Nieuw

Kansloze asielzoekers reizen door EU op zoek naar hoogste vertrekpremie

Door: Bauke Schram

De Europese Unie slaat alarm over migranten die met verkeerde bedoelingen naar de EU reizen. Ze trekken volgens de ministers van Binnenlandse Zaken door de EU, op zoek naar de hoogste vertrekpremie.

Er gaan stemmen op in Brussel om de vertrekpremie in alle lidstaten gelijk te trekken. De Europese Commissie raadt de EU-lidstaten in een rapport aan nauwer samen te werken, onder meer door informatie over criminele migranten met elkaar te delen.

Winkelen voor de hoogste premie

In veel gevallen is het voor landen makkelijker om een vertrekpremie te betalen dan het hele uitzettingsproces te doorlopen en de uitgeprocedeerde migrant uit te zetten. Maar de verschillen tussen lidstaten zijn behoorlijk: sommige lidstaten kennen helemaal geen vertrekpremie, terwijl migranten in Duitsland in sommige gevallen op 5.000 euro kunnen rekenen.

readmore>>
elsevier
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.462 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on Kansloze asielzoekers reizen door EU op zoek naar hoogste vertrekpremie

 1. Om helemaal politiek correct te zijn moeten de immigranten / asielzoekers vluchtelingen worden genoemd.

  Like

 2. Een goeie deal zoeken om terug te keren naarhet “gevaarlijke” land van herkomst.

  Like

 3. Niks vertrekpremie en ook geen aanspraak op asiel advocaten
  Gewoon opsluiten in een kamp zoals ze in Hongarije doen en dan zo snel mogelijk over de grens zetten.

  Like

 4. skeeter // maart 28, 2017 om 16:36 //

  Ze moeten gewoon de lood premie krijgen als ze niet onmiddelijk oprotten.

  Like

 5. Belastingbetaler // maart 30, 2017 om 13:05 //

  Ze ontvangen de premie en leven verder van de criminaliteit. Terug gaan ze nooit.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: