Nieuw

“Ik moest 50 vrouwen per dag met de zweep slaan omdat ze geen sokken of sluier droegen”

“Voor overspel werd je doodgestenigd. Als je iets stal, werd je hand afgesneden. En als je geen sluier droeg, kreeg je zweepslagen.”

Aan het woord is Miyasa Hodor, een vrouw die twee jaar lang in de klauwen van IS zat. De terreurbeweging stelde háár in Mosoel aan om overtreders een lesje te leren. Als ze weigerde, kreeg ze zelf zweepslagen.

“Ik werd niet opgeleid”, klinkt het voor de camera van Sky News. “Ik moest vrouwen straffen die geen handschoenen, sokken of sluier droegen. Ik moest zo’n vijftig mensen per dag zweepslagen geven. De eerste keer zeiden ze dat ik het moést doen. Ik antwoordde dat ik dat niet kon.”Maar een keuze had Miyasa niet.

Het beeld van haar eerste slachtoffer staat nog steeds op haar netvlies gebrand. “Ik stond recht en ik heb die dame met de zweep geslagen. Bij elke klap schreeuwde ze het uit. Ik trok mijn hand terug. Toen kwamen ze achter mij staan en zeiden ze: ‘Als je niet verder doet, zullen we jou zweepslagen geven’. Ik heb veel vrouwen geslagen. Ik kon de tel niet meer bijhouden.”Levend verbrand
Volgens Iraqi News hebben IS-militanten recent ook drie vrouwen levend verbrand. Ze weigerden naar verluidt het bevel van hogerhand uit te voeren om hun buren te doden…

readmore>>
hln
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

4 Comments on “Ik moest 50 vrouwen per dag met de zweep slaan omdat ze geen sokken of sluier droegen”

 1. Compleet gestoorde ideologie en dat wordt met honderdduizenden en straks miljoenen Europa binnen gelaten.
  Ik wens dat Le Pen het straks wel gaat lukken en Brussel van de sokkel stoot.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // maart 28, 2017 om 23:40 //

  En maar vol blijven houden dat het niet aan de islam ligt, dat dit extremisten zijn en dat de ‘gewone’ moslim hier niet achter staat. Maar waar zijn dan al die gematigde moslims? Waarom trekken ze hun smoel niet open, waarom zijn er geen demonstraties van moslims die zeggen dat hun ‘geloof’ wordt misbruikt? Waar zijn die moslims die zeggen dat ze dit afschuwelijk vinden? Waar zijn de imams die hardop zeggen dat dit niet de islam is?
  Het antwoord zo simpel dat het bijna infantiel is, die zijn er niet. En erger nog; die komen er ook niet. En ook die vriendelijke Turkse groenteboer op de hoek, of die aardige Marokkaanse bakker in het winkelcentrum kan elke willekeurige dag uitkiezen om de ware islam te omarmen en ervoor kiezen om martelaar te worden in dienst van een imam die hem verteld heeft dat hij tot het ware geloof moet komen, dat het nooit te laat is enz. enz.

  Like

 3. polderboy // maart 29, 2017 om 01:28 //

  @Tijl Uylenspiegel 23:40

  Fysiek geweld, en voorstadia zoals bedriegen, afdreigen en intimideren, is een kant van de sharia-islam, die haar volgelingen cultureel onderscheidt van anderen.

  Maar denk ook aan infiltratie van bijvoorbeeld DENK in de PvdA met hun mensenrechten strijd. Een kopie van hoe ze het in Turkije aanpakten:
  “Turkey’s Islamists adopted a political language of rights, freedoms and justice for all. For a while, it looked like a conceptual shift, even a great “model” for other Muslims in the world. It took only very little time, however, for them to forget all that nice rhetoric and adopt an even cruder version of the authoritarianism they used to oppose.”
  http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2017/03/turkey-purge-within-islamic-human-rights-organization.html

  En nu de infiltratie in Duitsland, waar de geheime dienst zich is rot geschrokken, hoe de Turken een enorm spionage netwerk beheren, observatiecamera’s incluis, en daarmee voor islamist Erdogan spioneren:
  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/03/28/turkeys-spy-agency-targeting-citizens-germany-expatriates-warned/

  Like

 4. Turkije heeft Europa al jaren geleden de oorlog verklaard, alleen de sukkels uit Brussel zaten aan de drank en de vrouwen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s