Nieuw

The London Attack Was ISLAMIC, Not ‘International’

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7183 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on The London Attack Was ISLAMIC, Not ‘International’

 1. polrderboy // maart 27, 2017 om 09:16 //

  Die video, daar zal geen mens naar luisteren. Trouwens, het is bijna vakantie, dus mensen hebben wel wat anders aan hun hoofd. Druk, druk, druk, ze komen net terug van wintersport uit Lech, daarna meteen door naar Rome, voor het 60 jarige feest van de EU en nu moeten ze alweer aan de zomervakantie gaan werken: druk, druk, druk…

  En met die lage lira kun je nu in Turkije goedkoop op vakantie!?
  Daarnaast, lees ik, kun je er op safari in diverse door moslimbroeder Erdogan aangewezen natuurparken, waar het jachtseizoen net is geopend, en men als jager de overmatige populaties onder de door Erdogan aangewezen groepen dieren mee mag helpen reduceren.
  Afgeknald mogen worden de volgende rassen: Koerden, Alevi’s, FETO-ratten, een soort dat “journalisten?” heet en “critici?” en nog wat Turken bedreigende bovenmatige beesten populaties.
  Die EU is geweldig, want vroeger moest je eerst lid worden van het WNF, om dan helemaal naar Afrika te moeten reizen om olifanten te kunnen knallen, zoals die arme prins Bernard.
  Door de EU kun je nu vlakbij, in Turkije, al op safari!
  Geweldig toch, en al die kritiek op islam lijkt ongefundeerd, want een moslim als Erdogan maar bewijst, die immers het ecologisch evenwicht in zijn land keurig in balans blijkt te houden. Die kan zich als EU lid zo aansluiten bij de Groenen in het Europese parlement.

  Op dat moment ging de deur van de kamer open, en riep de koffiejuffrouw naar binnen: “Kopje koffie, meneer Timmermans?”
  Opgeschrikt uit zijn diep filosofische intellectueel superieure overpeinzingen legde de op een na hoogste baas van Europa snel zijn vakantiebrochures terug in de la…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: