Nieuw

Oh oh oh, KAFIR j̐̈i̐̈h̐̈a̐̈d̐̈? Neu, gewoon een janklim

Wat heerlijk om door een paar gesneuvelde ruiten in de eeuwige moslimslachtofferrol te baden; “What if the man was armed”…

De moslim-opperjihadi van een moskee in Colorado trekt alles even heerlijk over de top. Ja, een parallel met een jihadi die tientallen voetgangers de dood in jaagt door ze te laten bumperhappen om vervolgens de resterenden die gemist zijn nog even af te serveren met een slagersritueel is zeker op zijn plaats UGH. Of Orlando, Ankara of Parijs waar jihadis uit naam van de vrede, de religie van de vrede!, wild west spelen zonder dat de mede-figuranten in hun rol als lijdend voorwerp daarvan op de hoogte waren en onvrijwillig mede-acteurs werden in hun laatste rol.

Flikker toch op smerige islamitische hond met je gejank over een paar raampjes. KOTS
Het zou zomaar kunnen dat het een taqiyyaanse actie was, purely to play the everlasting VICTIM again…

Enjoy:

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.350 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1479 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Oh oh oh, KAFIR j̐̈i̐̈h̐̈a̐̈d̐̈? Neu, gewoon een janklim

 1. What if the man was armed ………….. nou dan noemen we dat gewoon een koekje an eigen deeg of karma .
  Die bitch !

  Like

 2. polrderboy // maart 28, 2017 om 13:24 //

  Er s al iemand gearresteerd, een oorlogsveteraan die vele malen in Bagdad heeft gediend en een goed christen is en zijn vader zegt:
  “He served his country well. Even if he was involved, and I’m not saying he was, it would just indicate that he was in a kind of a bad place.”
  http://www.coloradoan.com/story/news/2017/03/27/breaking-suspect-arrested-islamic-center-attack/99716732/

  Klinkt cryptisch, “komt doordat hij op een slechte plek is geweest?”
  Disneyland misschien? Of is hij een keertje naar Yellowstone park geweest?
  Of Iraq, dat in 2003 nog ruim 1.5 miljoen christenen telde en inmiddels nog maar 200.000 christenen?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Christianity_in_Iraq

  Maar dan nog, als het islamieten geweest zouden zijn, want boeddhisten of hindoes lopen daar niet rond, dan kan islam er niks mee te maken hebben, toch?
  Hoewel ze in de koran van Mushin Khan wel fel van leer gaan tegen christenen natuurlijk, maar ja, dat is nu eenmaal hun religie, en in religie ben je vrij om fel van leer te gaan en naar ik aanneem om zelfs andere mensen als de tyfus te haten?

  Moeilijk, moeilijk, moeilijk…

  Like

 3. Dit is toch peanuts ten opzichte wat die moslims allemaal doen….mensen vermoorden,
  bomaanslagen, verkrachtingen, enz….

  Like

 4. Zolang ALLE Haagse partijen (op 1 na!) hun voorkeur hebben voor een Marokkaanse Kamervoorzitter dan weten we, dat hun Islamiseringsbeleid voor ONS ALLEN gewoon doorgaat!
  Dit zijn de NSB-ers van vlak voor WOII, die toen ook laf bang voor de openlijk agressieve herbewapening van Hitler Duitsland “wegkeken” (niets durfden te zeggen over de Joden pogroms van de Nazi’s), slap weigerden om eigen bevolking te gaan beschermen met een snelle versterking van eigen strijdkrachten, eigen verontrustte landgenoten “de kritische mond snoerden t.a.v. “HUN VRIEND HITLER” … zolang die geen oorlogsverklaring had afgegeven(!) … en dus TOT DE BOMMEN OP ROTTERDAM VIELEN is slaap werden gehouden door ONZE LAFFE BANGE REGERING, die “hun volk bleef gerust stellen, dat er door Den Haag over hen gewaakt werd!”

  Hitler had al lang zijn haatboek “Mein Kampf” in de handel laten brengen waarin hij o.a ZIJN BELOOFDE GENOCIDE OP ALLE JODEN BELOOFDE … Nederland en Europa GELOOFDEN DAT NIET! en .. OOK NIET … dat Hitler voor zijn volk MEHR LEBENSRAUM eiste!

  Stom Europa en Nederland zijn deze lessen van nog geen eeuw geleden AL WEER VERGETEN !
  Ze doen nu precies het zelfde met het “juichend OP ONZE KOSTE binnenhalen” van de fascistische Islam en zijn miljoenen … ONS VERPLICHT HATENDE- EN (in opdracht van hun “heilige” KORAN naar de letter ) … VERPLICHT TOT DODEN VAN ONS ALLEN (als “anders gelovigen”!) …. geestelijk en lichamelijk “misvormde” moslims (door eeuwenlange familiaire inteelt en eeuwenlange eenzijdige indoctrinatie door Imams in de Moskee, die ze VERPLICHT tot vijf maal per dag moeten bezoeken!).

  Vergeet dan ook niet, dat AL DEZE Haagse “Volksvertegenwoordigers” straks (net als bij het binnenvallen van de Nazi’s in Nederland !) ZIJ ALS EERSTEN HUN BIEZEN PAKKEN NAAR HET “VEILIGE” AMERIKA (NB …. nu van Trump, die ze nu OOK nog zo schijnheilig “demoniseren” !) .
  Hun “vliegticket” IS DAN OOK WEER DOOR “ONS” (als domme sukkels!) BETAALD!

  U gelooft het WEER niet?
  (“Wie niet horen wil moet maar voelen!”)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: