vullen, zoals Welten, zonder “noblesse”.

  Like

 4. trebor2110 // maart 30, 2017 om 01:02 //

  ”. Het beheersen van de Nederlandse taal is belangrijk, maar dat kan volgens hem ook door extra taallessen.

  Ah en wie gaat dat doen dan en wie gaat dat betalen ,wordt voor de extra taallessen zeker een instituut opgericht met als directeur een vriendje van bouman .

  Like

 5. polderboy // maart 30, 2017 om 01:49 //

  Hoe zou het deze commissaris vergaan?
  Nooit wat met dat soort politie gehad. Het soort als Van Riessen is alleen maar bagger wat de boel ophoudt, wat je meezeult in je broek,omdat je geen tijd hebt om te schijten, als je midden in de chaos zit. Een ophoping in je neus, je peutert het eruit en flikkert het weg, het is vies, vol zaken die niet in het eigen organisme thuishoren, Van Riessen.
  Ik zou graag met dat push in een bos gedropt worden, met de opdracht hij of ik.

  Liked by 1 persoon

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Mega-criminaliteit asielzoekers | politie schuift alles onder het moskeetapijt – Fenixx.org
 2. IslamCollaborateur Bouman die de nationale politie wilde islamiseren overleden – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: