Nieuw

Creeping Sharia worldwide… en Nederland?

David Wood baseert zijn statement op een aantal verzen uit de koran en op ervaring die voortvloeit uit een te ver doorgeslagen islamisering. Islamisering met als resultante een ongelijke behandeling op basis van angst door overheidsdienaren om voor islamofoob, xenofoob of racist uitgemaakt te worden. Huiver van de laatste paar minuten over bewust kenbaar maken van persoonlijke gegevens… Ik schakel graag even met u door naar de Nederlandse situatie. Ongeacht land, is het patroon van vanuit en met betrekking tot de islam overigens altijd hetzelfde.

Enige koranverzen zoals deze voorkomen in de video, voor u vertaald zodat u deze aandachtig kunt lezen en op u in kunt laten werken;

9:29 Doodt hen dan die niet in Allah en het Hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard; en zij die de godsdienst van de Waarheid niet als godsdienst nemen, van hen aan wie de Schrift is gegeven, totdat zij de belasting (Djizyah) met eigen hand betalen, terwijl zij onderdanig zijn.

5:51 O jullie die geloven! Neemt niet de Joden en de Christenen als vrienden, zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar. Allah leidt het onrechtvaardige volk niet.

48:29 Mohammed is de Boodschapper van Allah. En zij, die met hem zijn, zijn hard tegen de ongelovigen, maar zachtmoedig onder elkander.

3:110 Gij (Moslims) zijt het beste volk dat voor de mensheid (ter lering) is verwekt…

98:6 Voorwaar, degenen die ongelovig zijn onder de Lieden van de Schrift (joden/christenen) en de veelgodenaanbidders zullen in het vuur van de Hel eeuwig levenden zijn. Zij zijn de slechtste der schepselen.
98:7 Doch zij die geloven en goede werken verrichten, zij zijn de beste der schepselen.

Ook hier geldt, zoals David Wood stelt, dat het in absoluut conflict is met artikel 1, OOK van onze grondwet. Bovenstaande verzen heb ik voor u aangehaald uit de Nederlandstalige koran. Oordeelt u zelf.

De eisen vanuit een moslimgemeenschap worden meer en luider naarmate die gemeenschap groeit, een sluipende shariarisering. Elk land waarbij het percentage moslims groter is geworden dan 8%, is tot nu toe verworden tot een islamitische staat. U kunt het wegwuiven maar de feiten spreken voor zich. Nederland zweeft momenteel rond 6%. Bedenkt u eens dat er op dit moment in ons nieuw gekozen Tweede Kamer 14 islamieten zetelen over verschillende partijen heen. Dat is dus bijna 10%. De heerschappen van DENK zijn nog het meest aantoonbaar en hardvochtig uitdraagbaar islamiet maar ELKE moslim zal “in-the-end” kiezen voor Allah, dus voor de Ummah, dus voor de mede-gelovigen. Zij zullen volgens onze eigen wetten, die wij zelf hebben gemaakt, het regime omverwerpen. En dan? Dan verworden ook wij tot een islamitisch land, een gevolg van uw keus afgelopen 15 maart.

Dit alles is een gevolg van immer weer tolerantie en grensverlegging naar een gemeenschap die intolerant is. Een gemeenschap die opereert vanuit een slachtofferrol en daarmee het “geweten” van de linkse goedmens weet te prikkelen op een manier dat deze telkens weer een pas achteruit doet. En ja, wanneer deze goedmensen ons land besturen… enfin, vult u zelf maar in. Het is een regelrechte zelfvernietiging waar wij op af stevenen. Alle signalen staan op rood maar links kijkt weg. Ze zijn onwetend en weigeren zich te voorzien van enige kennis omtrent die hoegenaamde religie van de vrede. Ondanks dat het rechtse spectrum moord en brand schreeuwt, willen zij niet horen. Zij weigeren om eens een koran in te kijken. Zij weigeren om eens wat imam uitspraken of koranverzen langs onze grondwet te leggen. Nee, zij denken te weten dat islam vrede betekent, al was het alleen maar omdat ze geen bevolkingsgroep “weg” willen zetten. Ze zouden eens als “racist” bestempeld worden. En dan natuurlijk door jankende moslims die zich deze slachtofferrol onmiddellijk maar te graag aanmeten om vanuit die positie weer meer te kunnen eisen. Het eerste dat sneuvelt is dan ook de vrijheid van meningsuiting. Google eens op Iqra Khalid of M103 zodat u zelf kunt ondervinden waartoe dit alles leidt. U komt er dan achter dat Canada met haar PM Justin Trudeau één van de meest schrikwekkende voorbeelden van de uiteindelijke zelfvernietiging is die daar onverbiddelijk voortschrijdt, tegen de wil van de bevolking in.

Het alleen maar jagen op -wat de politiek correcte elite placht te noemen- radicalen of extremisten is van geen nut. Zolang er een dergelijke haat en onderscheid gepredikt mag worden uit dat verderfelijke boek, zullen er islamieten blijven radicaliseren. Radicalisering is een symptoom maar de bron voor al dit kwaad vormt zich in de islam door de koran en sunah van Mohammed. De kindertjes uit de moslimgemeenschap krijgen thuis en in de moskee dergelijke verzen uit deze boeken met de paplepel ingegoten. De koran verdeelt de wereld in twee stukken, dualisme is de kern van dat boek en niets dan segregatie wordt gepropageerd. Barmhartigheid jegens de gelovigen en hardheid tegen de ongelovigen. Het getuigt dan ook van maximale naïviteit in het linkse apologetenkamp waaronder partijen als SP, d66, GL, PvdA enzovoorts. De jihadisten van moslimpartij DENK zitten daar maar met één doel en dat is de zaak van Allah waarbij zij door eerder genoemde partijen volledig in de kaart worden gespeeld. Hun ultieme doel is middels steeds zwaarder drukkende islamisering te komen tot een islamitisch kalifaat waarbij de autochtone Nederlander een tweederangs burger wordt in totale dhimmitude. De VVD als ook het CDA menen een straffe houding aan te nemen. Het is te laf. Het zal onvoldoende blijken. Waarom? Ook zij, evenals zelfs de CU, hebben zich er niet in verdiept. Ja, Kees van der Staay, die heeft zich wel in enige mate in de koran ingelezen getuige zijn islammanifest. De hoop kan alleen nog gevestigd zijn op PVV en hopelijk de nieuwe partij FvD.

Er zijn ook van die simpele geesten die het dan hebben over een verlichting of hervorming binnen de islam. Welnu, laat ik u een illusie armer maken. De koran is hier kraakhelder over; niemand kan en mag ene letter (Ayat of Surah) aan het heilige boek van Allah wijzigen. Dit gaat dus nimmer gebeuren. Oh ja, en er zijn nogal wat vervallen verzen in de koran, de zogenaamde abrogated verses, in mijn koran zijn ze allen met pen bijgewerkt en verwezen dus nooit zal ik u (half) vervallen verzen voorschotelen, in z’n algemeenheid worden de redelijk acceptabele verzen overruled door de latere geweldadige Medina verzen. Moslims plegen vaak Taqiyya door dit bewust te omzeilen. Zeepertje kent de koran beter dan menig moslim!

Sorry laffe linkse losers, zolang jullie zo dom uit onwetendheid en arrogantie redeneren, hetgeen erop neer komt dat jullie spreken als een kip zonder kop, zal ik, Zeepertje, jullie blijven beschimpen, bespugen, bespotten en verachten omdat jullie niet alleen voor je eigen ondergang kiezen maar ook zo’n anderhalf miljoen kiezers JULLIE afgrond mee in slepen. Jullie links geteisem verdienen niet anders dan de dood waar jullie zelf voor gekozen hebben door het wegkijken. Die dood is aanstaande door de oprukkende islam zoals er voorbeelden te over zijn van vervolgde christenen en joden in de islamitische landen. Jullie kunnen heulen met de islam maar zeker komen jullie aan de beurt. Jullie, met jullie oikofobisch opportunistisch gezwam over populisme en het “gevaar” van rechts. Beter is het te spreken van het linkse gevaar, puur fascisme zoals ook de geschiedenis weerspiegelt. Immers Hitler, Moa, Stalin, Castro… noem ze allemaal maar op, allen op socialistische leest geschoeid tuig. Links right? Sleep tight…

De veenbrand woedt verder.

Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.363 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1483 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

10 Comments on Creeping Sharia worldwide… en Nederland?

 1. skeeter // maart 26, 2017 om 04:25 //

  Khalid, the camel dung of jihadi Justin

  Liked by 1 persoon

 2. Gerrit Tienkamp // maart 26, 2017 om 08:15 //

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 3. Het zijn niet alleen de laffe linkse loosers die deze kanker faciliteren. Het probleem zit dieper in dit onderdrukkingssysteem ingebakken en blijft voor een groot deel buiten beeld. Wat te denken van de enorme massa’s bange mensen die maar meedoen aan deze waanzin omdat ze deel uitmaken van de buurt en de familie waarin dit groeit. Dat ze bang zijn om er een andere mening op na te houden omdat ze dan hun leven niet meer zeker zijn. De groepsdruk dus. Dezelfde groepsdruk die ervoor zorgt dat onze kinderen, maar ook die van de dwangmoslims, op scholen waar deze kanker ook welig tiert bang zijn om een te ‘wit’ taaltje te gebruiken zodat ze net als hun dominante ‘vrienden’ ook maar gaan sissen en hun taaltje gaan gebruiken. De oplossing werd al heel vaak door Geert Wilders aangedragen. Ik wil nog een flinke stap verder en alles wat maar ruikt naar geloof, religie of ideologie – zeg maar indoctrinatie en hersenspoelen – het land uit te flikkeren. Het enige dat we in onze Keltische Cultuur nog accepteren zijn de katholieke tradities zoals kerstmis en pasen en wat mooie kerken. De rest wordt winkelcentrum of varkensfokkerij.

  Like

 4. JackvanderVeen // maart 26, 2017 om 14:43 //

  Als oprecht moslim negeer ik deze, door duivelse mensenhanden, geschreven verzen.

  Een moslim met een beetje verstand zal dat ook doen, gelukkig hebben we er velen van die.
  Helaas teveel ongelovige achterlijken teveel.

  Like

 5. JackvanderVeen // maart 26, 2017 om 14:45 //

  What ever!!!!!! OPNIEUW NAAR DE STEMBUS. WE HEBBEN EEN DICTATUUR NODIG ALS IN TURKIJE.

  Like

 6. tov islam absoluut

  Like

 7. Eerst verlichting (utopie) wanneer dergelijke haatverzen allen geschrapt uit Hadith, Sira en Koran. Zolang dat niet gebeurt, geen gelijke rechten voor de moslim, analoog aan hun boekies!!

  Like

 8. Varkens gedijen goed in een moskee, zo is wel gebleken… Overigens, juist die druk en dwang noopt tot niet langer erkennen als religie maar een politiek ideologische cult die volledig in strijd is met ons democratisch bestel en grondwet.

  Liked by 1 persoon

 9. @JackvanderVeen ik ga liever voor een Jamahyria zoals in Libie onder Muammar Muhammad Abu Minyar Al-Quathaffi .
  Niet gelijk schreeuwen eerst leren lees alleen maar de eerste pagina dan wordt je een hoop duidelijk.
  Jamahiriya was a directe democratie (zonder politieke partijen) ! , geregeerd door de lokale bevolking door lokale councils en lokale congressen ( Basic People’s Congresses)
  Het groene boek
  http://www.bahaistudies.net/neurelitism/library/gb1.pdf

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: