Nieuw

Eten hun nageboorte op – nieuwe trend onder raar vrouwvolk

Er is een nieuwe trend ontstaan onder vrouwen: het eten van de placenta na de bevalling. Ook beroemde vrouwen gaan meedoen.

– In onze cultuur wordt de moederkoek als afval gezien, een bijproduct wat wordt weggegooid, zegt Rannveig Stefánsdóttir.

Ze heeft 17 moederkoeken van vrouwen in Skåne gestoomd en gedroogd, en is van mening dat de moederkoek fantastisch is en het verdient om met zorg te worden behandeld.

Rannveig Stefánsdóttir biedt zich bij vrouwen aan om na de geboorte van hun kind zorg te dragen voor hun moederkoek. Daarna reinigt ze het, stoomt het, en droogt het in een zogenoemde paddenstoeldroger. Waarna de moederkoek afbrokkelt en tot een poedervorm overgaat.

Toen Stefánsdóttir haar eigen dochter had gebaard nam ze een flinke hap van de rauwe placenta, zegt ze. Het was zacht en makkelijk te kauwen, maar had veel ijzersmaak.

Het eten van de placenta is ook een trend die bij veel beroemdheden in de mode komt.

De Zweedse yoga-instructrice Rachel Bråthén, die onder de naam “Yoga Girl” bekend staat, met twee miljoen volgers op Instagram, is onlangs van haar eerste kind bevallen en heeft toen bekend gemaakt dat ze haar eigen placenta heeft opgegeten. Veel andere vrouwen zijn van plan hetzelfde te doen, met inbegrip van Kim en Kourtney Kardashian.

Door het eten van de moederkoek willen de vrouwen een ode brengen aan hetgeen wat voedingstof geeft aan het kind.

Bron:

http://www.sydsvenskan.se/2017-03-28/att-ata-moderkakan-ar-en-hyllning-till-det-som-gett-barnet-naring

http://www.friatider.se/ta-sin-moderkaka-ny-trend-bland-k-ndisar

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (3927 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

21 Comments on Eten hun nageboorte op – nieuwe trend onder raar vrouwvolk

 1. trebor2110 // maart 29, 2017 om 00:16 //

  ach ja

  Like

 2. En natuurlijk is deze mafkezerij weer is in Zweden begonnen.

  Like

 3. Hahaha, ik zou haast zeggen, aan de pik zuigen en doorslikken is veel gezonder ( veel verser kan je het niet krijgen ), maar zo bedoel ik het niet.

  Like


 4. daar kan geen placentaburger tegen op.

  Like

 5. Een jaar of tien vijftien geleden was ik getuige bij een huwelijk. Ik had ze nog gewaarschuwd, maar dat mocht niet baten. Inmiddels is de vechtscheiding al weer een jaar of wat geleden.

  Die kregen voor de scheiding nog een kindje en de placenta werd begraven in de tuin en er werd een roos en een jasmijn boven op geplant. Ook de twee namen van het kindje, omdat die zowel in het Engels (moeder) als Nederlands (vader) uitgesproken konden worden.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // maart 29, 2017 om 00:55 //

  Waarschijnlijk valt er natuurkundig wel wat voor te zeggen, er zijn meerdere diersoorten die het doen maar je zou natuurlijk ook kunnen zeggen dat we dat stadium ontgroeid zijn. Mijn advies? Niet doen, het is een stap terug op de ladder van evolutie.

  Like

 7. Rond 632 schijnt het uitermate populair te zijn geweest, met desastreuze gevolgen.

  Liked by 1 persoon

 8. Binnenkort bij Dobben op de Rembrandtplein, broodje warm baarmoeder met satésaus.

  Like

 9. Dat wordt een hardloper, we wachten op de snuifbare versie.

  Like

 10. rommel // maart 29, 2017 om 01:31

  Binnenkort bij Dobben op de Rembrandtplein, broodje warm baarmoeder met satésaus.
  ———-

  Met saus van menstruatie bloed, want waarom zou je dat weggooien als je het ook over je placenta kan smeren alvorens het op te smikkelen.

  Like

 11. Ik wil niet veel zeggen om het nog erger te maken dan het is, maar die moederkoek doet me sterk denken aan die facehugger in de film Alien. En dan zie je bovendien ook nog iets in het midden van het monster wat een grote gelijkenis heeft met een open vagina. De trek om te neuken gaat op deze manier er snel vanaf.

  Like

 12. En eerlijk gezegd kunnen we als mannen onder elkaar niet ontkennen dat de vagina van dichtbij er best wel een beetje eng uitziet. Het ziet eruit als een schotwond van een .50.

  Liked by 1 persoon

 13. Je moederkoek opeten. Dat lijkt me nou echt iets voor Joke Kaviaar. Dan kan ze gelijk een glaasje van haar maanstonde-bloed erbij drinken.

  Like

 14. Ik raad iedereen af om de bevalling van je vrouw bij te wonen. Als je dat eenmaal hebt gezien ben je voor minstens een jaar impotent. Afschuwelijk. In de verloskamer gebeuren kutdingen die je liever niet wil zien. Ik kan met trots vermelden dat ik tijdens de bevalling van mijn vrouw van me stokje ben gegaan. Ik kon het niet meer aanzien. Wat een nachtmerrie. Ik was liever in de wachtkamer achtergebleven om met een sigaar te wachten totdat mijn zaadlozing op de wereld kwam. Maar dat mocht niet. Ik werd gedwongen mee te doen aan de perskrampen van het hoofdje wat door de vagina verscheen. En daarna moest ik ook nog is de navelstreng doorknippen. Dat werd me teveel, en draaide de knop om en ging alles op zwart.

  Like

 15. skeeter // maart 29, 2017 om 06:01 //

  Koeien vreten hun eigen nageboorte op.
  Niet zo vreemd dan als een vrouw hiervoor “cow” uitgemaakt wordt.
  Veelal gaat het samen met overgewicht of eet gewoonten.

  Like

 16. @Johan Joke Kaviaar kan even niet ze is gedwongen opgenomen in een inrichting ………. geen grap wel grappig 🙂 lmao .
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2008/07/geenstijl_op_de_barricade_free.html

  Like

 17. ieznogoedh // maart 29, 2017 om 19:28 //

  Door het eten van de moederkoek willen de vrouwen een ode brengen aan hetgeen wat voedingstof geeft aan het kind.

  Nou, dan bij de vader van je kind elke dag zijn zaad slurpen als ode aan hetgeen je in blijde verwachten heeft doen geraken?

  Enfin, er zijn dieren die dat wel doen en gezien het feit dat we in Europa zo ongeveer na een 180 graden draai de terugtocht op de weg van de evolutie hebben aanvaard (daartoe vooral aangezet door al die achterlijke niewe “mede”landers), kan dit er ook nog wel bij.

  Like

 18. Duchesne // maart 29, 2017 om 19:58 //

  Geweldig! Als alle moslim vrouwen dat nu doen loopt het aantal misloms danig terug, tenzij ze het verschil tussen kuiken en nest toch kunnen zien….hoewel ik na het zien van de foto bovenaan het artikel en wst er verder op de site staat vertrouwen heb in een afnemende hoeveelheid mislams. Als de placenta nou nog kon lopen had het vermoedelijk ook nog stemrecht.

  Waar ik vandaan kom is de placenta na de geboorte voor de hond des huizes, mits deze de baby niet bijt na de geboorte als het even in de mand word gelegd. Eenmaal de baby geacepteerd is de hond de beste oppas die er is…

  Als we even wachten gaan de linkse vrouwen straks ook over op baby kauwen etc, komt het ook nog goed met de ondergang van groen facistisch…

  Dit is een onderwerp waar ik vast een heel verhaal van kan maken, maar we gaan douchen met de vrouw en straks kennis maken met een ander leuk stel dat kan ontvangen voor vpr en dp en ddp en mvmv en sm en tzt vpmc en pzc en dus ik sla ff over….energetisch verantwoord opsparen zeg maar…

  Duchesne, masterblaster

  Like

 19. Duchesne // maart 29, 2017 om 20:04 //

  ….volgens de laatste telling zijn er in januari en februari zeker 120.000 placenta’s de EU binnen gedrongen, dus voorlopig weer warme hap in huize avondrood in het weekeinde na tijden van bezuiniging…..bedankt Mark !

  Like

 20. trebor2110 // maart 30, 2017 om 00:46 //

  Het zou ook een goede donatie zijn voor giro 666 hebben de afrikaantjes wat te eten .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: