Nieuw

#giro555. . . NEE, doe mij maar ’n patatje oorlog

Ja, het volk laat zich weer lekker in de luren leggen door de meest vreselijke shots van zielugguh kindertjes die kermend de armpjes gemeten worden en steevast ondermaats blijken qua gewicht. Niet één, maar hordes van die broedmachines slepend met hun kroost, rollen aan onze ogen voorbij. Effe wat close-ups van een uitgemergeld lijfje om vervolgens de lens te richten op de totaal desperate moeder die alleen maar wanhopig hoeft te staren in die camera. We zijn weer verkocht en kennelijk zijn er weinigen die even nadenken over de situatie, los van de indoctrinatie door het publieke bestel. De vergiftiging door bv NPO, waarbij BN-ers zich in al dit leed maar al te graag van hun goede kant laten zien, is door de beelden reeds binnengedrongen bij u. Ik heb mij zelfs moedig door een pop-up heen moeten slaan die ik ongevraagd in m’n bakkes kreeg bij het streamen van een politiek-24 uitzending.

Het gaat dit keer, net als zovele keren daarvoor, om hongersnood. Hongersnood in Jemen, Somalië, Zuid-Soedan en Nigeria. Stuk voor stuk landen met een tamelijk superieur islamgehalte. Daar gaat het al mis. Denkt u werkelijk dat wanneer westelijke naties, veelal met christelijke roots, in een dergelijke situatie verzeild zouden raken, dat er ook maar één islamitisch land zou zijn dat geeft om niet? De zakat is dan wel een verplichting maar die is dan ook voor de armen, en wel uitsluitend de armen van de mede-gelovigen. Zo heeft Allah besloten in dat boekie. Sterker nog, u bent niet eens een mens voor de moslim wanneer u niet een islamiet bent, u bent minder dan een beest. Bron hiervoor is overigens de koran zelluf!

Maar even los van die verderfelijke ideologie zijn er nog wat zaken die reden geven om niet te geven aan zo’n bedelactie. Foute corrupte regeringen die met het geld toch echt andere plannen hebben, neem de olieindustrie in Nigeria waar miljarden verdampen of het regime van Zuid-Soedan, de milities als bijvoorbeeld het nichtje van ISIS genaamd Al-Shabaab of Boko-Haram, geen lieverdjes die altijd garant staan voor bloedvergieten. Of Jemen in oorlog met eigen mensen die aangevallen worden. En natuurlijk hulpverleners van verschillende UN vertakkingen die worden afgeperst. Deze week werd bekend dat per aid-worker 10.000 euries geschokt moest worden om binnen te komen voor hulp. Ook zijn er afgelopen week 6 hulpverleners afgeknald in een hinderlaag. Bepaalde goedmensen zorgen in zichzelf al voor een weigering tot wat-dan-ook!

En dan de top van die do-good-ers, die moet ook gefinancierd worden want zeg nou zelluf… Aan deze industrie kan wel heul veul geld verdiend worden en dat laten de dames heren toppertjes Artsen zonder grenzen, Unicef of Rode Kruis zich niet afpakken. Om er maar een paar te noemen. Dus of u effe wilt schokken als er vanavond bij u aan de deur met de bus gerammeld wordt. Dit ook omdat de mensen uit eerder genoemde landen niet de capaciteit hebben -ze hebben gemiddeld nu eenmaal een lager IQ- om enigszins visionair te denken. De gebieden van Afrika hebben één van de hoogste geboorte ratio’s ter wereld. De aarde nivelleert zelf, daar waar het gaat om overbevolking. Een gebied dat niet geschikt is om te leven dunt zichzelf uit, het is een natuurlijk proces.

De relatie tussen dat enerzijds en de overmatige fok anderzijds bijten elkaar. In het Westen zegt men, in het christelijk spectrum; “De mens wikt, God beschikt” maar daar hebben ze in de zandbak iets anders van gemaakt; “Afrika fokt, u schokt.” Bent u van het wik-beschik type, dan kunt u uw geweten ras afkopen door wat duiten in die rammelbus te flikkeren enne, van elke eurie zal er best een paar cent aankomen…

Nou, ik ga een frietje eten, patat oorlog. Lekkurrr

ps. Nog heel even; Lig er alstublieft niet wakker van want er komen nog genoeg van dergelijke kindertjes onze kant op, daar heeft u immers zelluf voor gekozen een paar weken terug…

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.366 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

50 Comments on #giro555. . . NEE, doe mij maar ’n patatje oorlog

 1. Er is geen hongersnood die wordt kunstmatig gecreeerd en als je die op wil lossen dan moet je niet met een collecte bus gaan lopen of giro 555 roepen .
  Nee dan ga je met de hermandad naar de beurs en arresteer je het hele zootje.
  Inclusief die NPO propaganda hufters .
  Er wordt jaarlijks genoeg voedsel geproduceerd om de gehele wereld tot twee keer toe te vreten te geven.
  De genocide plegers zitten op de beurs en kunnen ongestraf doorgaan kijkt u even mee .
  (De handel in honger)

  Liked by 1 persoon

 2. Heb zonet ook Giro555 de huid vol gescholden. Ik herhaal het met liefde nog even.

  Liked by 1 persoon

 3. Waarom ontwikkelingshulp niet werkt en hoe Afrika zich wel kan ontwikkelen

  Ondanks de (deels) goede bedoelingen heeft ontwikkelingshulp negatieve bijeffecten die sterker zijn dan de intenties. Na 60 jaar en 2,3 biljoen dollar verder neemt internationaal de roep toe om alternatieve wegen te bewandelen. Deel één van een serie over de economische ontwikkeling van Afrika.

  Door Arjen Nijeboer

  Zestig jaar ontwikkelingshulp

  Ontwikkelingshulp aan Derde-Wereldlanden wordt al sinds 1950 gegeven. De bedragen zijn niet gering. Alleen de structurele ontwikkelingshulp van regering aan regering (in het jargon Official Development Assistance of ODA) bedroeg de afgelopen 5 decennia zo’n 2.3 biljoen dollar. Afrika kreeg hiervan relatief het grootste deel: ruim 1 biljoen ofwel 1.000.000 miljoen dollar. Momenteel bedraag ODA zo’n 100 miljard dollar per jaar, waarvan 50 miljard voor Afrika. Naast de ODA wordt ook nog structurele hulp van private organisaties als Novib en noodhulp onderscheiden. Van 1998 tot 2006 gaf de Nederlandse overheid zes miljard euro uit aan hulp (naast nog 4 miljard door Nederlandse particulieren).

  http://www.arjennijeboer.nl/artikelen/waarom-ontwikkelingshulp-niet-werkt-en-hoe-afrika-zich-wel-kan-ontwikkelen/

  Overigens kom ik op 3000 miljard, ipv 2.3 biljoen:

  ” In 2007 gaven de 22 landen die lid zijn van de OESO 103,6 miljard dollar aan ontwikkelingshulp. Bron wikipedia
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Ontwikkelingshulp_door_Nederland
  Eeuhm. Geëxtrapoleerd naar een periode van 30 jaar is dat dus ruim 3000 miljard. En dat zijn dan nog alleen de OESO landen. En private iniatieven zijn hier niet in meegenomen.’

  Liked by 2 people

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 29, 2017 om 23:26 //

  In principe ben ik het volledig eens met Zeepertje, daarbij geef ik en velen met mij al via de belasting en de daar weer uit voortkomende ‘ontwikkelingshulp’ al mee aan hulp en dus zou ik me niet schuldig hoeven voelen dat ik daarnaast niet meer doe. Nee ik geef dus niks aan 555. Dat wil echter niet zeggen dat het me niet moeilijk valt bij het zien van die kindertjes, ze hebben zelf niet om het leven gevraagd en hebben geen schuld aan het wangedrag van volwassenen. De lijst met salarissen leert me echter weer dat het een juiste keus is om niet mee te gaan in de waan van de dag.

  Liked by 2 people

 5. Liked by 1 persoon

 6. Republikein // maart 30, 2017 om 00:23 //

  Binnenkort paniek omdat het doel, veel, heel veel geld, niet werd gehaald.
  Het viel allemaal tegen en nu is het land in diepe rouw.
  Een vooruitblik op de wrange toestand in Nederland, weg met die Wilders.

  Liked by 1 persoon

 7. Republikein // maart 30, 2017 om 00:34 //

  Ook gezien? Hoe acteur Frank Lammers zonder winkelwagentje van Jumbo in Nigeria rondhuppelde? Nee, niet om zijn smile te discoveren, maar om even te zien hoe het ervoor stond met de honger in dat land. Jolig met schreeuwende koters in de weer tot ie vernam wat die koters schreeuwden: “we hebben honger”. Genant. Frankie doet als lid van de BN-populatie in Nederland al een tijdje beroep op ons om poen te geven aan Giro555.
  https://www.stelling.nl/kleintje/actueel/10931-soros-sores-004

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // maart 30, 2017 om 00:39 //

  Een Yank spreekt over biljoen en wij over miljard.
  Overigens, nog niet zolang geleden werd het eten van insecten gepromoot.
  We horen er niks meer over.

  Like

 9. Zullen wel opgegeten zijn door die hongernegers.

  Liked by 1 persoon

 10. Biljoen is ook een NL woord en = 1000 miljard.

  Mijn genoemde 3000 miljard is dus meer dan de 2,3 biljoen in het aangehaalde artikel.

  Het Nederlandse biljoen is 1000 keer meer dan het Amerikaanse billion.

  Liked by 1 persoon

 11. Republikein // maart 30, 2017 om 00:57 //

  Ze vreten alles kaal, net sprinkhanen.
  Het lijkt wel bijbels.

  Liked by 1 persoon

 12. Republikein // maart 30, 2017 om 00:58 //

  Yep, ik had met excuus al gecorrigeerd, kwam er niet doorheen.

  Liked by 1 persoon

 13. trebor2110 // maart 30, 2017 om 01:46 //

  We geven ze vreten en als ze volgevreten zijn komen ze hier naartoe

  Liked by 2 people

 14. trebor2110 // maart 30, 2017 om 01:54 //

  Liked by 1 persoon

 15. trebor2110 // maart 30, 2017 om 01:55 //

  Like

 16. 0.35

  Zit die Rutte daar nou met twee mobieltjes ?

  De enige mensen die ik ken die meerdere mobieltjes hebben zijn druksdealers …

  Liked by 3 people

 17. skeeter // maart 30, 2017 om 03:52 //

  20 jaar Fub, kan het ook in 2?
  Als je letterlijk alle hulp opzegt is het zo gebeurt met de honger negertjes, een maand en het zal er stinken van hier tot tokyo van de rottende kadavers.

  Liked by 1 persoon

 18. skeeter // maart 30, 2017 om 04:12 //

  Kijk ze brengen je gratis foto’s
  https://www.therebel.media/the_day_antifa_came_to_visit

  Like

 19. bedonderde burger nr 16.000.001 // maart 30, 2017 om 08:27 //

  Ik sluit aan

  Goede doelen

  Misschien een ideetje voor de Peter R de Vriesen en kapitalistische aanhang: geven jullie eens de volledige belastingaftrek voor de optrekjes van tonnen of miljoenen waar jullie gezien jullie inkomen moreel geen recht op hebben. Het is raar verdeeld in dit land, een huur vanaf pakweg 700 euro per maand of een lagere, maar dan een inkomen van meer dan het minimumloon, of dit in combinatie met een klein vermogen en naar huursubsidie kan je fluiten. Armen kunnen de huur niet meer betalen en rijken hun kastelen en villa’s worden gefinancierd.

  Hoor ik ooit de socialisten uit Brabant hierover? Ben je gek, die ontvangen zelf ook belastingaftrek voor hun villa’s waar ze op zondagmiddag de tuindeuren van openen om hun buren te laten genieten van het aso gedrag van deze nieuwe rijken. Inkomens van tonnen per jaar, vermogens van miljoenen en een huis met een hypotheek tot 2 miljoen en de belastingdienst vergoed braaf op jaarbasis al die miljonairs meer dan een uitkeringsgerechtigde jaarlijks ontvangt om van in leven te blijven. Dit land stinkt aan alle kanten.

  Dus ik trap er niet meer in. Ik deed dit vroeger wel, gaf mijn volledige vakantiegeld weg aan Bangla Desh, gaf 10 procent van mijn maandinkomen een jaar lang aan Roemenië, om hiermee eigenlijk een aantal geldgeile socialisten als directeuren van ‘goede doelen’ instellingen hun salaris mee te helpen financieren. Maar niet meer: Go sit on your finger and fuck yourself, scum of the earth. Doei De Vries en hebzuchtige aanhang, ik trap er niet meer in. Geven jullie als nieuwe rijken maar eens echt, jullie de Nieuwkerken, Leeuwen, Timmerfransen, Roemers, Klavers, Pauwen en aanverwanten met vakantiehuisjes in Suriname en op de Antillen, in Thailand of in Zuid Afrika, terwijl armen straks massaal hun etagehuisjes worden uitgeschopt.

  Geef eens eenmalig die belastingaftrek bijvoorbeeld, waar jullie moreel gezien geen recht op hebben. Maar je krijgt het gewoon nietwaar, zo is de wet nu eenmaal, daar kan jij als miljonair toch niets aan doen, dus steek je het in je diepe zak. Die revolutie SP, die komt zodirect van de rechterkant, zeker niet van jullie soort verraderlijk namaaklinks in dienst bij reactionaire geldbaronnen, die iedereen die links was inmiddels naar rechts heeft gejaagd als enkel plucheklevers die geen plucheklevers zou worden. Een actiepartij had die nu tandeloze SP tijger moeten blijven. Jullie hebben niets meer betekend vanaf de dag dat jullie perse in dat parlement moesten gaan zitten. Jullie hebben enkel jullie eigen posities verbeterd. Wauw, complimenten, maar daar hadden we de PvdA toch al voor? Nepotisme? Meritocratie? Oligarchie? Klinkt dit bekend? Of zijn jullie nog verder heen dan ik al dacht? Jullie stinken!

  Ach wat ben ik als boze ouwe man weer negatief. Zeker. Natuurlijk. Helemaal. Mee. Eens. Wat een onderbuikgevoelens weer. Die kampementen? Schiet het al op? Dan kan ik worden heropgevoed, helemaal naar jullie anti socialistische, pro Stalinistische DDR wens.

  Aanvulling: Van mij mag iedereen in kasten van huizen, villa’s en kastelen wonen en stinkend rijk zijn. Op zich geen probleem, maar kom mij niet aan met verhalen over sociaal zijn, kom mij niet vertellen dat zaken in Nederland op basis van rechtsgelijkheid plaatsvinden en ga niet proberen mij voor jullie karretjes te spannen. Wat info die iedereen op internet kan vinden: Als een huurder meer dan 35.739 euro aan inkomen heeft, is huursubsidie niet aan de orde, en ook niet als de woning een huur boven 710 euro per maand heeft. Bij een eigen vermogen van boven 24.437 euro is huursubsidie ook niet aan de orde.

  En hoe zit dit met de koopsector? Hoge inkomens hebben de hoogste baten bij de aftrekmogelijkheid. Deze huizenbezitters hebben niet alleen een hoger percentage aan teruggave, maar doordat ze een hogere hypotheek kunnen krijgen gaat het ook om hogere bedragen. De hypotheekrente voor een hypotheek van 2 miljoen euro is namelijk ook nog steeds volledig aftrekbaar. Uitgaande van een hypotheekrente van 5% kan de teruggave bij een hypotheek van 2 miljoen euro en bij belastingschijf van 52%: dik 50.000 euro zijn. Dit is 4 x het bedrag dat een alleenstaande in de bijstand op jaarbasis ontvangt, en die woont dan ook nog eens meestal in een getto waar het leven ongezond is. En zo betaalt die armoedlijder in de sociale huurwoning mee aan villa’s van de superrijken.

  Dus wie parasiteert op wie? Ja, dit is het hypocriete Nederland van de PvdA en andere linkse partijen die het altijd zo voor de gewone man en vrouw hebben opgenomen. De rijken, die het zelf kunnen betalen, worden rijker gemaakt en de armen mogen stikken en zo houden ze ook de woningmarkt lekker op slot, want dat is goed voor die rijken hun superoverwaarde, dream on suckers die weer op dat links hebben gestemd.

  Liked by 2 people

 20. Had ze voorbij zien rollen…

  Like

 21. bedonderde burger nr 16.000.001 // maart 30, 2017 om 08:42 //

  Als 1000 van dit soort miljonairs die teruggave van 50 duizend voor slechts een jaar zouden overmaken is er in een keer 50 miljoen binnen. Goed idee De Vries? Doe je mee?

  Liked by 3 people

 22. Korans zijn heel voedzaam, mits goed gebakken.

  Liked by 1 persoon

 23. polderboy // maart 30, 2017 om 09:18 //

  Sinds de ontkerking bleef de behoefte bestaan natuurlijk. De commercie ruikt dat. Zo een moderne Jezus, die messias Henk Franken, roeit toch maar 371 duizend Euries binnen met zijn preken.

  Liked by 1 persoon

 24. Ouwe lijstjes: Liesbeth van Tongeren zit al sinds 2010 in de Tweede Kamer.
  Een zeperd van zeperdje.

  Like

 25. En zo blijf je altijd lieden als @Krelis houden die de essentie van een verhaal missen…

  Liked by 2 people

 26. Republikein // maart 30, 2017 om 12:17 //

  Te groot voor servet en te klein voor tafellaken.
  Prijscompensatie voor werknemers?
  Jullie weten toch wel dat de prijs van eerste levensbehoeften voor boven ons gestelden hoger is dan voor Henk en Ingrid?
  Slechts drie fondsen hebben mijn voorkeur, de ik, mezelluf en m’n eiguh fondsen zijn altijd mijn favorieten geweest.

  Liked by 1 persoon

 27. Republikein // maart 30, 2017 om 13:34 //

  Het leven knelt als een dwangbuis, en je ontkomt er niet aan, pompen of verzuipen.
  Vrijdag is de enige dag dat ik voor mezelf werk, de andere dagen zijn nutiig en van dienst voor anderen, opvreters genoeg.
  Gelukkig is het morgen vrijdag, en volgende week ook, enz.
  Voor je het weet zit je weer midden in de Zwarte Pieten discussie, de tijd bestaat niet, is een duivelse uitvinding.
  Iets vrolijks dan maar.

  Like

 28. Republikein // maart 30, 2017 om 13:37 //

  Dat was de dodenmars, die stond er al.
  De bedoeling was deze:

  Like

 29. Marianne // maart 30, 2017 om 17:37 //

  “christelijke” regimes in Zuid-Soedan en Eritrea zijn 100% verantwoordelijk voor de situatie aldaar. Dat weten we al 3 jaar en we hebben niet ingegrepen. Elimineer zulke nepleiders bijtijds.

  Liked by 1 persoon

 30. jennefer // maart 30, 2017 om 18:08 //

  http://www.netwerk24.com/Nuus/Onderwys/syfers-oor-swangerskap-op-laerskool-skok-20170326
  Als je de boeren van het land af wilt duwen, krijg je binnenkort nog 70 miljoen honger mensen erby. Als meisjes van 9 al babies krijgen want werk is hier niet en kinderuitkering wel, krijg je er so 100 miljoen by

  Like

 31. HetZalWelWeer // maart 30, 2017 om 19:11 //

  Klaas Knot zegt; “de hand op de knip houden”.

  Like

 32. Nog ff en die islamieten en afrikanen ( als t niet al dezelfde soort crimies zijn ) hebben met hun leuter de wereld welhaast vernietigd en die linkse gekken maar lopen demonstreren tegen atoomwapens.

  Like

 33. In dit geval zeker…

  Like

 34. Ja @Bert, fokken zijn ze erg bedreven in, sowieso in functionele zin…

  Like

 35. Zolang er met niet 1 enkel woord gerept wordt over het feit dat de decennia lange op linkse leest geschoeide zg. ‘ontwikkelingshulp’ is uitgedraaid op ontwrichtingshulp en in belangrijke mate mede heeft bijgedrage aan de gigantische bevolkingsexplosie op dit continent (in grofweg 50 jaar van 200 mljn naar 1.15 miljard) én hoe die terug te brengen, waar men van de ene aldanniet geënsceneerde ramp tw. burgeroorlog verder rent naar het volgende voedseltekort én weer terug, waar regeringen zitten die van criminaliteit en corrruptie aan elkaar hangen, geld uit het Westen geschonken in verkeerde zakken verdwijnt, waar (hetgeen overigens alleen voor de gulle ‘giro555 gevers’ nog een geheim schijnt te zijn) het aan de geeuw-honger liggen van de bevolking minder belangrijk schijnt te zijn dan als regime niet te kunnen beschikken over het modernste wapentuig om op die manier elkaar te kunnen afslachten etc etc,…………. spreken we af en dat vanaf nu iedere zg ‘hulpactie’ achterwege te laten.
  De linkse gutmensch (met name groot in oa. het begrip waanzin tot normaliteit verheffen) is toch altijd zo in de weer met ‘moeder natuur en milieu” (?),….welaan laat moeder natuur in dit geval in afrika, haar gang gaan. Diezelfde ‘moeder natuur’ nl. zorgt er van oudsher én op haar ‘eigen’ manier voor dat een bepaald -levensvatbaar- evenwicht in stand blijft. Voor al diegenen nu die de ‘echte’ natuur “wreed” en onmenselijk vinden,….geldt; welcome in the real world!

  Ook op dit gebied is weer bewezen, alles wat links met haar klauwen ‘aanraakt’ ontaardt vroeg of laat in een vreselijke ramp.

  Links is als drugs, laat het begaan en het maakt alles kapot wat je lief is!

  Liked by 2 people

 36. Probeerde dit buitengewoon interessante artikel op Facebook te plaatsen maar helaas de waarheid mag daar niet gezien worden
  Dit is gewoon keiharde censuur schandalig

  Like

 37. Zelf-nivellerend ja

  Like

 38. @Ron Vreemd want ik heb t toch echt vanuit twee hoeken fb opgetrapt…

  Like

 39. Op twitter ook al iemand die tegen me begon te zeuren dat die lijst met salarissen van goede doelen oud was.

  Ja en ? Zijn de salarissen al gehalveerd dan ?

  Blijkbaar ontgaat die mensen het punt.

  Like

 40. Ja, had ook zo’n antwoord gegeven aan iemand dat ie de essentie mist van t stukkie… Schiet je effe een meer recente toe via DM

  Like

 41. Like

 42. HetZalWelWeer // maart 31, 2017 om 09:18 //

  Tuurlijk faalt ontwikkelingshulp keer op keer, anders kan het spelletje niet keer op keer opnieuw gespeeld worden en wie zou daar nu wijzer van worden?

  Like

 43. paste die https er onderin maar bij @Fub, of link on “foute regimes”, ik kan r niet meer bij..

  Like

 44. Het volk is zo naïef…

  Like

 45. Republikein // maart 31, 2017 om 12:07 //

  Nederland heeft sinds vanochtend met Willem-Alexander een nieuwe koning, maar de nieuwe Nederlandse vorst moet in zijn koninkrijk wel nog drie andere koningen dulden: een glaszetter, een werkloze bouwvakker bouwvakker en een vastgoedmagnaat mogen zich ook koning van een Ghanees dorp noemen.

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20130430_00561666

  Like

 46. Republikein // maart 31, 2017 om 12:16 //

  Like

 47. LOL, schijtturk ja

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: