Nieuw

BREAKING : Sad Update to Five-Year-Old Idaho Girl Raped by Muslim Migrants

By Pamela Geller

Read the latest horrors visited upon the five-year-old victim of a Muslim migrant rape gang in Idaho. Help contribute to the child’s legal, medical and housing costs here.

STATE OFFICIALS MISTREAT GIRL, 5, RAPED BY MUSLIM MIGRANTS
EXCLUSIVE: PAMELA GELLER SAYS IDAHO FAMILY ‘HAS SUFFERED ALMOST EVERY KIND OF INJUSTICE’

WND, November 20, 2016:

Last summer, a 5-year-old girl was orally, anally and vaginally raped and urinated upon by three Muslim migrant boys in Twin Falls, Idaho. Since then, instead of getting justice, the victim’s family has been abused by law enforcement and governing authorities as if they were the criminals – because what happened to their little girl contradicts the politically correct narrative about Muslim migrants.

And it just keeps getting worse. The victim’s mother has now informed me that, despite the huge medical expenses for their daughter that this attack has necessitated, the state of Idaho has told her the maximum assistance that her family can get is $4,500.

Make sure you’re never raped in the state of Idaho: If you’re five years old and your attackers are from a politically protected class, you’re only worth $4,500.
There seems to be no willingness…
readmore>>
truthfeed
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.059 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1422 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on BREAKING : Sad Update to Five-Year-Old Idaho Girl Raped by Muslim Migrants

 1. ieznogoedh // maart 27, 2017 om 23:33 //

  Ook in Idaho mogen mensen wapens dragen.
  Dus vader, moeder of ander weldenkend Amerikaan …

  Like

 2. Om bij ons naar binnen te komen en hup de hangmat in hoeven ze maar 12 kilometer met een roeibootje te varen. Ze betalen dan wel 2000 piek per kop aan de organisatie maar dit wordt voorgeschoten door onze mensen aldaar, die van de NGO’s, die de poen weer van ons krijgen.

  Maar nu ligt Idaho en die hele USA een stukje verder dan 12 kilometer roeien. Dus ik schat zo maar in dat de tocht naar dat beloofde land een duizendje of 20 de man kost inclusief smokkelaars en informatiekrantje. Betalen wij dat via onze NGO-vrienden ook want ik kan me niet voorstellen dat de Yanken dat doen.

  Dat die mensen dat zelf betalen is een sprookje. De meesten verdienen daar 1 (één) dollar per dag met het slopen van asbestschepen of 2 dollar als ze de bemanning van een langsvarende tanker gijzelen. Wat hier naartoe komt zijn dus óf stinkend rijk volk óf afgezwaaide militairen die uitgeroofd zijn bij hun Lenteoptredens. En dat sinkend rijke volk is op de vlucht wegens beroving van volk en vaderland, plegen van genocide of omdat ze een belastingschuld hebben. Die afgezwaaide militairen zijn nu huurlingen van Turkije, de CIA of Juncker en wachten in hun verzamelgeebieden op de marsorder die binnen niet al te lange tijd komt. Woedend volk dat protesteert met gele hesjes in Nederland en Duitsland voor de flikker schieten omdat de eigen soldaten dat weigeren of, wat nog erger is gezellig metzunnalluh voor de zoveelste keer weer naar Moskou. Want daar zit de poen, de olie en het gas.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: