Nieuw

Opnieuw een gefilmde groepsverkrachting op de sociale media verspreid

Mannelijke volgers van de islam dwingen middels massale aanrandingen en verkrachtingen feitelijk de handhaving van de Sharia af. Ze worden daarbij geholpen door de politiek, die de islamisering van ons werelddeel actief stimuleert met massa immigratie.

Zweden – Alweer een groepsverkrachting in Uppsala die is gefilmd en op de sociale media is verspreid, meldt SVT vandaag. Een 20-jarige man is gearresteerd op verdenking van verkrachting. Twee anderen die betrokken zijn worden nu gezocht door de politie.

De verkrachting heeft plaatsgevonden in Uppsala in januari en het slachtoffer is een 20-jarige vrouw. Drie daders worden verdacht van groepsverkrachting.

Een 20-jarige man is al gearresteerd.

Twee andere mannen worden gezocht door de politie: een 40-jarige op verdenking van verkrachting en een 20-jarige wordt verdacht van nalatigheid om de verkrachting te melden.

De drie mannen worden verdacht van verkrachting en het aanzetten tot verkrachting, waarvan er twee niet Zweedse staatsburger zijn.

– Delen van de groepsverkrachting zijn gefilmd en op Snapchat geplaatst waar het enige tijd aanwezig was. Het was daar toegankelijk voor een aantal personen, maar het is momenteel nog onduidelijk hoeveel, zegt officier van jusitie Thomas Forsberg tegen SVT.

De verkrachting heeft plaatsgevonden in een hotel in Uppsala.

De politie heeft een video waarin onderdelen van de verkrachting te zien is, en heeft ook een mobiele telefoon in beslag genomen. De politie is bezig met een technisch onderzoek.

In de videofilm hoor je personen op de achtergrond juichen en het slachtoffer uitschelden voor “Zweedse” en “dikzak”.

Deze verkrachting heeft geen verband met de verkrachting in januari in Uppsala die via Facebook live werd uitgezonden, waar de vermeende daders twee Afghaanse burgers zijn en een Zweedse  staatsburger van Iraanse afkomst. Waarvan het rechtsproces momenteel aan de gang is.


Groepsverkrachting werd live uitgezonden op Facebook – drie Arabieren gearresteerd


Bron:

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/ny-misstankt-gruppvaldtakt-i-uppsala

http://www.friatider.se/ny-filmad-gruppv-ldt-kt-spreds-snapchat

http://avpixlat.info/2017/03/28/ny-misstankt-gruppvaldtakt-spreds-via-snapchat/

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Opnieuw een gefilmde groepsverkrachting op de sociale media verspreid

  1. En ondertussen waagt NSB Handelsblad dan te beweren dat:

    https://fenixx.org/2017/03/28/nrc-handelsblad-geeft-valse-statistieken-over-zweeds-seksueel-geweld-situatie-escaleert-volledig/

    Je zou ze toch van een flat smijten.

    Like

  2. @Fubar, hoofd eerst, das belangrijk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: