Nieuw

“Het kalifaat zal er komen, het is onze belofte aan Allah”

Teruggekeerde Syriëstrijder geeft controversieel interview: “Ik ben geen Belg, ik ben een moslim”

De teruggekeerde Syriëstrijder Michael ‘Younes’ Delefortrie heeft nog eens van zich laten horen. De 28-jarige Antwerpenaar ging in gesprek met de Amerikaanse nieuwszender CNN voor de documentaire ‘ISIS: Behind The Mask’.

Michael ‘Younnes’ Delefortrie trok in december 2013 richting Syrië. Hij is een voormalig kopstuk van Sharia4Belgium. “Ik ben vertrokken wegens de criminele propaganda tegen moslims in België’, zei hij toen. “Ik ben niet geronseld. Iedereen is hier uit overtuiging. We doen dit voor de goede zaak. We willen de islamitische staat hier stabiliseren. We leven allemaal heel sober, zoals op het platteland.”

Hij keerder echter gedes­illusioneerd terug naar België en werd veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijke celstraf. Delefortrie, die nu een bakkerij uitbaat in ­Antwerpen, schreef nadien een boek over zijn bekering, tijd in Syrië en terugkeer. Wat hem een interview in ‘De Afspraak’ op Canvas opleverde, welk na een storm van kritiek offline werd gehaald door de VRT.

Nu zit hij dus in een nieuwe documentaire van CNN, ‘ISIS: Behind The Mask’, die op 31 maart uitgezonden wordt op CNN International. Journaliste Clarissa Ward sprak met Delefortrie. “Ik ben geen Belg, ik ben een moslim”, zegt hij. “Elke moslim ter wereld, met een baard van één centimeter of één meter, moet in het kalifaat geloven.”

Een AK-47 kopen

“Ik ben al jaren bezig met radicalisering en terrorisme”, aldus Ward, die ook wil tonen wat met Syriëstrijders gebeurt als ze naar huis terugkeren. “Spreken met Younnes geeft je een kader omtrent de mentaliteit van Westerse jihadi’s en de complexiteiten en tegenstrijdigheden waarmee ze worstelen”…

readmore>>
nieuwsblad
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on “Het kalifaat zal er komen, het is onze belofte aan Allah”

 1. Ïk vindt dat ,”tegen over “de hoeveelheid “werk”jullie verrichten ! en vooral de “fanatieke wijze waarop ! “Wilders in gebreke blijft !”De eerste keer dat ik “stemde was op Fortuyn ! “Geert ,is “sorry dat ik het zo zeg ! Ëen “slap äftreksel van hem ! “Net als bij “Trump, is vooral “Geert zijn ëigen “grootste “vijand” “Veel “domme uitspraken ! “Kopvodde tax ! “Minder ,Minder ! “Wees tacties ! Strategies ! “Dit zijn “kleine jongens uitspraken !! “Jullie”werk vindt ik “Top !!

  Liked by 1 persoon

 2. @ Zeepertje

  kijk even in de redactiekroeg.

  Like

 3. Je moet een Belg niet kruisen met een geit.

  Like

 4. skeeter // maart 29, 2017 om 20:24 //

  Penguin boekjes voor kinderen, kunnen niet vroeg genoeg beginnen om de prille hersentjes finaal in de grond te stampen en voor eeuwig vernield te hebben.

  https://www.therebel.media/pro_hijab_children_s_book_sends_disturbing_messages_to_muslim_and_non_muslim_girls

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s