Nieuw

“Er zijn geen ‘vluchtelingen’ in Duitsland”, de waarheid over buitenlanders en immigranten

Er zijn geen ‘vluchtelingen’ in Duitsland. De term ‘vluchteling’  in deze is een opzettelijk onjuist politiek correct concept. Er zijn alleen maar buitenlanders en immigranten. Ze komen uit Afrika en leven volgens een Arabische islamitische cultuur. Zijn deze mensen werkelijk een verrijking voor ons of zijn ze een enorme last en bedreiging voor onze binnenlandse veiligheid en onze eigen cultuur? Hier de feiten.

Geschreven door Jürgen Fritz, vertaalt door Bolo

Ten eerste even een belangrijk feit ter verduidelijking: er zijn geen ‘vluchtelingen’ in Duitsland. Deze expressie maakt deel uit van een gigantische manipulatie en misleidingscampagne. (propaganda berichtgeving) Deze berichten worden vaak de wereld in geholpen door ‘journalisten’ die pleiten voor de massa immigratie en deze zelfs nog verder proberen op te voeren.

1

Deze expressie moet op onze gevoelens werken en dient er voor om bij ons medeleven op te wekken. Een beroep doen op onze menselijkheid zodat wij meer ‘vluchtelingen’ accepteren. Welk fatsoenlijk mens kan er nou op tegen zijn dat we andere mensen die op de vlucht zijn en in levensgevaar verkeren onze bescherming aanbieden? Natuurlijk er zijn vluchtelingen maar wel in Syrië of Turkije en niet hier bij ons.

Bij ons zijn wel:

 • Buitenlanders (zonder Duitse nationaliteit) 8.65 miljoen (Status eind 2015), op basis van een bevolking van ongeveer 82 miljoen komt dit overeen met 11 procent en dit aantal is stijgende.
 • directe en indirecte immigranten (‘mensen met een migratieachtergrond’) 17,1 miljoen dit op ongeveer 64,3 miljoen mensen die van oorsprong Duits zijn  Ruim 21 procent dus (Status: eind 2015) en ook dit aantal blijft verder stijgen.
Helpen of opnemen?

Een ander belangrijk onderscheid dat we bij deze migratiekwestie moeten maken is het of we deze mensen (A) moeten helpen of (B) bij ons moeten opnemen. Het eerste is in bijna alle gevallen de beste en goedkoopste oplossing. Wanneer deze mensen in hun eigen regio worden opgevangen in plaats van dat ze eerst duizenden kilometer moeten afleggen werkt dit vele malen effectiever en goedkoper. (Minister van ontwikkelingshulp Gerd Müller in juli 2016)

„Een Dollar in Dohuk in Irak uitgegeven levert het dertigvoudige op als wanneer we dezelfde dollar in München zouden hebben uitgegeven.“

Dit wil dus zeggen dat er met tien, twintig of dertig maal minder inspanning en kosten er lokaal geholpen kan worden en er met dezelfde kosten en inspanningen er dus tien, twintig of zelfs 30% meer mensen geholpen kunnen worden in hun eigen regio. Aan dit kostenplaatje zien we dus ook al dat het er helemaal niet om gaat om de mensen die in nood verkeren effectief te helpen maar dat het er eigenlijk om gaat de zakken te vullen van bijvoorbeeld de migratie advocaten en andere die geld verdienen in Duitsland en Europa aan de miljoenen en miljoenen migranten die er reeds (onderweg) zijn of op de lange termijn nog gaan komen.

Om dit te bereiken suggereren ze dat er voor iedereen gelijke hulp moet zijn en dat ze dit hier moeten regelen. Mensen die het hier niet mee eens zijn en deze mensen hier niet willen helpen zien het uiteraard helemaal verkeerd.Dit is belachelijk men probeert zieltjes te winnen voor hun plannen middels het spelen op het geweten van andere mensen. (zeer manipulatieve werkwijze)

1

Je kunt het natuurlijk ook eens van de andere kant bekijken en proberen om zo veel mogelijk mensen te helpen met meer beperkte middelen. Laat het geld niet hier overal aan de strijkstok blijven plakken maar ga daar helpen waar de kosten zo laag mogelijk zijn zodat zo veel mogelijk mensen geholpen kunnen worden. Het mag zo langzaamaan wel bekend zijn dat het de armste mensen nooit gaat gelukken om naar Europa af te reizen aangezien ze dit zich niet kunnen veroorloven. Door daar in de regio te helpen kunnen ook deze mensen geholpen worden. Echter de waarheid achter dit ‘hulp’ project is niets meer of minder dan een poging om Duitsland en de rest van Europa vol te laten lopen met migranten.

Immigranten uit Afrika met de Arabische islamitische cultuur zijn schadelijk voor ons

Wanneer we ons eens richten op de criminaliteitscijfers bij (A) buitenlanders  (B) de directe en indirecte immigranten in vergelijking met die van oorsprong Duitsers zonder migratieachtergrond dan toont dit ons een absoluut angstaanjagende uitslag.

Extreme Kriminalität und Gewalt als direkte Folge
der „Flüchtlings“‑Politik: Zahlen, Fakten, Beweise.

Wanneer we de resultaten van deze onderzoeken kort samen vatten dan komt het volgende beeld naar boven: met elke duizend immigranten uit culturen van buiten Europa en dan in het bijzonder immigranten uit Afrika en de Arabische islamitische wereld (dit geldt nauwelijks of helemaal niet voor Aziatische immigranten uit Zuid-Korea en Japan, of immigranten uit Australië, Noord-Amerika, enz.), gaat de samenstelling van de bevolking er in veel opzichten sterk op achteruit:

 1. met betrekking tot de economische prestaties
 2. hieraan sterk gerelateerde de sociale voorzieningen (Werden die Flüchtlinge Deutschland retten oder uns ruinieren?)
 3. met betrekking tot opleiding en intelligentie (Realitätssinn und Wahrhaftigkeit statt bösartigem Rassismus und dümmlichem Egalitarismus)
 4. met betrekking tot de misdaad en de criminaliteit, vooral gewelddadige criminaliteit en vooral zeer wrede misdaden. (Gemeinsamer Sohn saß offenbar mit im Auto)

Dat dit alles met elkaar samenhangt is wel duidelijk en een oorzaak hiervoor schreef ik (Bolo) zelf al eens een stukje over: 1400 jaar inteelt binnen de islam

Conclusie

Met elke duizend immigranten uit Afrika en de Arabische moslimwereld die zonder enige vorm van controle worden toegelaten op ons grondgebied, is de samenstelling van de bevolking vele malen achteruitgegaan in al deze bovenstaande aspecten. Bovendien is het gevoel van veiligheid onder de bevolking steeds maar weer lager geworden. Wat hierop volgt is een verlies van vertrouwen in de mensen en dat is het belangrijkste element van onze culturele samenleving. Deutschland, Schlaraffenland – Warum der Untergang Europas unaufhaltsam voranschreitet  Dit veroorzaakt weer een ernstige aantasting van het hele gevoel voor het leven en onze veiligheid. Dit alles is geen mening maar een feit.

(Immanuel Kant: een bewustzijn zowel subjectief als objectief ontegenzeggelijk aangetoond), dit zijn allemaal controleerbare feiten.

Anonymous News

Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on “Er zijn geen ‘vluchtelingen’ in Duitsland”, de waarheid over buitenlanders en immigranten

 1. Wel eens over nagedacht waarom die gasten van DENK hier zijn gekomen ? ze zijn allemaal in turkije geboren en hebben dubbele nationaliteit .
  En ze zijn duidelijk niet gevlucht voor Erdogan lmao .

  Like

 2. Horatius // maart 26, 2017 om 18:44 //

  Over de z.g. vluchtelingen is het laatste woord zeker nog niet gesproken.

  Wat we nu al enkele jaren zien zijn in feite massale volksverhuizingen van economische gelukszoekers die profiteren van lokale oorlogen en op zoek zijn naar de voordelen van de Verzorgingsstaat en in principe daar niets tegenover willen stellen.

  De hoofdmoot bestaat uit jonge militante moslims die bewust kiezen voor die landen waar de sociale voorzieningen veruit de beste zijn. met inbegrip van gratis medische verzorging en riante uitkeringen. Voorts spelen een rol het milde strafklimaat en de gratis juridische bijstand in het geval als men niet uit een oorlogsgebied komt en dus eigenlijk geen recht heeft op een verblijfsstatus.
  Hier omheen functioneert een complete asielzoekersindustrie die de Staat op jaarbasis vele miljarden kost en deze charitas wordt uiteindelijk gefinancierd door de argeloze belastingbetaler.

  Wat levert dit fenomeen, inclusief de Gezinshereniging onze samenleving uiteindelijk op?

  Een sterk toenemende criminaliteit door al of niet uitgeprocedeerde asielzoekers.

  Een forse toename van jonge moslims die ontvankelijk zijn voor radicalisering.

  Op termijn het verlies van onze Nationale Identiteit die wordt vervangen door een multiculturele chaos waar uiteindelijk de sterk stijgende moslimpopulatie van zal profiteren.

  Het faillissement van de huidige Verzorgingsstaat.

  Een roep vanuit de moslimenclaves om meer autonomie, en zo niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

  De mensen die het kunnen betalen zullen zich terugtrekken op relatief veilige plekken waar zij worden beschermd door gewapende burgerwachten van allerhande signatuur.

  De politieke agenda wordt bepaald door Islamitische partijen bestaande uit de belangrijkste stromingen binnen de Islam.

  Op de langere termijn zullen die stromingen elkaar gaan bestrijden op dezelfde wijze als nu plaats vindt in landen als Syrië en Irak.

  Christenen, Joden en homoseksuelen zullen hun leven niet meer zeker zijn en betalen dus de prijs voor onze ruimhartige opvang van de zielige vluchtelingen.

  De shariapolitie handhaaft de Orde en de bromsnorren verlenen traditiegetrouw hand- en spandiensten bij het deporteren van de aanhangers van de inmiddels verboden populistische partijen.

  Op het in het bezit hebben van foto’s van Geert Wilders staat de doodstraf.

  Waar onze Regering en de Linkse Politieke Elite tegen die tijd verblijven is voorlopig nog een open vraag.

  Liked by 1 persoon

 3. skeeter // maart 26, 2017 om 19:23 //

  ” Arabische islamitische cultuur” Beetje teveel eer voor die parasieten omdat cultuur te noemen

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // maart 27, 2017 om 00:11 //

  De benaming vluchteling is inderdaad discutabel omdat velen helemaal niet uit oorlogsgebied komen. En los daarvan is het frappant dat Wilders dus opnieuw gelijk had en heeft, we moeten ze niet hier naartoe laten komen maar ze in de regio bijstaan in de opvang. De bootjes dus gewoon weer terg sturen. Daarbij de “vluchtelingen” die hier al zijn alleen een tijdelijke verblijfsvergunning geven en zodra de boel weer een beetje tot rust komt lekker terug. Geen gelul van dat wist ik niet gewoon inpakken en wegwezen. Integratie cursussen zijn dan ook overbodig dat geeft alleen maar valse hoop.

  Like

 5. Tegenwoordig slaat iedereen voor alles op de vlucht. Bij het geringste beetje tegenslag begint het te janken en slaat op hol richting schuilkelder. Waar is die tijd gebleven dat we onze hakken in de grond planten en tot de laatste man doodvochten? Waar is de roem en eer gebleven om op het slachtveld tijdens de strijd te sterven? Als kameraden onder elkaar. Wie wil niet in het dodenrijk belanden? In het paradijselijk Walhalla door Odins krijgsmaagden de Walkuren ontvangen worden? Waar je voor de de rest van je geestelijke bestaan bier kan zuipen en lekkere blonde wijven neuken. Waar we worden onthaald op varkensvlees en honingwijn. En elke ochtend keren we weer terug naar de strijd om opnieuw gedood te worden. Wie wil dat niet?

  Like

 6. @Rommel, het Walhallah moet het hoogste streven zijn voor de jonge Europese man, waar elke dag hectoliters goed bier van betrouwbare brouwers ( niet die commerciële rotzooi van de grote merken ) wordt geschonken naast de onvermijdelijke overvloed aan malt whisky’s, wat met veel enthousiasme wordt ingeschonken door mooie ernstig nymfomane vrouwen, die je de godganse dag weten te plezieren, niet zoals bij de concurrentie waar het wemelt van die overjarige jihadi sloeries met schaamhaar, dat tot de navel doorloopt en muntthee de enige verfrissing voor het dorstige mannenhart is..

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: