Nieuw

SWEDEN threatens to sue Hungary for refusing to take back 5,000 illegal alien Muslim invaders from Sweden

Sweden says, “We have almost 5,000 cases where people are registered as asylum seekers in Hungary, but Hungary will not take them back when we try to send them,” (GOOD!) said immigration and Justice Minister Morgan Johansson.

Apparently, the Muslim freeloaders weren’t happy with the prison-like accommodations they were given in Hungary, so they fled to Sweden, the welfare-seekers paradise.

Championed by leader Viktor Orban, Hungary has voted emphatically against accepting EU migrant quotas, exit polls suggest, in a cry of defiance against Brussels that is likely to cement the country’s status as the leader of a “counter-revolution” against the bloc’s central powers.

Friatider The Swedish government argues that Hungary violates the Dublin rules, which means that a refugee seek protection in the first safe country they come to. Arable asylum seeker on to other EU countries, the person is sent back to the first country. According to Morgan Johansson, the European Commission’s responsibility to ensure that this Agreement is held.

On Monday, EU asylum and migration Commissioner Dimitris Avramopoulos went to Hungary to discuss among other things the issue with the authorities. But he got no positive response. On its website , the Hungarian Government declared that it gives priority to focus its resources on its own citizens…

readmore>>
barenakedislam
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1421 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

6 Comments on SWEDEN threatens to sue Hungary for refusing to take back 5,000 illegal alien Muslim invaders from Sweden

 1. Hoop dat ze een hele dikke vinger krijgen van Orban.

  Like

 2. Ongetwijfeld, no one fucks with Orbán

  Like

 3. ieznogoedh // maart 27, 2017 om 23:36 //

  Zielige Zweden.
  Ze zijn toch zo gelukkig met al die verrijkers? Nou voel je rijk dan maar.
  Dat ze zoveel rijkdom weg willen sturen, je snapt het niet.
  En die Orban, die blijft liever arm. Hij is duidelijk de slimmerdste in deze kwestie.

  Like

 4. Stuur ze toch rechtstreeks terug naar hun land van herkomst.

  Like

 5. JackvanderVeen // maart 29, 2017 om 06:39 //

  Zweden heeft een heel mooie zee daar boven helemaal in het noorden. Volgens mij ligt daar aan de horizont de weg naar het eeuwige leven. Dus laat ze duiken!!! Is goed voor heel europa.

  Like

 6. @Jack, wil jij de lokale ijsberenpopulatie niet in gevaar brengen met je doldrieste ideeën?.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: